?>

Hadi Mousavi’nin "Geçmişin İzinde: Eskişehir Fotoğraf Sergisi"

ESKİŞEHİR’DE TURİZM HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA SANATÇI HADİ MOUSAVİ’NİN "GEÇMİŞİN İZİNDE: ESKİŞEHİR FOTOĞRAF SERGİSİ" SANATSEVERLERLE BULUŞTU. HADİ MOUSAVİ’NİN OBJEKTİFİNDEN KENTİN KÜLTÜREL MİRASINI YANSITAN KARELER PROTOKOL VE VATANDAŞLARDAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

İnsan - 3 ay önce

Eskişehir’de Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında sanatçı Hadi Mousavi’nin "Geçmişin İzinde: Eskişehir Fotoğraf Sergisi" sanatseverlerle buluştu. Hadi Mousavi’nin objektifinden kentin kültürel mirasını yansıtan kareler protokol ve vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Turizm Haftası çerçevesinde şehrin kültürel mirasını ve turizm vizyonunu ele alan kapsamlı bir program gerçekleştirildi. Etkinliklerin odak noktasında yer alan Sanatçı Hadi Mousavi’nin "Geçmişin İzinde: Eskişehir Fotoğraf Sergisi", kentin tarihi ve estetik dokusunu gözler önüne serdi. Açılışın ardından sektörün önde gelen isimlerinin katılımıyla düzenlenen "Eskişehir Turizmine Yönelik Sektörel Perspektifler" panelinde ise kentin turizm potansiyeli ve gelecek vizyonu masaya yatırıldı.

Programda sanatçı Hadi Mousavi’nin hazırladığı özel koleksiyon, katılımcılar tarafından ilgiyle incelendi. Eskişehir’in kültürel zenginliğini kadrajına taşıyan Mousavi’nin eserleri, kentin turizm tanıtımına sunduğu katkı bakımından takdir topladı.

Düzenlenen programa Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik, İl Kültür ve Turizm Müdürü Bülent Avnamak, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Programın panel bölümünde turizm sektörü paydaşları bir araya gelerek Eskişehir’in mevcut turizm potansiyelini ve gelecek hedeflerini tüm boyutlarıyla değerlendirdi. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, kentin kültürel mirasının korunması ve turizmin geliştirilmesi noktasında görüş birliğine varıldı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Kahramanmaraş’ta iki farklı noktada araç yangını söndürüldü

2026-04-12 00:20 - Asayiş

‘Taşacak Bu Deniz’ oyuncuları Trabzon Günleri’nde hayranlarıyla buluştu

2026-04-10 17:52 - Magazin

Özel öğrencilerden polislere anlamlı gösteri

2026-04-09 17:35 - İnsan

Tuğçe Aral’dan iddialı dönüş

2026-04-10 14:02 - Magazin

EĞİTİM- SEN’DEN ‘’EĞİTİMDE ŞİDDETE DUR’’ ÇAĞRISI

2026-04-15 14:12 - Marmaris

Kadın sığınağı sezon finalini yaptı

2026-04-11 11:20 - Magazin

Samsunlu türkücü Tatlıses’e benzerliğiyle ilgi odağı oldu

2026-04-09 14:27 - Magazin

AK PARTİ MARMARİS İLÇE BAŞKANI MUZAFFER ARAVİ’DEN HAVUZ TEPKİSİ

2026-04-13 17:26 - Genel

İstanbul Levent’teki çatışmaya ilişkin gözaltı sayısı 16’ya yükseldi

2026-04-10 00:26 - Asayiş

İçmeler plajında lağım suyu iddiası

2026-04-14 11:53 - ÇEVRE

İlgili Haberler

41 çocuğa unutulmaz sünnet şöleni: Tekne turu yapıp, klasik araçlarla şehir turuna çıktılar

21:46 - İnsan

Samsun’da genç istihdamı ve iş gücü eğitim planı masaya yatırıldı

20:38 - İnsan

Uçurumdan düşen ineği için gözyaşı döken Ayni teyzeye yardım eli uzatıldı

18:20 - İnsan

Çorum Belediyesi’nin çocuk şenliği ve geleneksel sünnet şöleni renkli görüntülere sahne oldu

17:22 - İnsan

Kapıkule’den yurda giriş yapan gurbetçiler: "Bayrağı görünce bütün yorgunluğumuz geçiyor"

17:00 - İnsan

Günün Manşetleri

Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

14:15 - Asayiş

Milyonlarca lira değerindeki altınları alıp sırra kadem bastı

14:11 - Asayiş

Hazırlık maçı: Çorum FK: 0 - Bandırmaspor: 0

13:59 - Spor

YKS sonrası tercih uyarısı: "Yapay zeka çağını göz ardı etmeyin"

13:53 - Eğitim

Fethiye'de Orman Yangını Kontrol Altında

13:34 - Asayiş