?>

Hacıaliobası’nda yol çalışmaları başladı

İNCİRLİOVA BELEDİYESİ İLE AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞ BİRLİĞİNDE HACIALİOBASI MAHALLESİ'NDE HİZMET SEFERBERLİĞİ BAŞLADI. MAHALLENİN EN BÜYÜK VE EN YOĞUN KULLANILAN GÜZERGÂHLARINDAN BİRİ OLAN ATATÜRK CADDESİ'NDE YOL YAPIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI.

Gündem - 2 ay önce

İncirliova Belediyesi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Hacıaliobası Mahallesi’nde hizmet seferberliği başladı. Mahallenin en büyük ve en yoğun kullanılan güzergahlarından biri olan Atatürk Caddesi’nde yol yapım ve yenileme çalışmalarına başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Hacıaliobası Mahallesi’nin ihtiyaçlarını birer birer hayata geçirdiklerini belirterek, Atatürk Caddesi’ndeki çalışmaların tamamlanmasının ardından mahallede yeni yatırımların da başlayacağını ifade etti. Başkan Kaya’ya Hacıaliobası Mahalle Muhtarı Hüseyin Kayır da eşlik etti. Çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Kaya; "Atatürk Caddemizde yürütülen çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte düğün salonumuz ve okulumuzun çevresinde bulunan Okul Yolu Sokak’ta yağmur suyu hattı ve üst yapı yenileme çalışmalarına başlayacağız. Böylece mahallemizin önemli bir ihtiyacını daha karşılamış olacağız" dedi. Mahalleye sadece ulaşım alanında değil, sosyal yaşamı güçlendirecek projeler de kazandıracaklarını belirten Başkan Kaya, "Mahallemizin çam ağaçlarıyla çevrili giriş yolunda gerçekleştireceğimiz çevre düzenlemesiyle hemşehrilerimizin doğayla iç içe vakit geçirebileceği bir yürüyüş yolu ve spor alanı oluşturacağız" ifadelerine yer verdi. "Yaşam kalitesini artıracak hizmetleri sürdürmeye devam edeceğiz"

Hacıaliobası Mahallesi’ne kazandırılan yatırımlar dolayısıyla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür eden Başkan Kaya; "Hacıaliobası Mahallemizin en büyük ve en yoğun kullanılan güzergahlarından biri olan Atatürk Caddemizde yol yapım ve yenileme çalışmalarımıza Aydın Büyükşehir Belediyemiz işbirliğiyle başladık. Bu değerli yatırımın ilçemize kazandırılmasını sağlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na yürekten teşekkür ediyorum. El birliğiyle vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak hizmetleri ilçemizin dört bir yanında sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Mahalle Muhtarı Hüseyin Kayır ise mahalle sakinlerin çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Kaya ve Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’İN KIRSAL YOLLARINI KİM GÖRECEK?

2026-06-01 11:13 - Marmaris

Çorum’da iki otomobil çarpıştı: 1’i ağır 7 yaralı

2026-05-31 00:43 - Asayiş

Marmaris 19 Mayıs havuzunda su gösterileri neden durdu?

2026-05-31 22:45 - Marmaris

MARMARİS'TE GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU 

2026-06-03 12:11 - Marmaris

Köyceğiz Tazelenme Üniversitesi İlk Mezunlarını Verdi

2026-06-02 10:03 - Genel

Romanyalı yıldız Amelissa’dan Bodrum’da bayram şovu

2026-05-31 15:16 - Magazin

Bengü’den Manisa’da muhteşem gece

2026-06-01 12:21 - Magazin

Arazi anlaşmazlığı cinayetine 3 tutuklama

2026-05-29 00:08 - Asayiş

Kubat, Manisa’yı türkülerle coşturdu

2026-06-02 10:42 - Magazin

Kültür Yolu Festivalinde Fatma Turgut’tan unutulmaz gece

2026-06-03 10:40 - Magazin

İlgili Haberler

Elazığ’da dağlık alanda yangın paniği

00:23 - Gündem

Nilüfer’de katı atık ve geri kazanım tesisine karşı eylem

20:26 - Gündem

Kütahya’da 10,1 milyar liralık kamu yatırımı devam ediyor

19:39 - Gündem

Akaryakıt istasyonunda kedinin saldırdığı kargayı görevli kurtardı

19:20 - Gündem

Sıcaklardan bunalan karaca Fırtına Deresi’nde serinledi

18:32 - Gündem

Günün Manşetleri

Bu plajdakiler 10 adımda il değiştiriyor

15:50 - Asayiş

Türkiye genelinde hafta sonu yağış bekleniyor

15:48 - Gündem

Sıfır atık ve yağmur suyu hasadıyla örnek üretim

14:22 - Ekonomi

Çalıştığı hastanede kalbi durdu, mesai arkadaşları hayata döndürdü

14:14 - İnsan

Yaz uykusuzluğunu hafife almayın

11:18 - Sağlık