?>

İstanbul’da ehliyet yenilemede son gün telaşı, vatandaşlar yoğunluk oluşturdu

Eski tip sürücü belgelerini yenilemenin son gününde istanbul beşiktaş’taki nüfus müdürlüğünde yoğunluk yaşandı. Eski tip ehliyetlerini, mesai bitimine kadar 15 lira karşılığında değiştirmeye çalışan vatandaşlar kuyruk oluşturdu.

Genel - 5 ay önce

Eski tip sürücü belgelerini yenilemenin son gününde İstanbul Beşiktaş’taki nüfus müdürlüğünde yoğunluk yaşandı. Eski tip ehliyetlerini, mesai bitimine kadar 15 lira karşılığında değiştirmeye çalışan vatandaşlar kuyruk oluşturdu.

Ehliyet yenilenmesi için indirimli başvuru süresinin dolmasına saatler kaldı. Eski tip sürücü belgeleri bugün mesai bitimine kadar 15 lira karşılığında yenilenebilirken, süreyi kaçıranlar, yarından itibaren B sınıfı sürücü belgesi için 7 bin 438 lira 60 kuruş ödeyecek ayrıca, eski belgeler geçersiz sayılacak. Ehliyet yenileme işlemini son güne bırakanlar Beşiktaş’taki nüfus müdürlüğünde yoğunluk oluşturdu. Personeller ise işlemlerin yetişmesi için yoğun çaba harcıyor. "Çok yoğunluk var"

Eski tip ehliyetini yenilemek için kuyruğa giren Hasan Yiğit, "Sürücü belgesini değiştirmek için geldik. Çok yoğunluk var. Bu sıra biter mi ve bilmiyoruz. Makinelerden işlem yapılamıyor şu anda bekliyoruz bakalım. Son güne bıraktık biraz ihmal ettik. Fakat burada süreç de işlemiyor. İnsanlar yığıldı makineler yanıt vermiyor bekliyoruz" dedi. "Maalesef son günü bıraktık"

Güney Adatepe ise, "Sürücü belgemizi yeniledik. Maalesef son günü bıraktık. Buradaki herkese çok teşekkür ediyoruz bizimle çok ilgilendiler" ifadelerini kullandı. "Adres değişikliği için buradayım, kalabalığa denk geldim"

Adres değişikliği yapmak için geldiğini söyleyen Uğur İpar, "Maalesef sürücü belgesi için gelen kalabalığa denk geldik. Ben adres değişikliği yapmak için geldim. Uzun süredir sıra bekliyorum. Sürücü belgem eski değil değiştirmek için daha 3 senem var" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris'teki Meslek Okulları Gündemde

2025-07-29 11:42 - Marmaris

Kavgayı ayırmaya çalışırken öldüresiye dövülen genç 1 haftadır yaşam mücadelesi veriyor

2025-07-24 16:58 - Asayiş

MUĞLA’DA KADINLAR TOPLU TAŞIMADA ÖNCÜ OLDU

2025-07-26 11:44 - Ulaşım

Selimiye'de Kaybolan Jako Papağan İçin 60 Bin TL Ödül

2025-07-25 17:01 - Marmaris

Ekipleri "yılan" alarmına geçirdi, asılsız ihbardan ceza yedi

2025-07-30 23:14 - Asayiş

Silivri Belediyesi’nde yazlık sebze hasadı devam ediyor

2025-07-31 14:59 - Gündem

Bodrum Sahilinde Gizemli Kan Tüpü Bulundu

2025-07-29 14:51 - ÇEVRE

Mersin’de silahlı saldırıya uğrayan 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti

2025-07-29 16:59 - Asayiş

Rumen şarkıcı Otilia düğünde sahne aldı

2025-07-28 21:40 - Magazin

Bakan Memişoğlu’nun ziyaret ettiği Kader Dereli, Yoğun Bakıma Servisi’ne alındı

2025-07-24 16:00 - Sağlık

İlgili Haberler

Karın sefasını çocuklar sürdü, cefasını büyükler çekti

16:31 - Genel

Kayseri’de 137 mahalle yolu kapalı

16:29 - Genel

Diyanet’in ’Kitap Oku-Yorum’ projesi Anamur’da hayat buldu

16:35 - Genel

Anamur’da yeni yılın ilk sabahı camilerde karşılandı

16:27 - Genel

Şener, yeni yıl gecesinde kamu çalışanlarıyla buluştu

16:21 - Genel

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan