?>

Hacı Nizamettin Demirel Camii ve Hacı Rabiye Demirel Kur’an Kursu hizmete açıldı

MURATPAŞA İLÇESİNDE İNŞASI TAMAMLANAN HACI NİZAMETTİN DEMİREL CAMİİ VE HACI RABİYE DEMİREL KUR’AN KURSU, DUALARLA HİZMETE AÇILDI.

Kültür Sanat - 3 ay önce

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde inşası tamamlanan Hacı Nizamettin Demirel Camii ve Hacı Rabiye Demirel Kur’an Kursu, dualarla hizmete açıldı.

Hayırsever Nizamettin Demirel’in katkılarıyla Muratpaşa ilçesi, Gebizli Mahallesi’nde inşası tamamlanan Hacı Nizamettin Demirel Camii ve Hacı Rabiye Demirel Kur’an Kursu, Antalya Valisi Hulusi Şahin’in katılım sağladığı tören ile hizmete açıldı. Açılış töreninde yaptığı konuşmada camilerin ihtiyaç duyulan bölgelere inşa edilmesi gerektiğini ifade eden Vali Şahin, "Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve Müftülüğümüz Muratpaşa’da örnek bir çalışma ortaya koyuyor. Daha önce de benzer açılışları birlikte gerçekleştirdik. Bu desteklerinden dolayı Muratpaşa Belediye Başkanımıza, Muratpaşa Kaymakamımıza, muhtarlarımıza, hayırseverlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Buraya doğru bir yatırım yapılmış ve mahallemizin cami ihtiyacı karşılanmış oldu. Ayet-i kerime de ’Allah’ın mescidlerini ancak Allah’a inanan kimseler imar eder’ ayetinde bahsi geçen imar sadece bina yapmak değil; aynı zamanda orayı ibadetle, iyilikle ve salih amellerle ihya etmektir. Bu da Gebizli Mahallesi’nin kıymetli sakinlerine düşüyor. Bu caminin güzel işlerin ve hayırlı faaliyetlerin merkezi olacağına gönülden inanıyor ve her zaman destek olacağımızı bir kez daha ifade ediyorum" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından, Vali Hulusi Şahin, Hacı Nizamettin Demirel Camii’nin inşasına sağladığı katkılardan dolayı hayırsever Nizamettin Demirel’e plaket takdim etti. Plaket takdiminin ardından, Hacı Nizamettin Demirel Camii ve Hacı Rabiye Demirel Kur’an Kursu, dualar eşliğinde kesilen kurdeleyle hizmete açıldı. Açılış törenine Antalya Valisi Hulusi Şahin’in yanı sıra, Muratpaşa Kaymakamı İhsan Kara, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İl Müftüsü Aydın Yığman, hayırsever Nizamettin Demirel ve ailesi, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Zafer Uysal: "Hedefimize ulaşmak için tek yürek olacağız"

2026-03-10 16:15 - Spor

Marmarisli Kadınlardan Eşitlik ve Özgürlük Vurgusu

2026-03-09 14:08 - Marmaris

MHP Marmaris’ten Yeni Sayfa Gazetesi’ne 8 Mart Ziyareti

2026-03-08 17:05 - Marmaris

"Uzaylı Mustafa", Samsun’un güzelliğine türkü yaktı

2026-03-09 10:34 - Magazin

Dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay Denizli’de öğrencilerle buluştu

2026-03-11 11:07 - Magazin

“Cumhuriyetin Kadına Verdiği Yer” Marmaris’te yoğun ilgi gördü

2026-03-09 14:21 - Marmaris

GÖZALTINA ALINAN ESKİ BAŞKAN YARDIMCISI İHSAN ÖZTÜRK’TEN AÇIKLAMA

2026-03-09 09:54 - Asayiş

GETOB Başkanı Aygün “Tedirginlik var ama büyük bir olumsuzluk yok”

2026-03-13 12:02 - Turizm

Marmaris’te Ramazan’la birlikte “dilenci” tartışması

2026-03-11 12:57 - Marmaris

Ev, DEAŞ bağlantılı silah imalathanesi çıktı

2026-03-07 14:52 - Asayiş

İlgili Haberler

Kilis’te ’Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ etkinliği

13:38 - Kültür Sanat

Van’da ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ sergisi

13:17 - Kültür Sanat

34 bin hayvanın sergilendiği Zooloji Müzesi açıldı

13:14 - Kültür Sanat

Bakan Ersoy: "Kültür varlığı kaçakçılığıyla mücadele, Türkiye ve Yunanistan’ın somut iş birliği geliştirdiği önemli alanlardan biridir"

12:51 - Kültür Sanat

Boyabat’ta miniklerden bilim şöleni

12:48 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem