?>

İlhan Palut: "Bugün ligi korkmaya başladığımız yerde noktalamadık"

çaykur rizespor teknik direktörü ilhan palut "en azından çok daha kötüsüyle taraftarımızı üzmedik ve bugün ligi korkmaya başladığımız noktada noktalamadık" dedi.

Spor - 10 saat önce

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Göztepe maçının ardından, "En azından çok daha kötüsüyle taraftarımızı üzmedik ve bugün ligi korkmaya başladığımız noktada noktalamadık" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Çaykur Rizespor, Göztepe’yi sahasında 6-3 mağlup ederek 43 puana yükseldi ve matematiksel olarak ligde kalmayı garantiledi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut açıklamalarda bulundu. Palut, yoğun bir stres altında olduklarını kaydederek, "Ligde son bir buçuk iki aydır içinde bulunduğumuz durum gerçekten kolay bir durum değildi. Antalya deplasmanından sonra başlayan bir yarışın içerisinde bulduk kendimizi. Tabii çok yoğun, stresli zamanlar. Gerçek performansını göstermenin zor olduğu bir baskı periyodu. Bugüne geldiğimiz zaman ise bugün kazansak da bir galibiyete daha ihtiyaç duyduğumuz bir senaryodaydık. En azından 6 puan bizi matematiksel olarak rahatlatacaktı. Onun için bu maçı yüzde 100 kazanmamız gerekiyordu. Sonra Beşiktaş ve Hatay maçından minimum iki puan daha gerekiyordu. Ama bugün çok önemliydi. Evet oyuna baktığınız zaman çok güzel goller attık, gerçekten plana uygun goller attık. Öteki taraftan 3 tane de çok kötü gol yedik. Öne geçtik yakalandık, 4-2 oldu. Rahatladık mı derken bir kötü gol daha, yani sürekli bu heyecan baskı hepimizin üzerinde devam etti. Ama sonra bulduğumuz goller maçı koparmamızı sağladı ve diğer maçlardan gelen sonuçlarda bir şekilde bu negatif yarışı bizim adımıza pozitif bir şekilde sonuçlandırdı" dedi.

Taraftarın istediği gibi bir sezon geçiremediklerinin altını çizen Palut, "Oyuncularımı tebrik ediyorum, gerçekten bugün çok iyi oynadılar. Çok kötü goller yediler ama onun dışında çok iyi oynadılar. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum, tam istedikleri bir sezon olmadığının farkındayım. Ama en azından çok daha kötüsüyle onları üzmedik ve bugün ligi korkmaya başladığımız noktada noktalamadık. Tabii ki bundan bir başarı payesi çıkaracak değilim. Çok şükrediyorum, yaşadığımız basit bir olay değildi, bu bitti. Dediğim gibi genel manada istediğimizi yapabildiğimiz bir sezon değildi. Ben ve ekibim daha iyisini başarabilirdik" ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Meteoroloji'den Muğla İçin Fırtına Uyarısı

2025-05-16 08:07 - Gündem

Başkan Aras'tan Marmaris'e Destek Sözü

2025-05-13 09:23 - Marmaris

Soma’nın Gözyaşları Şelalesi açıldı

2025-05-14 19:11 - Gündem

MUĞLA'DA YAŞLI NÜFUS ALARM VERİYOR

2025-05-16 13:42 - İnsan

Tabureden düştü, ekipleri harekete geçirdi

2025-05-15 19:48 - Asayiş

Banka güvenlik görevlisi tuvalette başından vurulmuş halde bulundu

2025-05-12 10:40 - Asayiş

Trendyol Süper Lig: Bodrum FK: 1 - Trabzonspor: 1 (Maç sonucu)

2025-05-18 21:28 - Spor

Marmaris'te Motosiklet Cezaları Rekor Kırdı

2025-05-13 09:58 - Asayiş

MARMARİS'TE GÜVENLİK GÖREVLİSİ HAYATINI KAYBETTİ

2025-05-12 10:55 - Asayiş

ŞANTAJ KUMPASINI MAHKEMEYE TAŞIYAN MAĞDUR SESSİZLİĞİNİ BOZDU

2025-05-12 15:52 - Marmaris

İlgili Haberler

Edirne’de Galatasaray taraftarından ilginç şampiyonluk kutlaması

04:16 - Spor

Edirne’de Galatasaray’ın şampiyonluğu coşkuyla kutlandı

03:20 - Spor

Trendyol Süper Lig’de 37. haftanın programı açıklandı

02:11 - Spor

Galatasaray şampiyon oldu, Antalya sokaklara döküldü

00:35 - Spor

Galatasaray 25. şampiyonluğu Denizli’de coşkuyla kutlandı

01:00 - Spor

Günün Manşetleri

Gebelik Zehirlenmesine Karşı Kritik Uyarılar

17:00 - Sağlık

Uzmanlardan Koroner Kalp Hastalığı Uyarısı

16:52 - Sağlık

sağanak yağış sele neden oldu

16:15 - Asayiş

Rus İHA'sı Sivilleri Hedef Aldı

16:01 - Dünya

İlk Tahliye Uçağı Trablus'tan İstanbul'a İndi

15:52 - Gündem