?>

GTB Başkanı Akıncı’dan İSO 500 listesine giren Gaziantepli firmalara kutlama

?stanbul sanayi odası (iso) tarafından açıklanan "türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu 2024 araştırması’na göre, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da gaziantep’ten 29 firma listede yer aldı.

Ekonomi - 2 gün önce

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan "Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2024 Araştırması’na göre, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Gaziantep’ten 29 firma listede yer aldı.

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, listeye giren tüm firmaları tebrik ederek, bu başarının Gaziantep’in üretim gücünü ve sanayi vizyonunu bir kez daha ortaya koyduğunu ifade etti.

GTB Başkanı Akıncı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, İSO 500 listesinde Gaziantep’ten 29 firmanın yer almasının şehir adına büyük bir gurur kaynağı olduğunu söyledi.

Gaziantep’in sanayi altyapısı, üretim potansiyeli ve girişimci yapısıyla Türkiye ekonomisinde öncü bir şehir olduğunu kaydeden Akıncı, "İSO 500 listesinde Gaziantep’ten 29 firmamızın yer alması, şehrimizin üretim gücünün, sanayi potansiyelinin ve girişimci ruhunun en somut göstergesidir. Bu başarı, sadece firmalarımızın değil, aynı zamanda Gaziantep’in istikrarlı büyümesinin, çalışkan insanlarının ve iş dünyamızın kararlılıkla ortaya koyduğu emeğin bir sonucudur. Türkiye ekonomisine değer katan, istihdam sağlayan ve üretimiyle öne çıkan tüm sanayicilerimizi gönülden tebrik ediyorum" dedi.

2024 yılının hem Türkiye hem de dünya ekonomisi açısından zorluklarla geçen bir yıl olduğunu hatırlatan Akıncı, tüm bu olumsuz şartlara rağmen Gaziantepli sanayicilerin üretim ve ihracat performanslarını büyük bir azimle sürdürdüklerine dikkat çekti.

Sanayicilerin bu süreçte büyük bir özveriyle çalıştığını vurgulayan Akıncı, "Gaziantep, her geçen gün büyüyen sanayi altyapısı ve ihracat kapasitesiyle ülkemizin kalkınmasında öncü rol üstlenmeye devam edecektir. Bu başarıda emeği geçen tüm firmalarımıza, çalışanlarına ve katkı sunan herkese teşekkür ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum" diye konuştu.

Gaziantep Ticaret Borsası olarak üretime ve ticarete katkı sağlayacak her türlü çalışmayı desteklemeyi sürdüreceklerini belirten Akıncı, sanayi ve tarımın entegrasyonuna yönelik projelerle, sanayicinin ve üreticinin yanında olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te Ne Ünlüdür? Ne Yenir?

2025-05-26 16:28 - Marmaris

Marmaris Emniyet Müdürlüğü'nde Görev Değişimi

2025-05-22 10:36 - Marmaris

MARMARİS PLAJINDAKİ BAKIMSIZ TUVALETLER TEPKİ ÇEKTİ

2025-05-23 13:23 - Marmaris

Motosiklet kazasında yaralanan yayayı güneşten şemsiye yardımıyla korudular

2025-05-21 18:42 - Asayiş

FETHİYE'DE AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI BİNASINA TAŞLI SALDIRI

2025-05-21 12:29 - Asayiş

Menteşe Belediyesinden imara aykırı yapılara geçit yok

2025-05-23 21:02 - Gündem

DİZİ VE FİLM SEKTÖRÜNÜN GÖZDESİ MARMARİS!

2025-05-22 11:54 - Marmaris

Başsavcı Yasin Emre öğrencilerle bir araya geldi

2025-05-21 17:15 - İnsan

Datça'da Tamirci Ustası İşyerinde Ölü Bulundu

2025-05-24 12:36 - Asayiş

Kızkumu Plajı'ndaki İhale İddiaları Meclis Gündeminde

2025-05-23 13:15 - Marmaris

İlgili Haberler

Türkiye ve Macaristan ticaret hacminin son 10 yılda iki katına çıktı

12:34 - Ekonomi

CANiK "sanayi devleri listesinde" 101 basamak yükseldi

12:28 - Ekonomi

Karabük’te Nisan ayında 24,2 milyon dolarlık ihracat gerçekleşti

12:17 - Ekonomi

Migros, ’Türkiye’nin En Güçlü Markası’ seçildi

12:14 - Ekonomi

Aydın’da incir üreticisinin zorlu sezon hazırlığı başladı

12:06 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Pompalı Tüfekle Kedi Vuran Şahıs Serbest Kaldı

16:40 - Asayiş

Beşiktaş’ta, Bodrum FK maçı hazırlıkları başladı

16:23 - Spor

Motosiklet Denetimleri Rekor Cezayla Sonuçlandı

15:43 - Asayiş

Enkazda Mahsur Kalan Kediye İtfaiye Yetişti

15:42 - Gündem

Altın Güvenli Liman Olmaya Devam Ediyor

15:22 - Ekonomi