?>

Halk Ekmek ürün çeşitliliğiyle yoğun ilgi görüyor

Türkiye'nin birçok belediyesine örnek olan eskişehir büyükşehir belediyesi halk ekmek ürünlerine yoğun ilgi devam ediyor.

Ekonomi - 5 ay önce

Türkiye’nin birçok belediyesine örnek olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek ürünlerine yoğun ilgi devam ediyor. Ürün çeşitliliğiyle dikkat çeken Halk Ekmek büfelerinde ve üretici marketlerde Halk Ekmek, süt, yumurta ve kurabiyenin yanı sıra 30’a yakın ürün çeşidiyle kaliteli ve uygun fiyatlarla vatandaşla buluşuyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal hizmet projelerinden biri olarak kurulan Halk Ekmek, sağlıklı ve ucuz ekmek üretiminin yanı sıra Halk Süt, Halk Yumurta ve Halk Kurabiye ile üreticiyi doğrudan tüketici ile buluşturuyor.

Yıllardır sağlıklı, güvenilir ve kaliteli hizmetin adı olan Halk Ekmek ürün çeşitliliğiyle büyük beğeni topluyor. Beyaz ekmek, kepekli, tam buğday, roll, tost ve sandviç ekmeğinin yanı sıra anne kurabiyesi, simit, kandil simidi gibi ürünler Halk Ekmek büfelerinde satışa sunuluyor. Halk Ekmek büfelerinde, kahvaltılık taze peynir, lor peyniri, pastörize tereyağı, 1 litre, 3 litre ve 5 litre olmak üzere pastörize süt, gezen tavuk yumurtasının yanında beze ve kurabiye gibi 30’a yakın ürün çeşidi bulunuyor.

Eskişehir genelinde 73 noktada satış yapan Halk Ekmek satış büfelerinde hem nakit hem de kredi kartı ile de ödeme yapılabiliyor. Uygun fiyatlı ürünleri vatandaşlarla buluşturan Halk Ekmek de bazı ürünlerin fiyatları ise; Beyaz ekmek 7 TL, kepekli ekmek 16 TL, sandviç ekmeği 5.50 TL, 1 litre pastörize süt 36 TL, 10’lu yumurta 70 TL, kurabiye 21 TL.

Ürünlerden son derece memnun olduklarını belirten vatandaşlar da, “Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ayşe Ünlüce’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Halk büfeler sayesinde kaliteli, sağlıklı ve ekonomik ürünlere ulaşıyoruz.” dediler.

Geniş ürün yelpazesiyle Adliye Üretici Market, Haller Üretici Market, Köprübaşı Üretici Market ve Halk büfeler şehrin birçok noktasında vatandaşlara hizmet veriyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Hakkari’de 42 Kilogram Metamfetamin Yakalandı

2025-01-07 11:15 - Asayiş

2 kilogram metamfetamile yakalanan zehir tacirleri tutuklandı

2025-01-13 09:13 - Asayiş

Kütahya’da Bonzai ve Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-10 10:22 - Asayiş

MARMARİS’TE ANAYOL ÜZERİNDEKİ GİZEMLİ SÜRGÜLÜ KAPI

2025-01-11 14:40 - Marmaris

Kömür Yüklü Tırda 50 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-13 09:50 - Asayiş

Meta’nın CEO’su Zuckerberg’den Biden yönetimine "baskı" suçlaması

2025-01-11 11:49 - Siyaset

331 Gram Metamfetamin ve 30 Bin Hap Ele Geçirildi

2025-01-13 11:01 - Asayiş

Aracın Yolcu Koltuğunda 3.5 Milyon TL'lik Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-07 10:38 - Asayiş

Metan gazı püskürmesinde ölen 8 maden işçisi 12. yılda anıldı

2025-01-07 12:37 - İnsan

Abdülkerim Bardakcı 3. golünü kaydetti

2025-01-08 22:37 - Spor

İlgili Haberler

Yayla mevsimi geldi tereyağı denetimleri arttı

14:42 - Ekonomi

İzmir’de trafiğe kayıtlı araç sayısı 2 milyonu aştı

14:15 - Ekonomi

Tekirdağ’da bahçede kiraz 130 ile 250 TL arasında

14:11 - Ekonomi

Kepez’e 50 milyon TL’lik yağmur suyu yatırımı

13:41 - Ekonomi

Diyarbakır OSB Başkanı Fidan: ’’5’inci etap OSB için 320 başvuru var’’

13:14 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Yemek Ateşi Felakete Neden Oldu

15:57 - Asayiş

Tıbbi Malzeme Skandalına Açıklama

15:36 - Sağlık

Kafasından bıçaklanan genç hayatını kaybetti

15:32 - Asayiş

Sürücünün Uyuklaması Aileyi Hastanelik Etti

15:27 - Asayiş

Evinde Ölü Bulunan Kadının Eşi İçin Aramalar Sona Erdi

15:22 - Asayiş