?>

İncirliova’da fırınlara Ramazan denetimi

?ncirliova’da fırınlara ramazan denetimi

Gündem - 3 ay önce

İncirliova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı dolayısı ile ilçede faaliyet gösteren fırın ve pastanelerde bir dizi denetim gerçekleştirdi.

Ekipler, fırınlarda üretilen ekmeklerin gramajlarını ve hijyen şartlarını titizlikle inceledi. Yapılan denetimlerde, ekmeklerin belirlenen gramaja uygun olup olmadığı kontrol edilirken, fırınların temizlik ve hijyen standartları da gözden geçirildi. Denetimlerin ardından, eksiklikleri tespit edilen fırınlarla ilgili tutanak tutuldu ve işletme sahiplerine gerekli düzeltmeleri yapmaları için uyarılarda bulunuldu. İncirliova Belediyesi, halk sağlığını korumak ve Ramazan ayında kaliteli hizmetin sunulmasını sağlamak amacıyla bu tür denetimlerin düzenli olarak sürdürüleceğini belirtti.

Fırın ve pastanelere yönelik denetimlere ilişkin açıklamalarda bulunan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, "İncirliova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz ilçede faaliyet gösteren fırın ve pastanelerde bir dizi denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde özellikle çalışanların temizliği, imalathane ve satış yerlerinin temiz olup olmadığı, istenilen şartlara uyulup uyulmadığı dikkatle inceledi. Yapılan denetimlerde eksiklik tespit edilen işletmelere bu eksiklerini gidermeleri için uyarılarda bulunulup gerekli tutanalar tutuldu. Kısa süre içerisinde gerçekleştireceğimiz ikinci denetimlere kadar işletmelere tespit edilen eksikleri tamamlamaları için süre tanındı. Bu süre içerisinde eksikliklerini tamamlamayanlar hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılacağı işletme sahiplerine bildirildi" dedi.

Vatandaşların sağlığını korumaya yönelik denetimlerin Ramazan dolayısı ile çok daha titiz bir şekilde devam edeceğini belirten Başkan Kaya, "Ramazan ayında vatandaşlarımızın çok daha fazla tükettiği ürünlerin doğru standartlarda üretilmesi için denetimlerimizi daha da arttıracağız. Ailelerimiz ve sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz iftar sofralarımızın huzur ve sağlığı için çalışmaya durmaksızın devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS PAZARLARI CEP YAKIYOR

2025-02-28 14:36 - Marmaris

Denizli’de gece seferleri ile kesintisiz ulaşım başladı

2025-03-04 18:43 - Gündem

Marmaris Belediyesi’nden her gün 3 çeşit iftarlık

2025-03-02 20:47 - Genel

Köyceğiz’de öğretmenlere eğitim

2025-03-03 10:21 - Teknoloji

Mardin’de iki mahallede daha içme suyu sorunu çözüldü

2025-03-05 12:23 - Gündem

Milas’ta Oto Galerinin Önünde Silahlı Saldırı

2025-02-27 16:36 - Asayiş

Marmaris, Berlin Turizm Fuarı’nda

2025-03-04 18:27 - Ekonomi

Kuşadası’nda turunç meyvesi Kuşadalı kadınların ellerinde tatlanıyor

2025-02-28 17:03 - Genel

MUĞLA’NIN BELEDİYE BAŞKANLARI EVLİLİK KARARI ALDI

2025-02-28 13:21 - Gündem

Milas’ta oto galeri önündeki cinayetin faili tutuklandı

2025-02-28 17:52 - Asayiş

İlgili Haberler

Karacasu Yazır Mahallesi’nde su sorunu çözüldü

17:33 - Gündem

Malatya’da 8 bin 65 konut ve bin 97 iş yeri için kura çekilecek

17:34 - Gündem

MASKİ’den Akçadağ’a bin 900 metrelik içme suyu hattı

16:52 - Gündem

Ata tohumları toprakla buluştu

16:50 - Gündem

İstilacı kokarcaya karşı samuray arısı umudu

16:30 - Gündem

Günün Manşetleri

Yemek Ateşi Felakete Neden Oldu

15:57 - Asayiş

Tıbbi Malzeme Skandalına Açıklama

15:36 - Sağlık

Kafasından bıçaklanan genç hayatını kaybetti

15:32 - Asayiş

Sürücünün Uyuklaması Aileyi Hastanelik Etti

15:27 - Asayiş

Evinde Ölü Bulunan Kadının Eşi İçin Aramalar Sona Erdi

15:22 - Asayiş