?>

İlkadım Huzur Konağı ve Ata Ocağı’nda keyifler yerinde

SAMSUN’UN İLKADIM BELEDİYESİ’NİN YAŞ ALMIŞ BİREYLERE ÖZEL MEKÂNLARI HUZUR KONAĞI VE ATA OCAĞI, BAHAR AYLARININ GELMESİ VE HAVALARIN ISINMASIYLA BİRLİKTE MİSAFİRLERİNCE YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR.

İnsan - 2 ay önce

SAMSUN (İHA) – Samsun’un İlkadım Belediyesi’nin yaş almış bireylere özel mekânları Huzur Konağı ve Ata Ocağı, bahar aylarının gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte misafirlerince yoğun ilgi görüyor.

İlkadım Belediyesi tarafından, yaş almış bireylerin sosyalleşmesi ve güzel vakit geçirmeleri amacıyla tasarlanan Huzur Konağı ve Ata Ocağı, faaliyetlerine devam ediyor. Yıl boyunca yaş almış bireylere yönelik ücretsiz ikramların sunulduğu, sağlık kontrollerinin yapıldığı ve psikolojik danışmanlık hizmetinin sunulduğu Huzur Konağı ve Ata Ocağı’nda, bahar aylarının gelmesiyle beraber canlılık da arttı. "Hem fiziksel hem de ruhsal destek"

Yaş almış bireylerin vakitlerini evde geçirmeyip, Huzur Konağı ve Ata Ocağı’nın misafiri olmalarının kendilerini mutlu ettiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Sosyal belediyecilik anlayışımızın en güzel örneklerinden olan Huzur Konağı ve Ata Ocağı’mızda faaliyetlerimiz devam ediyor. Yaş almış büyüklerimizin sosyalleşmeleri ve evde kalacakları zamanı burada keyifli bir şekilde geçirmeleri için hazırlanan mekanlarımızda büyüklerimizi en iyi şekilde ağırlamaya gayret ediyoruz. Düzenli olarak sağlık kontrollerini yaptığımız büyüklerimiz, buradaki ücretsiz ikramlarımızdan da faydalanıyorlar. Bunun yanı sıra, büyüklerimizin yaşam kalitelerini daha da arttırmak için psikolojik destek hizmetini de kendilerine sağlıyoruz. Tüm bu hizmetlerimizle büyüklerimiz hem fiziksel hem de ruhsal olarak destekleniyorlar. Önümüzdeki süreçte güzel havaları da değerlendirerek, Huzur Konağı ve Ata Ocağı’mızda farklı faaliyet ve etkinliklerle büyüklerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’TE YANGIN SONRASI UMUT YEŞERDİ

2026-04-18 14:53 - Marmaris

Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Feyza, ölü olarak bulundu

2026-04-18 00:51 - Asayiş

MARMARİS ULTRA TRAİL HEYECANI BAŞLIYOR

2026-04-17 16:29 - Marmaris

"DİJİTAL OYUNLARDA ŞİDDET, ÇOCUKLARDA SALDIRGANLIĞI TETİKLEYEBİLİR"

2026-04-18 13:15 - Sağlık

EĞİTİM- SEN’DEN ‘’EĞİTİMDE ŞİDDETE DUR’’ ÇAĞRISI

2026-04-15 14:12 - Marmaris

AK PARTİ MARMARİS İLÇE BAŞKANI MUZAFFER ARAVİ’DEN HAVUZ TEPKİSİ

2026-04-13 17:26 - Genel

MHP MUĞLA’DA GÖREV DEĞİŞİMİ: İL TEŞKİLATI FESHEDİLDİ

2026-04-17 15:55 - Siyaset

Taşıma su çilesi son buldu

2026-04-14 12:31 - Sağlık

ALTIN DEĞİL, SU KAÇAĞI ARIYORLAR

2026-04-18 10:49 - Ekonomi

Elazığ’da 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi: 1 tutuklama

2026-04-18 11:39 - Asayiş

İlgili Haberler

Sinop’ta Abalı Köy Yaşam Merkezi törenle hizmete açıldı

22:42 - İnsan

Başkan Erol gençleri dinledi, talepler için harekete geçti

22:01 - İnsan

Başkan Yardımcısı Günden’den SGK’ya devir açıklaması

21:33 - İnsan

Düzce TSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

21:24 - İnsan

Asar Deresi yaya köprüleri yenileniyor

21:17 - İnsan

Günün Manşetleri

1.4 milyonluk senetle yakalanan tefeci tutuklandı

17:11 - Asayiş

Çocuğunun gözü önünde pompalı saldırıya uğrayan kadın kurtarılmadı

17:05 - Asayiş

Trafikte "Önüne bak" dedi, ortalık savaş alanına döndü: 6 kişi tutuklandı

16:45 - Asayiş

Hakan Safi: "Futbol aklımız Paolo Maldini"

15:59 - Spor

ABD askerlerinden Hint Okyanusu’nda petrol tankerine baskın

15:44 - Asayiş