?>

Hendek ve Geyve’de yeni göz üniteleri kuruluyor

Hendek ve geyve devlet hastanelerinde yeni göz üniteleri kurulumu yapılıyor. ünitelerin hizmete başlamasıyla hendek’te göz polikliniği ikiye çıkarken, geyve’de de mevcut göz polikliniğinin hizmet kalitesi artacak.

Sağlık - 5 ay önce

Hendek ve Geyve Devlet Hastanelerinde yeni göz üniteleri kurulumu yapılıyor. Ünitelerin hizmete başlamasıyla Hendek’te göz polikliniği ikiye çıkarken, Geyve’de de mevcut göz polikliniğinin hizmet kalitesi artacak.

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü’nün koordinasyonunda düzenlenen toplantılarda kamu hastanelerinin altı aylık faaliyet raporları Türkiye veri ortalamalarıyla karşılaştırılarak değerlendiriliyor. Bu çerçevede, Sağlık Bakanlığı kriterlerine uygun şekilde eksikleri tamamlanan ilçe hastaneleri, kategori yükseltme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Hendek Devlet Hastanesi’nin, Sağlık Bakanlığı onayıyla C sınıfından B sınıfı hastane kategorisine yükselmesiyle, ilçe hastanelerinin hizmet kalitesini artırarak kategori yükseltme çalışmaları hızlandı.

B sınıfı hastane statüsüne yükselen Hendek Devlet Hastanesi’nde göz polikliniği sayısı, ikinci göz ünitesinin kurulumunun tamamlanarak hizmete girmesiyle artırıldı. Ayrıca Geyve Devlet Hastanesi’nde hizmet veren göz polikliniği yeni göz ünitesi kurulumunun tamamlanmasıyla tetkik ve tedavide hizmet kalitesini artıracak. İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, ilçelerde yaşayan vatandaşların sağlık hizmetlerini yerinde alabilmesi için tüm imkanların değerlendirildiğini belirtti. İl genelindeki hastanelerin daha verimli hizmet verebilmesi için yürütülen çalışmaların aralıksız sürdüğü ifade edildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Samsun’da 1 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-22 00:40 - Asayiş

Hakkari’de 49 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-19 12:28 - Asayiş

Mersin’de tırın gizli bölmelerinde 43 kilo 720 gram metamfetamin ele geçirildi

2025-01-23 15:08 - Asayiş

Abdülkerim Bardakcı, 4. golünü kaydetti

2025-01-21 20:30 - Spor

Muğla’daki barajların doluluk oranı yüzde 71

2025-01-20 10:32 - Gündem

MARMARİS’TEKİ 41 KUYULARIN GİZEMİ HALA ÇÖZÜLEMEDİ  

2025-01-20 14:38 - Marmaris

MARMARİS TARİHİNDE İLK KEZ SÖMESTİRDE BOŞ KALDI

2025-01-22 12:59 - Marmaris

Mersin’de 3. Nergis Şenliği düzenlendi

2025-01-20 09:59 - Kültür Sanat

SAHTE ALKOL ÖLDÜRÜRKEN MARMARİS’TE LİTRELERCE YAKALANDI

2025-01-18 11:51 - Asayiş

İzmir merkezli dolandırıcılık operasyonu

2025-01-21 00:10 - Asayiş

İlgili Haberler

Ambulans helikopter Malatya’da 2 hasta için havalandı

19:18 - Sağlık

Bursa’dan dünyaya sağlıklı gelecek taahhüdü

18:24 - Sağlık

Sivaslı hayırseverden Gürün’e 112 Acil İstasyonu

17:39 - Sağlık

Burhaniye’ de kuruyan ağaçlar tehlike saçıyor

16:26 - Sağlık

Kastamonu Üniversitesi’nde 5 ayda 334 hayvan tedavi edildi

14:45 - Sağlık

Günün Manşetleri

Yaz mevsiminin gelmesiyle gondol turlarına talep arttı

11:16 - İnsan

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü kaza yaptı

11:14 - Asayiş

Sigara içen çocuklar otları tutuşturdu

11:06 - Asayiş

Otomobil mağazaya daldı

17:58 - Asayiş

İş yeri kurşunlayan 2 kişi tutuklandı

17:36 - Asayiş