?>

Hacılar’da bir yıllık çalışmalar masaya yatırıldı

HACILAR BELEDİYESİ NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI, BAŞKAN BİLAL ÖZDOĞAN BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Genel - 2 ay önce

Hacılar Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Başkan Bilal Özdoğan başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda 2025 yılı faaliyet raporu değerlendirilirken, Encümen ve Komisyon üyelikleri için de seçimler yapıldı. Başkan Bilal Özdoğan, 2025 yılı boyunca ilçede hayata geçirilen hizmet ve yatırımları değerlendirerek, yeni dönemde de Hacılar’ın gelişimine katkı sağlayacak çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

Toplantının açılışında konuşan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, meclis toplantısının ilçe, şehir ve ülke adına hayırlara vesile olmasını temenni ederek, "Hacılar’ımıza layıkıyla hizmet etmenin gururunu yaşadığımız, projelerimizle geleceği tasarladığımız 2025 yılı çalışmalarımızı kapsayan faaliyet raporumuzu değerlendirdik. Aynı zamanda yeni dönemde görev yapacak Encümen ve Komisyon üyelerimizi belirledik. Bu toplantının ilçemize, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Başkan Özdoğan, konuşmasında geride kalan bir yılın genel değerlendirmesini de yaparak, kış döneminin vatandaşların desteğiyle sorunsuz şekilde tamamlandığını ifade etti. Özdoğan, nisan ayının bereketli geçmesini temenni ederek, özellikle tarımla uğraşan vatandaşların zirai dondan etkilenmemesi yönündeki duasını paylaştı.

Hacılar’da yaz dönemiyle birlikte birçok alanda çalışmaların yeniden hız kazanacağını belirten Başkan Özdoğan, "Kış ayını sizlerin desteğiyle güzel bir şekilde tamamlamış olduk. Bahar ayının gelmesiyle birlikte ilçemizi ilgilendiren, vatandaşlarımızı ilgilendiren ve Kayseri’mize değer katacak pek çok iş ve hizmette yeni bir döneme giriyoruz. Geçtiğimiz hafta Ankara ziyaretlerimiz oldu, bazı bakanlıklarımızla temaslarda bulunduk. İnşallah oralardan da olumlu dönüşler bekliyoruz. Sanayi, turizm, tarım ve hayvancılık ilçesi olan Hacılar’ımızda yaz ayları boyunca tüm bu başlıklarda faaliyetlerimize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Devam eden yatırımlara da değinen Başkan Özdoğan, devlet yatırımlarının ve hayırsever destekli projelerin ilçe adına büyük önem taşıdığını belirterek, "Taşkın kanalı başta olmak üzere devlet yatırımlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediyemiz de çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Gençlik merkezimizden 112 Acil Sağlık Hizmetleri Merkezimize kadar hayırsever destekli yatırımlarımızda temel atma aşamasına gelmiş bulunuyoruz. Lisemizle ilgili protokolümüzü de imzaladık. İnşallah önümüzdeki süreçte orada da temel atma aşamasına hayırseverimizle birlikte ulaşacağız. Biz de ilçe belediyesi olarak yol, kaldırım, park-bahçe ve kentsel dönüşüm çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz" dedi.

Başkan Özdoğan, yürütülen hizmetlerde emeği bulunan tüm paydaşlara teşekkür ederek, "Başta meclis üyelerimiz olmak üzere, iktidarıyla muhalefetiyle tüm üyelerimize ve kıymetli birim müdürlerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Savaş ve zulüm politikalarını kınıyoruz"

Konuşmasında dünyada yaşanan gelişmelere de değinen Başkan Bilal Özdoğan, barışın hâkim olduğu bir dünya temennisini dile getirerek, "Dünyada hukukun değil, maalesef gücün hukukunun öne çıkarılmaya çalışıldığı bir dönemi yaşıyoruz. Savaş ve zulüm politikalarını bir kez daha kınıyoruz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin barışın tesisi için ortaya koyduğu kıymetli çabaları da takdirle takip ediyoruz. İnşallah mazlum coğrafyalar başta olmak üzere tüm dünyada barış hâkim olur" ifadelerini kullandı.

Meclis toplantısında ayrıca Encümen ve Komisyon üyelikleri için seçimler de gerçekleştirildi. Yeni dönemde görev yapacak üyelerin belirlenmesiyle birlikte, Hacılar’da sürdürülecek hizmet ve yatırımların yol haritası da netleşmiş oldu. Toplantı sonunda değerlendirmede bulunan Başkan Özdoğan, "Meclis üyelerimizin birlik ve beraberlik içerisinde ilçemiz için çalışacağına inancım tam. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olmasını temenni ederek, yeni dönemin ilçe adına güzel gelişmelere vesile olmasını diledi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Manavgat’ta otomobiller çarpıştı: 1 yaralı

2026-04-01 10:28 - Asayiş

Uzm. Dr. Bekfilavioğlu mide ilacı kullanımına yönelik uyarılarda bulundu

2026-04-01 10:39 - Sağlık

Minikler kort tenisi müsabakaları sona erdi

2026-04-01 10:43 - Spor

Şanlıurfa’da silah kaçakçılığı operasyonunda 2 tutuklama

2026-04-01 10:28 - Asayiş

Bingöl’de uyuşturucuyla mücadele: 1 tutuklama

2026-04-01 10:34 - Asayiş

Hayko Cepkin’in başrolünde yer aldığı "Jekyll & Hyde" müzikali Türkiye turnesine çıkıyor

2026-04-06 15:45 - Magazin

AOSB Futbol Turnuvası’nda ilk hafta tamamlandı

2026-04-01 10:17 - Spor

MARMARİSLİ SPORCUDAN ÇİFTE BİRİNCİLİK

2026-04-07 12:33 - Marmaris

Karadeniz horonu yeniden yorumlandı

2026-04-06 11:08 - Magazin

OMÜ’de "Ustalara Saygı Anadolu Rock Konseri"

2026-04-03 14:48 - Magazin

İlgili Haberler

TRAKYAKA’da 2026 yatırım hedefleri değerlendirildi

19:09 - Genel

Dicle’de pedallar sağlıklı yaşam için çevrildi

19:04 - Genel

Başkan Genç: "Marjinal bir grup Trabzon turizmini, Trabzon’a gelen turistleri yargılamak istiyor"

18:00 - Genel

Sancaktepe’de "Kadın ve Yaşam Festivali" kapılarını açtı

17:22 - Genel

Başsavcı Tiryaki: "Ceza infaz kurumlarımızı proaktif yönetim anlayışıyla yönetiyoruz"

17:00 - Genel

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem