?>

Hastanede kalp krizi geçirerek vefat eden 24 yaşındaki doktor, 8 ay önce trafik kazasında ölen annesinin yanına defnedildi

Hatay’da hastanede çalıştığı sırada aniden kalp krizi geçirerek ölen 24 yaşındaki intörn doktor cem tadal’ın cenazesi, 8 ay önce trafik kazasında kaybettiği annesinin yanına defnedildi.

İnsan - 5 ay önce

Hatay’da hastanede çalıştığı sırada aniden kalp krizi geçirerek vefat 24 yaşındaki intörn doktor Cem Tadal’ın cenazesi, 8 ay önce trafik kazasında kaybettiği annesinin yanına defnedildi.

Samandağ ilçesi Mağaracık Mahallesi’nde yaşayan, yıl sonunda tıpta uzmanlık sınavına girecek olan 24 yaşındaki intörn doktor Cem Tadal, görev yaptığı Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi’nde ameliyattan çıktıktan sonra asansörden inerken aniden fenalaşarak yere yığıldı. Genç doktor Tadal’ın yere yığıldığını gören meslektaşları zaman kaybetmeden ameliyata alarak müdahalede bulundu. Meslektaşlarının tüm çabasına rağmen Tadal, kurtarılamayarak kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Genç yaşta vefat eden doktor Tadal, 8 ay önce kendisinin kullandığı motosiklet ile geçirdikleri kazada hayatını kaybeden annesi Zührelcebin Tadal’ın yanına defnedildi. "Oğlumun herhangi rahatsızlığı yoktu ve annesini 8 ay önce trafik kazasında kaybetmiştik"

Eşinin ölümünden 8 ay sonra kalp krizi sonucunda evladını kaybeden acılı baba Murat Tadal, kendisinin hastaneye gittiğinde oğlunun kalp krizinden öldüğünü öğrendiğini söyledi. Baba Tadal, "Oğlum, hastanede çalışırken baygınlık geçirdi. Baygınlık geçirirken beni aradılar. Oğlunuz baygınlık geçirdi dediler ve hastaneye gittim. Ben hastaneye gittiğimde oğlum kalp krizinden vefat etmişti. Oğlum doktorluk okuyordu. Oğlum; çalışkan, iyi, efendi, saygılı, dürüst ve herkes tarafından sevilen bir insandı. Oğlumun herhangi rahatsızlığı yoktu ve annesini 8 ay önce trafik kazasında kaybetmiştik. Oğlum bu yıl son sınıftı ve doktor olacaktı. Bu son zamanlarda kalp krizi gittikçe çoğalıyor. Kalp krizi gençlerden daha çok çıkıyor" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Erzincan’da kültür balıkçılığı yaygınlaşıyor

2025-07-23 14:21 - Gündem

Kavgayı ayırmaya çalışırken öldüresiye dövülen genç 1 haftadır yaşam mücadelesi veriyor

2025-07-24 16:58 - Asayiş

Muğla’da Karayolu Yatırımları Devam Ediyor

2025-07-22 11:56 - Ulaşım

MUĞLA’DA KADINLAR TOPLU TAŞIMADA ÖNCÜ OLDU

2025-07-26 11:44 - Ulaşım

Selimiye'de Kaybolan Jako Papağan İçin 60 Bin TL Ödül

2025-07-25 17:01 - Marmaris

Başkan Uzun, gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı

2025-07-24 12:15 - İnsan

Marmaris’te teknede başlayan tartışma Kanlı Bitti

2025-07-22 12:15 - Asayiş

MARMARİS’TE ORGANİK YUMURTADA SKANDAL

2025-07-23 14:13 - Marmaris

Marmaris Yollarında Domuz Korkusu

2025-07-22 09:33 - Marmaris

Rumen şarkıcı Otilia düğünde sahne aldı

2025-07-28 21:40 - Magazin

İlgili Haberler

İtfaiyeden hayat kurtaran müdahale

00:13 - İnsan

Kırklareli İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu Toplantısı

22:31 - İnsan

Karla mücadele ekipleri yolları açıyor, hastalara zamanında müdahale yapılıyor

21:22 - İnsan

ESMİAD’dan Eskişehir Şoförler Odası Başkan adayı İbrahim İzmir’e ziyaret

17:31 - İnsan

Van’da çığ felaketinde hayatını kaybeden kadın son yolculuğuna uğurlandı

17:22 - İnsan

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan