?>

İş insanlarından Konakpınar’a tam not

Balıkesirli iş insanlarından konakpınar’a tam not

Genel - 1 yıl önce

Altıeylül Belediyesi’ne bağlı Konakpınar Gençlik Merkezinin misafirleri Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve BASİAD üyeleri oldu. Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, "Sizleri tesisimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk" dedi.

Altıeylül ilçesinde konumlanan Konakpınar Gençlik Merkezi’nde bungalov evlerde harika bir çevre görselliğine sahip olarak insanlara eşsiz anlar yaşatmaya hazır bir durumda bulunuyor. Şehir merkezine sadece 34 kilometre uzaklıkta olan merkezde bungalov ev deneyimi yaşama deneyimi sunuyor.

Konakpınar gençlik merkezi misafirlerini bekliyor

Çam ağaçları içerisinde yer alan Konakpınar Mahallesi’nde bulunan Gençlik Merkezi doğaseverleri bekliyor. Hafta içi ve hafta sonu konaklayabileceğiniz Konakpınar Gençlik Merkezi’nde 10 adet bungalov ev ile 2 adette villa tipi odalarıyla göz dolduruyor. 7 odalı otel odasıyla da hizmet veren Gençlik Merkezi toplamda 33 dönüm arazi içerisinde restoran, çocuk oyun parkı, yürüyüş parkuru, macera parkı ve taş bina bulunuyor.

Şehir kalabalığından uzak bir gün geçirmek isteyenlerin uğrak yeri olacak

Bahar ayının gelmesiyle birlikte ayrı bir yeşil tonuna bürünen, şehir kalabalığından uzak güzel bir hafta sonu geçirmek isteyenlerin uğrak yeri olan Gençlik Merkezi’nin bu seferki misafirleri Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BASİAD)’ın üyeleri oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı’nın da bulunduğu etkinlikte, BASİAD üyelerine ve gelen misafirlere yemek öncesi Altıeylül Belediyesi’ne bağlı Konakpınar Gençlik Merkezi ile ilgili sunum ve tanıtım videosu izletildi.

Konakpınar gençlik merkezini gezdiler hayran kaldılar

Yapılan sunumun ardından Gençlik Merkezi’ni gezen misafirler, tesiste bulunan 10 adet bungalov ev ile 2 adet villa tipi evleri görme fırsatı buldu. Doğayla iç içe yer alan Gençlik Merkezi’nde yer alan 7 odalı otel binasını gezen BASİAD üyeleri Gençlik Merkezi’ne ilk defa geldiklerini ifade ederek, “Altıeylül’de doğayla iç içe böyle güzel bir ortamı bizlerle buluşturan Başkanımız Hakan Şehirli’ye teşekkür ederiz. Yeşilin tonunun ayrı bir güzel olduğu Konakpınar’da şehrin kalabalığından uzak bir gün geçirdik. Başkanımız sayesinde Konakpınar Gençlik Merkezi’nin yerini öğrendik. Bir dahakine ailecek çocuklarımızla gelip bungalov tipi evlerde kalarak bu deneyimini yaşamakta isteriz. Genellikle bu tip yerlerin başka illerde örneğini görüyoruz. Ama hemen yanımızda, sadece Balıkesir’e 34 kilometre uzaklıkta olan bu güzel mekânın müdavimi olacağız gibi duruyor ”dedi.

Başkan Şehirli: “Sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk”

Doğayla iç içe güzel bir gün geçirmek isteyen herkesi Konakpınar Gençlik Merkezi’ne davet eden Başkan Hakan Şehirli, “Gençlik Merkezi sessiz ve sakin bir ortamda güzel bir hafta sonu geçirmek isteyen siz değerli misafirlerini bekliyor. Gençlik Merkezi’nde Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekilimiz Serkan Sarı’yı ve BASİAD üyelerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Öncesinde kısa bir bilgilendirme yaparak Gençlik Merkezimizin tanıtımını gerçekleştirdik. Ardından tesisimizi gezme fırsatı bulan misafirlerimiz doğayla iç içe olan Gençlik Merkezimize hayran kaldılar” dedi.

Başkan Şehirli: “Herkesi bu deneyimi yaşamaları için tesisimize bekliyoruz”

Başkan Hakan Şehirli; “Orman içerisinde bulunan Konakpınar Gençlik Merkezimizde doğa yürüyüşü yapabilir, ağaçların üzerinde bulunan macera parkında da hem çocuklarınız hem sizler keyifli bir zaman geçirme fırsatı bulacaksınız. Herkesi bu deneyimi yaşamaları için tesisimize bekliyoruz" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Ulucanlar’da ne canlar gitti

2024-05-06 11:10 - Gündem

100 YILLIK HASRET BÜYÜKŞEHİR İLE SONA ERİYOR

2024-05-06 13:52 - Gündem

Trafik Haftasında Uçurtma Şenliği düzenlendi

2024-05-05 23:13 - İnsan

DİŞ HEKİMLERİNE YEŞİL PASAPORT İÇİN VEKİL DESTEĞİ

2024-05-04 13:35 - Sağlık

EGELİ İŞ İNSANLARINDAN AZERBAYCAN’A ÇIKARMA

2024-05-06 16:10 - Gündem

YENİ MÜFREDAT TARTIŞMALARI SÜRÜYOR

2024-05-07 14:49 - Marmaris

Beyoğlu’nda Hıdırellez coşkusu

2024-05-05 22:31 - Genel

DALYAN’DA MAHKEME KARARLARI UYGULANSIN

2024-05-06 11:33 - Gündem

Bağcılar’da Hıdırellez coşkusu

2024-05-06 09:21 - Genel

BU TEKNE EGE’DE İLK MARMARİS'TE ÜRETİLİYOR

2024-05-06 11:19 - Gündem

İlgili Haberler

Kaymakam Böçkün güvenlik güçlerinin ve sağlık çalışanlarının bayramını kutladı

06:39 - Genel

Bayburt’ta ’Cami-Engelli Buluşması’ etkinlikleri devam ediyor.

06:39 - Genel

Bayburt’ta öğrencilere sosyal hizmetler tanıtıldı

06:40 - Genel

Aydıntepe’de kamu kurum çalışanlarının bayramı kutlandı

06:40 - Genel

Duayen sanayici Asım Kibar hayatını kaybetti

22:48 - Genel

Günün Manşetleri

Trump, Elon Musk İçin "Aklını Kaçırdı" Dedi

10:38 - Siyaset

Kamyon 3 aracı biçti: 1 ölü, 10 yaralı

10:26 - Asayiş

Bu yıl 277 çocuk enstrümanları tanıdı

10:06 - Kültür Sanat

Foseptik çukuruna düşen boğa kurtarıldı

09:59 - Asayiş

15 Milyon TL’lik Bağışla Milli Savunmaya Destek Verdiler

09:42 - İnsan