?>

İlkadım Belediyesi ve OKA’dan gelecek için güçlü iş birliği

Oka genel sekreteri mehlika dicle ve proje uzmanı fatih ege’yi makamında ağırlayan ilkadım belediye başkanı ihsan kurnaz, “ilkadım’ın kalkınmasına katkı sağlayacak her türlü birlikteliğin büyük önemi var. Kamu kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği içerisinde vatandaşımıza hizmet için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ekonomi - 4 ay önce

Samsun’da, İlkadım Belediyesi ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) arasında yapılan iş birliği ile İlkadım’da hayata geçirilecek yeni projeler hız kazanacak.

OKA Genel Sekreteri Mehlika Dicle ve Proje Uzmanı Fatih Ege’yi makamında ağırlayan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “İlkadım’ın kalkınmasına katkı sağlayacak her türlü birlikteliğin büyük önemi var. Kamu kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği içerisinde vatandaşımıza hizmet için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. “Birlikte çalışarak İlkadım’ı geleceğe taşıyacağız”

İş birlikteliği sonrası açıklamalarda bulunan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, bu iş birliğinin İlkadım’ın gelişimi için önemli bir fırsat olduğunu vurguladı. Kurnaz, “Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı gibi köklü ve güçlü bir kurumla iş birliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu iş birliği, sadece bugün için değil, ilçemizin geleceği için de büyük bir anlam taşıyor. Önümüzdeki süreçte sosyal, ekonomik ve çevresel alanlarda hayata geçireceğimiz projelerle ilçemize değer katmayı hedefliyoruz. Bu projelerin arasında istihdamı artıracak yatırımlar, çevre bilincini geliştirecek çalışmalar ve sosyal yaşamı daha modern bir hale getirecek projeler yer alıyor. İlçemizin ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz ve bu iş birliği ile hedeflerimizi daha hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiz. Bu süreçte en önemli motivasyon kaynağımız halkımızın refahını artırmak. İlkadım, Karadeniz’in en büyük ve dinamik ilçesi olarak sürekli büyüyen bir potansiyele sahip. Biz de bu potansiyeli en verimli şekilde değerlendirerek hemşehrilerimize daha yaşanabilir bir ilçe sunmak için gece-gündüz çalışıyoruz. OKA ile yaptığımız bu iş birliği, İlkadım’ı sadece Samsun’da değil, tüm Türkiye’de örnek bir ilçe haline getirecek çalışmaların temel taşı olacak. Bu vesileyle emeği geçen tüm ekiplere özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te 1,5 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-15 09:44 - Asayiş

Hakkari’de 49 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-19 12:28 - Asayiş

40 Gram Metamfetamin Ele Geçirildi

2025-01-15 15:54 - Asayiş

Enis Bardhi’ye teşekkür plaketi

2025-01-15 18:52 - Spor

Samsun’da yangın tüpüne gizlenmiş 4,7 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-01-15 11:17 - Asayiş

OLYMPOS: DOĞA VE TARİHİN KUCAKLAŞTIĞI CENNET

2025-01-15 16:09 - Gezi

Muğla’daki barajların doluluk oranı yüzde 71

2025-01-20 10:32 - Gündem

MARMARİS’TEKİ 41 KUYULARIN GİZEMİ HALA ÇÖZÜLEMEDİ  

2025-01-20 14:38 - Marmaris

Mersin’de 3. Nergis Şenliği düzenlendi

2025-01-20 09:59 - Kültür Sanat

Muğla’da 20 bin zeytin fidanı toprakla buluştu

2025-01-15 13:14 - Gündem

İlgili Haberler

Yalova’dan 4 ayda 190 milyon dolarlık ihracat

15:15 - Ekonomi

Kuru incir ihracatı yüzde 28 büyüdü

13:20 - Ekonomi

Malatya Açık Oto Pazarı’nda satıcı da alıcı da beklemede

13:13 - Ekonomi

AOSB Ulusal 5’inci Ar-Ge ve İnovasyon Proje Yarışması Sonuçlandı

12:37 - Ekonomi

Siirt’te yılın ilk mercimek hasadı yapıldı

12:29 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Yeşilin Binbir Tonu Fotoğrafçıları Büyüledi

15:33 - Gündem

Kardiyorenal Sendrom Alarmı

15:28 - Sağlık

80 yıllık giysiler yeniden hayat buldu

14:23 - Genel

Mehir Vakfı'ndan Evlilik Çağrısı

14:21 - İnsan

Özel Öğrencilere Şiddet Uygulayan Öğretmen Tutuklandı

13:53 - Asayiş