?>

İş Bankası’nın Workup Girişimcilik Programı’nın yeni dönem başvuruları başladı

BAŞLANGICINDAN BU YANA 18 BİNE YAKIN BAŞVURU ALAN VE 14. DÖNEMİNDE TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN GİRİŞİMCİLERİN KATILIMINI KOLAYLAŞTIRMAK AMACIYLA ÇEVRİMİÇİ OLARAK DÜZENLENECEK OLAN WORKUP GİRİŞİMCİLİK PROGRAMI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI.

Ekonomi - 5 ay önce

Başlangıcından bu yana 18 bine yakın başvuru alan ve 14. döneminde Türkiye’nin dört bir yanından girişimcilerin katılımını kolaylaştırmak amacıyla çevrimiçi olarak düzenlenecek olan Workup Girişimcilik Programı için başvurular başladı.

Türkiye İş Bankası’nın ana destekçisi olduğu, girişimlerin hızlanmalarına ve ölçeklenmelerine yardımcı olan Workup Girişimcilik Programı 2017 yılından bu yana girişimcilik ekosisteminin büyümesini ve gelişmesini destekliyor.

Bugüne kadar 18 bine yakın başvuru alan programın mezun sayısı 182’ye ulaştı. Bu yıl Türkiye’nin farklı şehirlerindeki girişimcilere de ulaşmak hedefiyle gerçekleştirilecek program için çeşitli illerde girişimcilerle buluşma etkinlikleri de düzenlenecek.

Başvurular için son gün 31 Mart

Workup’ın çevrimiçi düzenlenecek 14. dönemine, Türkiye’nin tüm şehirlerinden tarım, oyun, turizmin yanı sıra sürdürülebilirlik ve sosyal etki odaklı tüm teknoloji girişimleri dikey ayrımı olmaksızın 31 Mart’a kadar workup.ist üzerinden başvurabiliyor.

Başvuruların ön değerlendirmesi, Entrapeer platformunun yapay zekâ ajanları tarafından gelişmiş skorlama algoritmalarıyla yapılacak. Ön değerlendirmenin ardından İş Bankası yöneticileri, Workup ekibi ve program yürütücüsü Yapay Zekâ Fabrikası ekibinin değerlendirmesiyle programa seçilen girişimler belirlenecek. Programa kabul edilen girişimlerle birebir görüşülerek ihtiyaç analizleri yapılacak ve her girişime özel kişiselleştirilmiş bir program oluşturulacak.

Seçilen girişimler 6 ay boyunca; alanında uzman mentorlarla çalışma, İş Bankası Grubu iştirakleri başta olmak üzere iş birlikleri, İş Bankası’nın kurucusu ve yatırımcısı olduğu fonlar başta olmak üzere yatırım fırsatlarına erişim, tecrübeli girişimcilerle deneyim paylaşımı, teknik çalıştaylar ve ilham etkinliklerine katılım, İş Kule Workup Alanı’nda ücretsiz ofis, ücretsiz bulut sunucu kullanım hakkı ve altyapı destek paketlerine erişim, yurt içi ve yurt dışı fiziki ya da çevrimiçi etkinliklere katılım, basılı ve dijital mecralarda görünürlük gibi olanaklardan yararlanacak.

Workup Girişimcilik Programı’na ilişkin detaylı bilgiye workup.ist adresi üzerinden ulaşılabiliyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

TFF 3. Lig: Altay: 1 - Tire 2021 FK: 1

2026-02-21 22:18 - Spor

Marmaris’te Vicdanlar Sular Altında

2026-02-19 14:11 - Marmaris

Oyuncu Metin Akpınar’ın biyolojik kızı Duygu Nebioğlu: "20 yıldır verdiğim mücadelede ne kadar haklı olduğumu bugün gördüm"

2026-02-18 15:56 - Magazin

Tuğba Özay’dan Kars’ta Birlik ve Beraberlik Mesajı: "Emperyalizmin oyununa gelmeyelim"

2026-02-19 14:42 - Magazin

YENİDEN REFAH PARTİLİ SÜMENOĞLU: MARMARİS’TE SU BASKINLARI İHMALİN SONUCU

2026-02-21 14:45 - Gündem

Şevval Sam Trabzon hasırına ilmek attı

2026-02-17 14:07 - Magazin

Bursa’nın kadınlar matinesinde güven ve sanat vurgusu

2026-02-18 10:06 - Magazin

Genç oyuncusu Mustafa Konak’ın rol aldığı "Yerçekimi" Berlinale’de yarışacak

2026-02-17 13:47 - Magazin

Nilüfer Genç Caz Evrencan Gündüz ile final yaptı

2026-02-17 10:40 - Magazin

Kırıkkale’de Hüseyin Kağıt konserine binlerce kişi akın etti

2026-02-17 03:12 - Magazin

İlgili Haberler

Samsun’da yürütülen projelerin toplam tutarı 144 milyar 626 milyon TL

19:26 - Ekonomi

Malatya’da 500 ton nohut rekoltesi bekleniyor

17:57 - Ekonomi

Helal sertifikasyon, dijital dönüşüm ve uluslararası ticareti buluşturan ziyaret

17:38 - Ekonomi

AJet’ten yurt dışı indirimli bilet kampanyası

17:07 - Ekonomi

Atakum Belediyesi Tarım Tesisi hizmete başladı

17:02 - Ekonomi

Günün Manşetleri

7. kattan düşen halı kadının başına isabet etti

17:16 - Asayiş

Minibüs, iş yerine çarptıktan sonra boş arsaya uçtu

17:03 - Asayiş

UEFA’dan Kadir Sağlam’a görev

16:59 - Spor

Yaşlı çift alevlerin sardığı evden komşuların uyarısıyla çıktı

15:08 - Asayiş

34 yıldır su içemeyen yaşlı adam, 10 gündür yemek de yiyemiyor

15:07 - İnsan