?>

hummel’ın yeni yarka Yüzü Sıla Türkoğlu oldu

ESTETİK VE SÜRDÜRÜLEBİLİR TASARIMLARI SPOR GİYİM DÜNYASI İLE BULUŞTURAN HUMMEL’IN YENİ MARKA YÜZÜ SILA TÜRKOĞLU OLDU.

Magazin - 3 yıl önce

Estetik ve sürdürülebilir tasarımları spor giyim dünyası ile buluşturan hummel’ın yeni marka yüzü Sıla Türkoğlu oldu.

Spor giyimin öncü markalarından hummel’ın yeni marka yüzü başarılı oyuncu Sıla Türkoğlu oldu. Estetik ve sürdürülebilir tasarımları spor ile buluşturan markanın; farklı silüetlerin yeniden yorumlandığı Lifestyle koleksiyonunu ve spordan dansa, yogadan koşuya türlü aktiviteler ile zihni ve bedeni doğayla beslemeyi sevenlere yönelik Mindful Training koleksiyonunu yeni sezonda Sıla Türkoğlu tanıtacak.

“hummel ile bir araya geldiğim için çok mutluyum”

Son zamanlardaki oyunculuk başarısıyla beğeni toplayan Sıla Türkoğlu, “100 yıllık geçmişiyle spor giyim alanının öncüsü olan hummel ile bir araya geldiğim için çok mutluyum. Birçok farklı ruh halimde bile kendimi bulduğum Lifestyle koleksiyonuyla ve dünyamızın en büyük sorunlarından biri olan sürdürülebilirlik problemini göz ardı etmeden üretilen, geri dönüştürülebilir materyallerden oluşan Mindful Training koleksiyonu ile karşınızda olacağım için ayrıca heyecanlıyım” dedi.

Yapılan açıklamaya göre marka, "İstediğimGibi" mottosuyla tanıttığı yeni koleksiyonları ile kendi benzersiz tasarımlarını özgür düşüncelerle birleştirdi. ‘Lifestyle’ ve ‘Mindful Training’ koleksiyonları, kendi tarzlarını istediği gibi oluşturmak isteyenlerin ve müziğin ritmiyle özgürce koşanların duygusal ifadelerini yansıtmayı amaçlıyor. Marka, cesurca ileri adım atanların ve "Kim ne derse desin, tüm kararlarımda özgürüm!" diyenlerin yanında olduğunu açıkça belirtiyor. İşte tam da bu özgürlüğe vurgu yapan marka, farklı ve estetik kombin seçenekleri, bu özgürlüğü kutlamak isteyenlere ilham kaynağı oluyor.

“Her alanda Türkiye ile olan bağımızı güçlendirmekten mutluluk duyuyoruz”

Güzel bir iş birliğine imza atıldığını belirten hummel Türkiye Ülke Direktörü Eddy Massier; “Genç ve başarılı oyuncu Sıla Türkoğlu ile keyifli ve heyecan verici bir anlaşmaya imza attık. 100. yılımızı kutlarken, markamızı tanımlayan öncü başarıların, ikonik spor anlarının ve ilham verici insan becerilerinin yüzyılını da kutluyor; her alanda Türkiye ile olan bağımızı güçlendirmekten mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

HANIMELİ PAZARI START VERDİ

2023-09-12 15:09 - Marmaris

MHP MARMARİS ONUR ÜNVER İLE YOLA DEVAM DEDİ

2023-09-15 21:31 - Siyaset

15 yıl sonra döndüğü mahallesinde krallar gibi karşılandı

2023-09-09 11:10 - Magazin

MARMARİS GENÇLİK DERNEĞİ KAYMAKAM KAYA'YI ZİYARET ETTİ

2023-09-14 18:27 - Marmaris

Belediye protokol müdürü kalbine yedik düştü

2023-09-11 11:18 - Asayiş

Hastanede fenalaşan 4 yaşındaki Hamza kalp krizinden hayatını kaybetti

2023-09-10 23:05 - Sağlık

Markette tabancayla vurulan şahıs yaralandı

2023-09-10 01:29 - Asayiş

Sahile başı, el ve ayakları olmayan kadın cesedi vurmuştu, dehşet görüntüler ortaya çıktı

2023-09-16 01:20 - Asayiş

BAŞKAN OKTAY’DAN KAYMAKAM KAYA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

2023-09-12 12:54 - Marmaris

Marmaris Limanı katıldığı fuar sonrasında ana liman anlaşması ile döndü

2023-09-13 15:43 - Genel

İlgili Haberler

Serkan Kaya’dan Manisa’da muhteşem konser

11:16 - Magazin

Kültür Yolu Festivalinde Fatma Turgut’tan unutulmaz gece

10:40 - Magazin

Kubat, Manisa’yı türkülerle coşturdu

10:42 - Magazin

Bengü’den Manisa’da muhteşem gece

12:21 - Magazin

Romanyalı yıldız Amelissa’dan Bodrum’da bayram şovu

15:16 - Magazin

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem