?>

Hacılar’da arsa satış ihalesinden 72 milyon TL gelir elde edildi

Hacılar belediyesi, ilçeye yeni yatırımlar kazandırmak ve şehirleşme sürecine katkı sağlamak amacıyla arsa satış ihalesi gerçekleştirdi.

Genel - 2 ay önce

Hacılar Belediyesi, ilçeye yeni yatırımlar kazandırmak ve şehirleşme sürecine katkı sağlamak amacıyla arsa satış ihalesi gerçekleştirdi. Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi’nde düzenlenen ihalede, 5 adet konut ve villa parseli ile 2 adet ticari parsel satışa sunuldu.

2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile yapılan ihalede, toplamda 72 Milyon 321 Bin TL gelir elde edildi. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ihalenin önemine dikkat çekerek şunları söyledi:

"Hacılar hâlihazırda modern bir ilçe. Bizim hedefimiz, daha da gelişen, daha da modernleşen bir Hacılar ortaya koymak. Bu ihale ile ilçemize yeni yatırımlar kazandırarak hemşehrilerimize daha yüksek yaşam standartları sunacağız. Katılımcılarımız gerek yatırım amaçlı gerekse konaklama amaçlı her ne düşünüyorsa, Rabbim bereketini göstersin. Konaklama amaçlı düşünen katılımcılarımıza da aldıkları yerlerde güzel konutlar yapmayı ve huzur içinde yaşamayı Rabbim nasip etsin."

Başkan Özdoğan ayrıca, ihalenin sadece konut alanlarına değil, aynı zamanda ticari alanlara da canlılık katacağını belirtti. Özdoğan, "Bu başarı, Hacılar’a duyulan güvenin göstergesidir. Elde edilen gelirle altyapıdan sosyal donatılara, çevre düzenlemelerinden yeni projelere kadar ilçemizin birçok ihtiyacına kaynak oluşturacağız" dedi.

Son yıllarda cazibesi giderek artan Hacılar, gerek TOKİ iş birliğiyle yapılan güvenli konut projeleri gerekse villa tarzı özel konutların çoğalmasıyla, Kayseri’nin öne çıkan yaşam merkezlerinden biri haline geliyor. Nüfusu her geçen gün artan ilçe, bu yatırımlar sayesinde hem modern kimliğini güçlendiriyor hem de geleceğe daha güvenle bakıyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris'te Motosiklet Kazası

2025-08-22 16:55 - Marmaris

Marmaris’te ’canım sıkılıyor turistlere takılıyorum’ paylaşımı emniyette bitti

2025-08-27 10:20 - Asayiş

PEMBE MİKROFON'DAN MARMARİS'İN SESİ

2025-08-27 12:34 - Marmaris

36 YAŞINDAKİ ARDA KARA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

2025-08-23 14:47 - Genel

Muğla'da Yol Güvenliğine 36 Milyon TL'lik Yatırım

2025-08-21 15:19 - Ulaşım

Milas'ta Kırsal Yollara Asfalt Dökülüyor

2025-08-21 15:02 - Ulaşım

Vatandaşın Borç Yükü Artıyor

2025-08-25 10:25 - Ekonomi

Netanyahu: "ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio’yu UCM yargıçlarına yaptırım uygulama kararı aldığı için kutluyorum"

2025-08-20 20:30 - Siyaset

75 yaşındaki marangoz ustası Şentürk: "Eti senin kemiği benim dönemi bitti"

2025-08-25 13:02 - İnsan

Sinop’ta köylüler kendi yollarını yaptı: "Artık yeter dedik ve yola çıktık"

2025-08-26 19:39 - İnsan

İlgili Haberler

Bursa’daki su kesintilerinin tarihi belli oldu

21:28 - Genel

Gazze’deki yıkım görüntülendi

17:27 - Genel

KÜN’de 2025-2026 akademik yılı açılış dersinde Gazze ele alındı

17:16 - Genel

Berivanlar için yaylalara güneş enerjili elektrik sistemleri kuruluyor

17:04 - Genel

Gastro Muğla’da organik üretim ve eğitim için yeni adım

16:59 - Genel

Günün Manşetleri

Türkiye ve Çin'den Su Ürünleri ve Badem İhracat Protokolü

14:48 - Siyaset

Jandarma evin deposunda bidona ekili uyuşturucu ele geçirdi

14:46 - Asayiş

Uzmanı açıkladı: "Erken teşhis hayat kurtarır"

14:23 - Sağlık

Düğün aracı süsü verilen otomobilden 5 kaçak göçmen çıktı

14:00 - Asayiş

Şahika Ercümen, ‘Gazze’ için dünya rekoru deneyecek

12:06 - Spor