?>

Gürpınar Köy İçi Meydanı, Kent Enstitüsü ve Kapalı Otopark Projesi’nde sona yaklaşıldı

Beylikdüzü belediye başkanı mehmet murat çalık, devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı

Genel - 8 ay önce

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Gürpınar, Kavaklı ve Yakuplu mahallelerindeki ‘Üç Köy Üç Meydan’ projesinin son ayağı olan Gürpınar Köy İçi Meydanı, Kent Enstitüsü ve Kapalı Otopark Projesi’nde sona yaklaşıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen ve projenin kısa sürede tamamlanacağını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Biz aslında “Gürpınar’da sadece kenti değil, yaşamı da dönüştürüyoruz. Amacımız komşularımız için daha iyi bir yaşamı tasarlamak” dedi.

Beylikdüzü Belediyesi’nin, köy içi alanlarını canlandırma, yenileme ve yeniden kentsel yaşantıya katma hedefiyle başlattığı ‘Üç Köy Üç Meydan’ projesinin son ayağı olan Gürpınar Köy İçi Meydanı, Kent Enstitüsü ve Kapalı Otopark projesindeki çalışmalar aralıksız devam ediyor. Sona yaklaşılan projede, Gürpınar Mahallesi’ne kazandırılacak 2 bin metrekarelik meydan, mahallenin yeni buluşma alanı olacak. Meydanda ayrıca 50 araçlık kapalı otopark, Belediye Çözüm Ofisi ve içerisinde çeşitli atölyelerin bulunacağı 850 metrekarelik Kent Enstitüsü ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak. “Gürpınar’da sadece kenti değil, yaşamı da dönüştürüyoruz”

Devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kente günbegün yeni projeler kazandırdıklarını vurgulayarak, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu döneminde ‘Üç Köy Üç Meydan’ın sözünü vermiştik. 3 bin 400 metrekare toplam inşaat alanı Gürpınar Köy İçi Meydanımız ile ‘Üç Köy Üç Meydan’ projemizi söz verdiğimiz gibi çok yakın bir zamanda tamamlamış olacağız. Hep söylüyorum; biz aslında Gürpınar’da sadece kenti değil, yaşamı da dönüştürüyoruz. Amacımız komşularımız için daha iyi bir yaşamı tasarlamak. Gürpınar Meydanı, Kent Enstitüsü ve Kapalı Otopark projemizin şimdiden ilçemize ve komşularımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA’NIN BAŞI SAĞ OLSUN ÇEVRE DOSTU OĞUZ ALTINBAŞ'I KAYBETTİK

2024-09-14 13:25 - Gündem

MUĞLA’DA GÖL VE DAĞ ARASINDAKİ GİZEMLİ KÖY

2024-09-16 12:14 - Gezi

TARİH VE MİLLİ MÜCADELESİYLE KARADENİZ’İN İNCİSİ SAMSUN

2024-09-14 14:41 - Gezi

Galatasaray’da Victor Osimhen ilk antrenmanına çıktı

2024-09-13 00:33 - Spor

Fenerbahçe, Süper Lig’de Kasımpaşa’ya konuk olacak

2024-09-14 09:35 - Spor

Muğla’da şaşırtan “tıraş” fiyatları

2024-09-12 17:08 - Marmaris

200 YILLIK 3 BİN PARÇALI YÖRÜK ÜZESİ

2024-09-11 10:52 - Kültür Sanat

Galatasaray, Gaziantep FK ile 11. Kez Karşılaşacak

2024-09-16 13:32 - Spor

Sonat ve Efekan yaşam boyu ödüllerini aldı

2024-09-10 11:58 - Magazin

Trendyol Süper Lig: Kasımpaşa: 0 - Fenerbahçe: 0

2024-09-15 17:16 - Spor

İlgili Haberler

ABD Başkanı Trump Çin ile yapılan ticaret müzakerelerini değerlendirdi: "Pek çok konuda anlaşmaya varıldı"

04:03 - Genel

Türkiye’nin en iyi zıpkıncıları Didim açıklarında yarıştı

00:21 - Genel

Beyoğlu’nda ‘Sakura Festivali’ keyifli anlara sahne oldu

23:07 - Genel

Ukrayna’da bir araya gelen Avrupalı liderlerden Rusya’ya yeni yaptırım tehdidi

20:21 - Genel

Türk Polis Teşkilatı’nın 180. Yılı Aydın’da personel dayanışma etkinliğiyle taçlandı

19:27 - Genel

Günün Manşetleri

Yeşilin Binbir Tonu Fotoğrafçıları Büyüledi

15:33 - Gündem

Kardiyorenal Sendrom Alarmı

15:28 - Sağlık

80 yıllık giysiler yeniden hayat buldu

14:23 - Genel

Mehir Vakfı'ndan Evlilik Çağrısı

14:21 - İnsan

Özel Öğrencilere Şiddet Uygulayan Öğretmen Tutuklandı

13:53 - Asayiş