?>

‘Hoş Geldin Bebek’ projesi: İlk hediye belediyeden

İLKADIM BELEDİYE BAŞKANI İHSAN KURNAZ (SAĞDA) İLE İLKADIM İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. MUSTAFA KASAPOĞLU (SOLDA)

İnsan - 1 saat önce

Samsun’un İlkadım ilçesinde, yeni doğan bebeklerin ailelerine destek olmak amacıyla, ‘Samsun’un Kalbine İlk Adım Hoş Geldin Bebek’ projesi hayata geçiriliyor. İlkadım Belediyesi ile İlkadım İlçe Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, ilçede ikamet eden ailelerin yeni doğan bebeklerine yeni doğan seti hediye edilecek.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz ile İlkadım İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu’nun imzaladığı protokol ile başlatılan proje, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ailelerin mutluluğuna ortak olmayı hedefliyor. "Ailelerimizin her anında yanlarında olmaya devam edeceğiz"

Proje hakkında değerlendirmelerde bulunan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, göreve geldikleri günden bu yana sosyal projelere öncelik verdiklerini belirterek, "İlkadım’da ikamet eden yeni doğum yapmış annelerimize yönelik çok kıymetli bir projeyi hayata geçiriyoruz. İlçe Sağlık Müdürlüğümüz ile yaptığımız protokol kapsamında ‘Samsun’un Kalbine İlk Adım Hoş Geldin Bebek’ projemizi başlatıyoruz. Proje kapsamında, yeni doğan bebeklerimizin ailelerine yeni doğan seti ulaştıracağız. Amacımız ailelerin mutluluğuna ortak olmak, bebeklerimize ise ilk hediyelerini vermektir. İlkadım Belediyesi olarak ailelerimizin her anında yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi. "Anne adaylarına eğitimler verilecek"

İlkadım İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu ise protokolün önemine dikkat çekerek, "İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak; ‘Her Doğum Yeni Bir Başlangıçtır, Güçlü Anne Güçlü Başlangıç; En Güzel Normal Doğum’ projemizi hayata geçiriyoruz. Bu süreçte desteklerinden dolayı İlkadım Belediye Başkanımız İhsan Kurnaz’a teşekkür ediyorum. Protokol kapsamında belediye tarafından bebeklerimize yeni doğan seti hediye edilecek. Kurumumuz ise anne adaylarına normal doğum konusunda bilgilendirme eğitimleri ve farkındalık çalışmalarını yürütecek" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

ERGUN; ÖĞRENCİLER YURTLARDA GÜVENDE Mİ?

2026-01-23 12:27 - Genel

Emlak Sektöründe Harç Krizi

2026-01-22 15:58 - Ekonomi

Engelli Haklarında Tasarruf Krizi

2026-01-24 20:01 - Marmaris

Kaza sonrası hayatını kaybeden vatandaş, bağışlanan organlarıyla 7 hastaya umut oldu

2026-01-22 14:53 - Sağlık

DATÇA’DA VİRAJI ALAMAYAN TIR DEVRİLDİ: 1 YARALI

2026-01-24 00:44 - Asayiş

Fırtına elektrik tellerini kopardı, çıkan yangın büyümeden söndürüldü

2026-01-22 00:09 - Asayiş

ADD’DEN UĞUR MUMCU VE DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNİ ANMA ETKİNLİĞİ

2026-01-24 16:39 - Marmaris

Muğla UMKE’ye tam donanımlı lojistik araç

2026-01-22 13:19 - Sağlık

MARMARİS’TE ŞİDDETLİ FIRTINA ESTİ KIRDI 

2026-01-22 12:14 - Marmaris

Kapadokya’da asayiş, atlı birliklere emanet

2026-01-22 11:54 - Genel

İlgili Haberler

Yüzyılın Konut Projesi’nde 18 bin 130 kişi kura heyecanı yaşayacak

14:54 - İnsan

Uşak Belediyesi sömestr tatilinde çocukları çeşitli etkinliklerle yalnız bırakmadı

14:56 - İnsan

Eşi eski damadı tarafından öldürülen adam: "Bana da iki el ateş etti ama kurşunlar isabet etmedi"

14:39 - İnsan

Gölbaşı’nda KBB uzmanı Op. Dr. Aslan göreve başladı

14:42 - İnsan

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün acı günü

14:29 - İnsan

Günün Manşetleri

Binlerce sentetik ecza hapla yakalanan sanığın yargılamasına devam edildi

13:53 - Asayiş

ABD’nin ilk Müslüman kadın kongre üyelerinden Omar’a saldırı

13:49 - Siyaset

Beşiktaş’ta Konyaspor maçı hazırlıkları devam etti

13:37 - Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda

12:43 - Spor

Vincenzo Montella’dan, Roma’ya ziyaret

12:16 - Spor