?>

Hüseyin Yücel: “Utanç verici bir tabloyla karşı karşıyayız”

Beşiktaş başkanı hüseyin yücel adana demirspor’da kardeşini kaybeden maestroya baş sağlığını diledikten sonra, “utanç verici bir tabloyla karşı karşıyayız. Herkesten tüm taraftarlarımızdan en içten özürlerimi ben iletiyorum. Hiçbir şekilde böyle bir tabloyu beşiktaş hakketmiyor” dedi.

Spor - 5 ay önce

Beşiktaş Başkanı Hüseyin Yücel, Adana Demirspor’da kardeşini kaybeden Maestroya baş sağlığını diledikten sonra maçla ilgili, “Utanç verici bir tabloyla karşı karşıyayız. Herkesten tüm taraftarlarımızdan en içten özürlerimi ben iletiyorum. Hiçbir şekilde böyle bir tabloyu Beşiktaş hakketmiyor” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 16.haftasında Adana Demirspor’a karşı alınan mağlubiyetin ardından Beşiktaş Başkanı Hüseyin Yücel, Yeni Adana Stadı önünde açıklamalarda bulundu. Başkan Yücel, ”Adana Demirsporlu oyuncu Maestro’nun kardeşi vefat etmiş. Başı sağ olsun, Allah rahmet eylesin. İlk yarı öğrenmiş vefat haberini, ona rağmen maça devam etmiş. Ben tüm Adana Demirspor camiasına takımına baş sağlığı diliyorum. Diğer taraftan yendikten sonra konuşmak çok kolay bu tip utanç verici maçtan sonra özellikle ben camiamızın karşısına geçmek istedim. Öncellikle kendi şahsım adına tüm camiam adına, kulübüm adına ne derseniz deyin artık son derece üzgünüz “dedi. “Utanç verici bir tabloyla karşı karşıyayız”

Hiçbir zaman sorumluluktan kaçmayacağını vurgulayan Başkan Yücel, "Utanç verici bir tabloyla karşı karşıyayız. Herkesten tüm taraftarlarımızdan en içten özürlerimi ben iletiyorum. Hiçbir şekilde böyle bir tabloyu Beşiktaş hakketmiyor. Bu şanlı formayı, bu şanlı formayı taşıyamayacak olan oyuncular bir dakika bile bu kulüpte yer almaması gerekiyor. Ocak ayında gereken her şey yapılacaktır arkadaşlar. Taraftarımız müsterih olsunlar. Diğer taraftan bu camianın bu takımın maddi, manevi, idari sportif anlamda bugünlerde bu halde olmasının sorumluluğunu hepsi hesap vermesi gerekiyor. En önce de ben vereceğim. Kimse merak etmesin, sorumluluktan hiçbir zamana kaçmadım. Yine kaçmıyorum” diye konuştu. “İstediğiniz hesabı sorun”

Taraftarlara ve sosyal medyadaki Beşiktaş camiasına seslenen Başkan Yücel, ”Eğer bizler bu noktaya taşıdıysak takımı, hesabını vermeden öyle kolay kolay bir yere gitmek yok. Ben yine söylüyorum. Ben buradayım, hiçbir yere kaçmadım kaçmıyorum. En kötü gün bugünse, bugün de Beşiktaş diyorum” ifadelerine yer verdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Metal atölyesinde çıkan yangında paralar yandı

2024-12-15 14:10 - Asayiş

Samsun’da 600 gram kokain ve 100 gram metamfetamin ele geçirildi

2024-12-10 14:27 - Asayiş

Abdülkerim Bardakcı: "Hedeflere bir bir ulaşacağız"

2024-12-11 14:05 - Spor

Ali Acar’ın Damadı Anıl Şen Hayatını Kaybetti

2024-12-13 11:48 - Marmaris

11 ARALIK ULUSLARARASI DAĞ GÜNÜ KUTLANIYOR

2024-12-11 14:34 - Gezi

Galatasaray ve Malmö Karşı Karşıya!

2024-12-11 09:34 - Spor

Marmaris’te Eğitim İçin Özel Bir Etkinlik

2024-12-10 10:44 - Marmaris

KIZKUMU: DÜNYACA BİLİNEN EFSANEVİ GÜZELLİK

2024-12-16 12:16 - Marmaris

MARMARİS'İN BİRBİRİNDEN İLGİNÇ VE GÜZEL KALE SOKAKLARI

2024-12-12 16:09 - Marmaris

Mersin’de otoban yol kenarları ağaçlandırılıyor

2024-12-14 10:25 - Gündem

İlgili Haberler

52 Orduspor FK penaltılarla elendi

00:57 - Spor

Joao Pereira: "Şu anda ligde kalmak tamamen bizim elimizde"

22:44 - Spor

Selçuk İnan: "Buradaki misyonumun tamamlandığını düşünüyorum"

22:50 - Spor

Sofyan Amrabat cezalı duruma düştü

22:18 - Spor

İsmail Yüksek, Eyüpspor maçında yok

22:19 - Spor

Günün Manşetleri

Şiddet Dozajı Yüksek Akran Zorbalığı

16:28 - Asayiş

Kayserispor’a para cezası

16:15 - Spor

Aile Baskısı İntihara Sürükledi

16:10 - Asayiş

Mardin’de öğretmenin öldüğü silahlı kavgada bir şüpheli gözaltında

16:07 - Asayiş

Cep telefonu bataryası patladı

12:38 - Asayiş