?>

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"

ÇORUM FK TEKNİK DİREKTÖRÜ HÜSEYİN EROĞLU, 1-0 MAĞLUP BİTİRDİKLERİ ERZURUMSPOR FK MAÇININ ARDINDAN, "ŞİMDİ ÖNÜMÜZDE YENİ BİR İKİNCİ YARI VAR. GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİP HEDEFİMİZ OLAN SÜPER LİG’E ÇIKMAYI PLANLIYORUZ" DEDİ.

Spor - 6 ay önce

Çorum FK Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Erzurumspor FK maçının ardından, "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu" dedi.

Çorum FK, Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında deplasmanda Erzurumspor FK’ya 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, " Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu. Son üç haftada hem oyun hem de skor anlamında iyi bir performans sergilemiştik. Bugün hava şartları zordu ama bu iki takım için de geçerliydi. Oyun genel anlamda dengeli geçti. İlk yarıda topa sahip olduğumuz bölümlerde pas kalitesini biraz daha artırabilseydik daha verimli olabilirdik. Hem biz hem rakip üretmekte zorlandı. İkinci yarıya istediğimiz gibi başlayamadık. Daha sonra oyunu dengeledik ama çok fazla üretken olamadık. Üretemediğiniz zaman gol atma şansınız da azalıyor. Rakibimizin çok baskılı bir oyun oynadığını söyleyemem. Kazanmak için coşkumuzu ve enerjimizi daha yukarı çekmemiz gerekiyor. Yaptığımız bireysel bir hata sonucunda kalemizde golü gördük. Bu bizi üzdü. Golden sonra oyunu çevirebileceğimiz pozisyonlar yakaladık ancak değerlendiremedik. İlk yarıyı 32 puanla tamamladık. Şimdi önümüzde yeni bir ikinci yarı var. Güçlü bir şekilde devam edip hedefimiz olan Süper Lig’e çıkmayı planlıyoruz. Çorum FK olarak sezon sonunda Süper Lig’de olacağımızı net bir şekilde söylüyorum" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris Belediyesi’nin Veteriner Alımı İlanı Tartışma Yarattı

2025-12-27 12:58 - Marmaris

Bodrum’da yılbaşı hareketliliği zirveye ulaştı

2025-12-27 22:00 - Magazin

Kış festivalinde eğlence hız kesmeden devam ediyor

2025-12-27 09:25 - Magazin

Ambulans şoförü kazada hayatını kaybetti

2025-12-26 16:32 - Asayiş

Derici: Muğla’nın Çevre Mücadelesi Yok Sayılıyor

2025-12-27 13:22 - ÇEVRE

Japon gelin ve Türk damat konuklarını kimanoyla karşıladı

2025-12-22 10:04 - Magazin

Hayvan otlatırken kayalıklardan düştü

2025-12-26 15:42 - Asayiş

Bodrum’da Yollar kapandı, ev ve iş yerlerini su bastı

2025-12-25 06:31 - Genel

Öneş Derici’den Kille Koyu için Bakanlığa soru

2025-12-24 12:36 - ÇEVRE

Hisarcık MYO’da yarıyıl sonu motivasyon etkinliği düzenlendi

2025-12-25 12:15 - Magazin

İlgili Haberler

Ayşegül Açık Dünya Şampiyonu

09:17 - Spor

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Almanya’yı 3-2 mağlup etti

22:08 - Spor

Trabzonspor’dan Napoli çıkarması

21:31 - Spor

Vedat Muriqi, çalışmalara başladı

20:52 - Spor

Beylikova’da sporun gücü her geçen gün büyüyor

19:10 - Spor

Günün Manşetleri

Kayıp Parkinson hastası evinden 500 metre uzaklıkta bulundu

16:00 - Asayiş

Kuşadası kıyısında 3 metrelik boz camgöz köpekbalığı kıyıya vurdu

15:51 - Gündem

Ümit Milliler, Takımı hazırlık maçında Yunanistan’a mağlup oldu

14:24 - Spor

Silivri Belediye Başkanvekilliğine CHP’li Yalçın Ekici seçildi

14:01 - Siyaset

"Seni Galatasaray maçına götüreceğim" sözü, ölümün kıyısından aldı

13:52 - Asayiş