?>

Güzelova’da 23 Nisan coşkusu: Rektör Hacımüftüoğlu, Minik yüreklerle bayram sevincini paylaştı

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. AHMET HACIMÜFTÜOĞLU, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISIYLA GÜZELOVA İLKOKULU VE ORTAOKULUNU ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİLERİN BAYRAM SEVİNCİNE ORTAK OLDU. RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLAN PROGRAMDA ÇOCUKLARIN HEYECANI VE MUTLULUĞU DİKKAT ÇEKTİ.

İnsan - 1 ay önce

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Güzelova İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerin bayram sevincine ortak oldu. Renkli görüntülere sahne olan programda çocukların heyecanı ve mutluluğu dikkat çekti.

Ziyaret kapsamında öğrencilerle yakından ilgilenen Rektör Hacımüftüoğlu, onların gözlerindeki umut ve neşenin geleceğe dair inancı pekiştirdiğini ifade etti. 23 Nisan’ın sadece bir bayram değil, aynı zamanda çocuklara duyulan güvenin ve verilen değerin en güçlü göstergesi olduğunu vurgulayan Hacımüftüoğlu, şu değerlendirmede bulundu: "Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın gözlerindeki ışık, bizlere daha güçlü bir yarın inşa etme sorumluluğunu hatırlatıyor. Onların iyi yetişmesi, mutlu bireyler olarak büyümesi hepimizin ortak görevidir."

Erzurumspor Formasıyla Çifte Bayram Sevinci

Programda öğrencilere Erzurumspor forması hediye edilmesi ise bayram coşkusunu daha da artırdı. Hediyelerini alan çocukların yaşadığı sevinç görülmeye değer anlar oluştururken, sporun birleştirici gücü de bir kez daha ortaya kondu.

Ziyaret sırasında okul yönetimi ve öğretmenlerle de bir araya gelen Rektör Hacımüftüoğlu, öğrencilerin yetişmesinde büyük emek sarf eden eğitimcilere teşekkür etti. Okul Müdürü Selami Topaloğlu nezdinde tüm öğretmenlerin özverili çalışmalarını takdir ettiğini belirten Hacımüftüoğlu, eğitimin niteliğini artırmaya yönelik iş birliklerinin önemine dikkat çekti.

Programın sonunda tüm çocukların bayramını kutlayan Hacımüftüoğlu: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı gün vesilesiyle, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Güzelova’daki ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve öğrencilerle yapılan samimi sohbetlerle sona erdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’TE YANGIN SONRASI UMUT YEŞERDİ

2026-04-18 14:53 - Marmaris

Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Feyza, ölü olarak bulundu

2026-04-18 00:51 - Asayiş

MARMARİS ULTRA TRAİL HEYECANI BAŞLIYOR

2026-04-17 16:29 - Marmaris

"DİJİTAL OYUNLARDA ŞİDDET, ÇOCUKLARDA SALDIRGANLIĞI TETİKLEYEBİLİR"

2026-04-18 13:15 - Sağlık

MHP MUĞLA’DA GÖREV DEĞİŞİMİ: İL TEŞKİLATI FESHEDİLDİ

2026-04-17 15:55 - Siyaset

ALTIN DEĞİL, SU KAÇAĞI ARIYORLAR

2026-04-18 10:49 - Ekonomi

Elazığ’da 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi: 1 tutuklama

2026-04-18 11:39 - Asayiş

Kaymakam Refiki Birkan Göktaş Marmaris’e Veda Etti

2026-04-18 10:59 - Genel

Türkiye’nin nüfusa kaydedilen ilk robotu şimdi de işe başladı

2026-04-18 12:23 - Teknoloji

Atatürk Üniversitesi’nde "Moleküler Biyoloji ve Genetik" zirvesi

2026-04-18 09:16 - Teknoloji

İlgili Haberler

Gaziantep Büyükşehir’den toplu taşımada Türkiye’de bir ilk

20:48 - İnsan

Vanlı annelerin evlat nöbeti devam ediyor

20:29 - İnsan

Kızılay meydan projesi için geri sayım başladı

19:45 - İnsan

Cadde62 ile Tunceli’ye yeni yaşam alanı

19:14 - İnsan

Bafra’da anne ve bebekler için evde sağlık desteği

17:15 - İnsan

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem