?>

Hüseyin Eroğlu: "Kazanamıyorsan bile kaybetmemek gerekiyor"

Gençlerbirliği teknik direktörü hüseyin eroğlu, antalyaspor müsabakasının ardından, "güzel bir görüntü verdik ama maalesef kaybetmemek gerekiyor. Kazanamıyorsan bile kaybetmemek gerekiyor. Bu anlamda üzgünüm ama tabii ki üzülmekle bitmiyor bu iş" dedi.

Spor - 10 saat önce

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Antalyaspor müsabakasının ardından, "Güzel bir görüntü verdik ama maalesef kaybetmemek gerekiyor. Kazanamıyorsan bile kaybetmemek gerekiyor. Bu anlamda üzgünüm ama tabii ki üzülmekle bitmiyor bu iş" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Gençlerbirliği, sahasında ağırladığı Antalyaspor’u 1-0 mağlup etti.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "4 yıldan sonra Süper Lig’de ilk maçımızda kazanmak, taraftarımıza galibiyet armağan ediyorduk ki bugün geldikleri ve destek oldukları için onlara çok teşekkür ediyorum. Sezon içerisinde de desteklerine çok ihtiyacımız olacak. Maçın aslında geneline baktığımızda iyi bir oyun ortaya koyduk. İlk yarı topa sahip olduğumuz hücum opsiyonlarında etkili olduğumuz pozisyonlar vardı ama son vuruşu veya kilit pası atamadık. Kurduğumuz oyun sistemi bizim lehimize iyi bir şekilde devam etti ancak skoru bulamadık. Kendi sahanda oynuyorsun kazanmak için skor bulamayınca da tedirginlik artabiliyor. Yeri geldi savunma yaptığımız süreçler oldu. Geçişlerde de pozisyonlarımız oldu ama değerlendirmedik. Oyun içerisinde duran topta bayağı bir korner attık ama iyi kullanamadık. Kadro derinliğimiz çok iyi olmadığı için de hamle şansını çok değerlendiremedik. Sakat oyuncularımızdan dolayı ve transferlerde beklediğimiz oyuncuların olmayışı hamle şansımızı zorlaştırdı. Aslında genel anlamda oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Güzel bir görüntü verdik ama maalesef kaybetmemek gerekiyor. Kazanamıyorsan bile kaybetmemek gerekiyor. Bu anlamda üzgünüm ama tabii ki üzülmekle bitmiyor bu iş. Bundan kurtulup oyunun gücünü artırarak hücuma yeni oyuncuları kadromuza katacağız" ifadelerini kullandı.

Transfer sinyali veren Eroğlu, bu hafta içerisinde yeni hücum oyuncularının açıklanacağını belirtti. Eroğlu, "Bugün üzüleceğiz ama yarından itibaren Gaziantep maçı için hazırlıklarımızı yapacağız" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Uzmanlardan Deprem Sonrası Çocuk Psikolojisi Uyarısı

2025-08-11 14:27 - Sağlık

Hakkarili dağcılar rehberliğinde Ağrı Dağı’na zirve tırmanışı

2025-08-11 09:44 - Gündem

13. TAYK-Eker Olympos Regatta’da, J70 Match Race yarışları tamamlandı

2025-08-13 22:41 - Spor

Paris Saint-Germain, Süper Kupa’yı ilk müzesine götürdü

2025-08-14 00:30 - Spor

Siirt’te sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi amacıyla "Sağlık Yönetimi Zirvesi" düzenlendi

2025-08-13 15:37 - Sağlık

Galatasaray ve Kocaelispor Maçlarının Tarihleri Açıklandı

2025-08-15 09:55 - Spor

Galatasaray-Fatih Karagümrük Maçının VAR Hakemi Açıklandı

2025-08-15 12:08 - Spor

Çanakkale’de gece saatlerinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı

2025-08-16 02:35 - Asayiş

Ali Koç'tan Lösemi Hastası Rüzgar'a Unutulmaz Davet

2025-08-13 13:35 - Spor

Siirt’te sıcaktan bitkin düşen kediye güvenlik görevlisi can suyu oldu

2025-08-15 20:06 - Gündem

İlgili Haberler

Orkun Kökçü: "Galibiyet için mutluyuz ama oyunumuz daha da iyi olabilir"

01:18 - Spor

Wilfred Ndidi ile Taylan Bulut, ilk kez forma giydi

23:42 - Spor

Manisa FK-Hatayspor maçının ardından

00:33 - Spor

Tammy Abraham, gol sayısını 6’ya çıkardı

23:44 - Spor

Kartal, lige galibiyetle başladı

23:51 - Spor

Günün Manşetleri

Mahalleli Panik Yaşadı, Evler Küle Döndü

13:36 - Asayiş

İki İlçe Arası Uyuşturucu Sevkiyatına Engel Olundu

13:17 - Asayiş

Amca Cinayetinde Zanlı Adliyeye Sevk Edildi

13:05 - Asayiş

Yaşlı kadına 500 binlik tuzak

12:49 - Asayiş

Yunanistan Tarafından Geri İtilen Göçmenler Kurtarıldı

12:43 - Asayiş