?>

İstifası beklenen kulüp başkanından çarpıcı açıklamalar

BARTINSPOR TESİSLERİ'NDE KULÜP BAŞKANI MEHMET MADEN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ, TAKIMIN KÜME DÜŞECEĞİ YÖNÜNDEKİ SÖYLEMLERE TEPKİ GÖSTERDİ.

Spor - 5 ay önce

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Bartınspor’un Kulüp Başkanı Mehmet Maden, ’’Bu takımın selameti nisan ayında yapılacak olağan genel kuruldadır’’ diye konuştu.

Bartınspor Tesisleri’nde Kulüp Başkanı Mehmet Maden ve yönetim kurulu üyeleri, takımın küme düşeceği yönündeki söylemlere tepki gösterdi. Başkan Maden, ’’Lig bitmeden hiçbir takım küme düşmüyor arkadaşlar. Ama bu şehrin çok bilmişleri bu takımı şuan da kümeye düşürdü. Bartınspor üzerinden öyle bir algı oluşturdular ki ortalık yangın yeri oldu. Benim başkanlığı yaptığım yönetimde Bartın tarihindeki 50 senelik spor adamları var. Şimdi müsade edin de biz de Bartınlı spor adamları olarak, spora katkı sunalım. Bartın’ın gençlerinin önünü açalım" dedi.

Maddi güçleri olmadığını belirten Başkan Maden, "Biz spor adamıyız arkadaşlarım ve ben bu yönetimi bu şekilde aldık. Spor adamı sporla ilgili işler yapar. Bartınspor’un içinde siyasetin ne işi var" şeklinde konuştu. Başkanlar Genel Kurulu’nda istifasının istendiğini belirten Maden, Olağanüstü Genel Kurul’a gitmeyeceklerini ifade etti. Mehmet Maden Nisan ayında Olağan Genel Kurul toplantısının da yapılacağını kaydederek, ’’Bizim beceriksizliğimden yola çıkılarak istifamız istendi. Beni istifaya genel kurul davet eder dedim. Yasalar, tüzük ne emrediyorsa, onu yaparım. O zaman, o süreç içerisinde kulübü genel kurula getiririm. O süreç de beni bağlar. Burası bir kulüp ise kulübün de genel kurulu varsa, Genel Kurul’un üzerinde kimse olamaz. Bu kulübü olağanüstü kongreye götürme yetkisi, yönetimde. Bunu haricinde bizi istemeyenler, Genel Kurul içerisinde istemeyenler, üye sayısının 5’te biri kadar imza toplayıp, genel kurul istiyoruz derler. Bu genel kurulun isteğine de yönetim olarak biz karar veririz. Bu süreç 30 günden aşağıya olmaz. 3 haftalık arada, genel kurulla mı, transferle mi uğraşacağız. Veya başka bir şey ile mi uğraşacağız. Bu takımın selameti Nisan ayında yapılacak olan olağan Genel kuruldadır. Destek verilmezse Bartınspor haritadan silinmez arkadaşlar. Şerefiyle düşer. Bu bir mücadeledir’’ ifadelerini kullandı. "Bartınspor Kulübü pay edilemeyen pastaya dönüştü"

Maden sözlerine, "Bu kulüp profesyonel olduğu 1984 yılından içinde bulunduğumuz dakikaya kadar pay edilemeyen bir pastaya dönüşmüştür. Ne hikmetse amatörken bu kulübün yanına kimse yaklaşmıyor. Yine amatör ama şimdi pay edilemiyor. Neden? Çünkü işi sistemden çıkardılar" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Yeni Yılınız Kutlu Olsun

2025-12-31 09:58 - Marmaris

Fedon, "Kristal Karlar Diyarı"nda 2026’ya merhaba diyecek

2025-12-31 13:36 - Magazin

Uludağ’da yılbaşı kutlamasına damga vuran görüntü

2026-01-01 00:40 - Magazin

Milletvekili Ergun‘’ makarnaya mahkûm edilen millet’’

2026-01-02 12:50 - Gündem

Akyaka sahilinde yağmur sonrası düzenleme yapıldı

2025-12-30 16:27 - ÇEVRE

Çim Halı Tepkisi

2025-12-30 16:27 - ÇEVRE

Marmaris’te bu hafta hangi mahallelerde elektrik kesilecek?

2026-01-05 15:33 - Marmaris

MARMARİS’TE YERLEŞİK YABANCILAR 2026’YI DENİZE GİREREK KARŞILADI

2026-01-01 17:10 - Marmaris

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a "Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı" ödülü

2026-01-04 15:47 - Siyaset

Sahte konkordato oyunu çöktü, 8 kilo altın sevgiliden çıktı: 15 tutuklama

2025-12-30 10:02 - Asayiş

İlgili Haberler

Trabzonspor’dan Napoli çıkarması

21:31 - Spor

Vedat Muriqi, çalışmalara başladı

20:52 - Spor

Beylikova’da sporun gücü her geçen gün büyüyor

19:10 - Spor

Sivasspor’da seçime iki kala başkanlığa aday çıkmadı

17:26 - Spor

Los Angeles kırmızı-beyaza büründü

15:42 - Spor

Günün Manşetleri

Kayıp Parkinson hastası evinden 500 metre uzaklıkta bulundu

16:00 - Asayiş

Kuşadası kıyısında 3 metrelik boz camgöz köpekbalığı kıyıya vurdu

15:51 - Gündem

Ümit Milliler, Takımı hazırlık maçında Yunanistan’a mağlup oldu

14:24 - Spor

Silivri Belediye Başkanvekilliğine CHP’li Yalçın Ekici seçildi

14:01 - Siyaset

"Seni Galatasaray maçına götüreceğim" sözü, ölümün kıyısından aldı

13:52 - Asayiş