?>

İsmet Taşdemir: Bizim hedefimiz ilk 10

BODRUMSPOR LİGİN 23’ÜNCÜ HAFTASINDA DEPLASMANDA EYÜPSPOR İLE MÜCADELE EDECEK. ZİRVE MÜCADELESİNDE MUTLAK GALİBİYETE İNANAN YEŞİL-BEYAZLI EKİP YUVAYA 3 PUANLA DÖNMEK İSTİYOR.

Spor - 2 yıl önce

Bodrumspor Teknik Direktör İsmet Taşdemir, Spor Toto 1. Lig’de hedeflerinin ilk 10 sırada yer almak olduğunu söyledi.

Bodrumspor, Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında deplasmanda Eyüpspor ile mücadele edecek. Ligde son 4 maçta 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Bodrumspor, çıkışını korumak istiyor. Yeşil-beyazlı ekipte cezalı veya sakat oyuncu bulunmuyor.

Yalıçiftlik Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdüren Bodrumspor’da Teknik Direktör İsmet Taşdemir, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde 10. sırada bulunan takımdan itibaren her takımın play-off ve ikincilik şansı olduğunu söyleyerek, "Adana maçı çok zordu. Adanaspor maçının ikinci yarısının ilk 25 dakikasında bizi sıkıntıya soktular. O süre zarfında kötü oynadığımız dönemde oldu. Maçın başından ve sonuna kadar tek bir şeyi düşündük o da maçı kazanmaktı. Sonradan oyuna dahil olan oyuncularımızın çok büyük katkısıyla maçı kazanmasını bildik. Biz şampiyonluğun şu anda güçlü adayız değiliz. İlerleyen zamanlarda ne olur bunu bilemeyiz. Sezon başından beri çıktığımız bir yol ve hedef var. O hedefleri yakaladıktan sonra yeni hedefleri çizebiliriz. Bizim hedefimiz ilk 10’du ve ilk 10’a tutunabilirsek ve ilk 10’u garantiledikten sonra play-off’u ucundan yakalayabilirsek biz iyi bir sezon geçirmiş olacağız. Biz olaya gerçekçi yaklaşıyoruz. Kadromuz sezon başından beri çok iyi top oynadı ama sonunu bu şekilde getireceğiz diye bir şey yok. İyi bir takımız, iyi oynuyoruz ama işin şampiyonluk kısımları şu an bize biraz uzak. 10. Göztepe ile beraber her takımın play-off oynama veya ilk ikide çıkma şansı var. Lig uzun bir maraton yaklaşık 15 maç var. Çok zorlu maçlar var. O olmaz denilen maçlardan 2-3’ünü kazandığın zaman farklı bir yere gelebilir. Eyüpspor lige renk katan bir takım ve çok fazla oyuncu getirdiler. 2 haftadır sıkıntı yaşıyorlar ama bizim için bu durum ölçü olmaz. 2 hafta aldıkları mağlubiyetle bizim maçta çok farklı bir Eyüpspor izleyeceğimizi düşünüyorum. Ona göre hazırlanıyoruz ama Eyüpspor kadro kalitesi anlamında ligimizin üzerinde bir takım. Bu hafta cezalı ve sakat oyuncumuz yok. Erdem ve Yekta sakattı onlarda bizimle beraber idmanlara başladı" dedi.

Yekta Kurtuluş: "İlk hedef play-off"

Bodrumspor’un tecrübeli futbolcusu Yekta Kurtuluş ise, bu saatten sonra önemli olan şeyin kazanmak olduğunu belirterek, "Kaybedince elinize bir şey geçmiyor. Önemli bir maça gideceğiz, güçlü bir ekip. Bu ligin en çok yatırım yapan takımlarından bir tanesi. Her şeyin bilincindeyiz, kazanmak için sahaya çıkacağız. Kazanamıyorsak da kaybetmeyeceğiz. Aramıza tecrübeli yeni katılan oyuncular oldu. Umar, Adanaspor maçında o tecrübesini gösterdi. Oyun sistemimize göre bir transfer politikası gözetiyoruz. İlk hedef play-off sonrasında olursa ikincilik" diye konuştu.

Kaynak: IHA
Haftanın Öne Çıkanları

Fatma Girik anıldı

2023-01-28 13:30 - Magazin

GİRGİN YÖK MAĞDURLARININ SESİ OLDU

2023-02-01 11:35 - Siyaset

Ortaca SGK yeni binasında hizmet vermeye başladı

2023-01-30 11:30 - Ekonomi

Muğlada jandarmadan kaçak alkol operasyonu

2023-01-28 13:00 - Asayiş

Yatağanda sahte alkol operasyonu

2023-01-28 14:00 - Asayiş

Kalinda Antik Kenti gün yüzüne çıkacak

2023-02-01 13:30 - Kültür Sanat

Marmarisin 182 yıllık tarihi, kitap oldu

2023-01-31 14:00 - Kültür Sanat

Ortaca 26ncı Emitt fuarında tanıtılacak

2023-02-01 12:00 - Kültür Sanat

Psikoloji Kampı, Muğlanın ev sahipliğinde başladı

2023-01-30 17:30 - Kültür Sanat

Kaymakam Maslak, kitap bağışı kampanyasına katıldı

2023-01-28 10:30 - Kültür Sanat

İlgili Haberler

Paul Onuachu, yeniden Trabzonspor’da

23:49 - Spor

Galatasaray’ın 25. şampiyonluğu Konya’da kutlandı

23:36 - Spor

Antoine Makoumbou, Samsunspor’da

22:59 - Spor

Eyüpspor, Nihad Mujakic’i kiraladı

22:11 - Spor

Alanyaspor’da çift imza

21:23 - Spor

Günün Manşetleri

Boy Uzatma Ameliyatıyla 10 Santimetreye Kadar Uzama İmkanı

10:29 - Sağlık

Yangından Etkilenen Hayvanlara Yardım Eli

10:27 - İnsan

Ayçiçeği Tarlaları Doğal Düğün Stüdyosu Oldu

09:56 - İnsan

Ayçiçeği Tarlalarına Çekirge İstilası

09:44 - Gündem

Scootera binen çocuğun üzerinden otomobil geçti

09:33 - Asayiş