?>

İş adamı Derya Baltalı, Menderes Bulvarı’na modern bir yaya üst geçidi için çalışmalara başladı

Baltalı grup yönetim kurulu başkanı derya baltalı, menderes bulvarı üzerinde yer alan toplu konut ve alışveriş merkezi önüne modern bir yaya üst geçidi için çalışmalara başladı. ?ş insanı derya baltalı tarafından yaptırılacak olan köprülü üst geçit ile bölgede yaya geçiş güvenliği artırılacak, vatandaşların karşıdan karşıya geçişi kolay ve güvenli hale getirilecek.

Ekonomi - 6 ay önce

Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı, Menderes Bulvarı üzerinde yer alan Toplu Konut ve Alışveriş Merkezi önüne modern bir yaya üst geçidi için çalışmalara başladı. İş insanı Derya Baltalı tarafından yaptırılacak olan köprülü üst geçit ile bölgede yaya geçiş güvenliği artırılacak, vatandaşların karşıdan karşıya geçişi kolay ve güvenli hale getirilecek. Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı ve Yönetim Kurulu Üyesi Alper Baltalı Menderes Bulvarı üzerinde yer alan Toplu Konut ve Alışveriş Merkezi önüne modern bir yaya üst geçidi için çalışmalara başladı. Düzenlenen törende konuşan Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı, Denizli’ye değer katacak bir projeye imza atmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, "En başından beri amacımız şehrimizin demografisine uygun, çağdaş, modern ve ayrıcalıklı yaşam alanları sunmaktı. Üst geçit projemizle Aqua Mall bölgesindeki geçiş güvenliğini artırırken, yaşam konforuna da katkı sağlamayı hedefliyoruz" dedi. "Tahmini yapım sürecini 30 Eylül’e kadar tamamlamayı planlıyoruz"

Tahmini yapım sürecini 30 Eylül’ kadar tamamlanacağını planladıklarını dile getiren Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı, "Tahmini yapım sürecini 30 Eylül’e kadar tamamlamayı planlıyoruz. Denizli için çok güzel bir proje olacağına inanıyorum" diye konuştu. Yeni üst geçidin 30 Eylül 2025 tarihine kadar tamamlanması planlanıyor. Proje, Baltalı Grup tarafından hayata geçirilecek.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İngiltere’den Türkiye’ye seyahat uyarısı

2025-06-12 15:43 - Gündem

Bayramın 3’üncü günü Sincan Park’ta mangal sezonu başladı

2025-06-08 17:23 - Genel

Seydikemer’de 500 Metrelik Yeni İçme Suyu Hattı

2025-06-09 11:37 - Ulaşım

Bayramda Erdek’e ziyaretçi akını, sahiller tıklım tıklım

2025-06-08 21:48 - Genel

‘Küçük Antalya’ Amasya’da domates hasadı başladı

2025-06-11 09:41 - Ekonomi

Anne ve babadan en acı veda

2025-06-12 14:44 - Genel

Ortaca'da Dehşet Veren Cinayet

2025-06-12 10:21 - Asayiş

Başpolis Yemliha Bozkurt Hayatını Kaybetti

2025-06-10 15:57 - Marmaris

Bodrum Açıklarında 25 Düzensiz Göçmen Yakalandı

2025-06-07 11:26 - Asayiş

"Stres yönetimi sınav başarısının yarısıdır"

2025-06-12 14:46 - Eğitim

İlgili Haberler

Giresun’da fındık fiyatı 250 TL’ye geriledi, üretici umudunu yeni yıla bıraktı

23:01 - Ekonomi

Cerrahi alet ve tıbbi cihaz üretiminde Türkiye’nin öncüsü Samsun

22:32 - Ekonomi

ULUSKON ve TSO’dan Malatya’da ihracat ve ithalat süreçlerini güçlendirecek iş birliği

18:56 - Ekonomi

Lüküs Hayat Sigortası ile borçsuz araç sahibi olmanın yolu açıldı

18:50 - Ekonomi

Afrika’da büyümesini hızlandıran Ford Trucks Senegal pazarına giriş yaptı

17:12 - Ekonomi

Günün Manşetleri

12 yaşındaki çocuk okul çıkışında bıçaklandı

16:16 - Asayiş

RTÜK Jasmine dizisi hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı

16:01 - Genel

Yoldan geçenleri bıçakladı: 1’i ağır 3 yaralı

15:33 - Asayiş

Plastik atıklar çiçek açtı: Çevreye duyarlı sanat

15:20 - Gündem

Bin yıllık Haburman köprüsü, tüm ihtişamı ile ayakta

15:14 - Kültür Sanat