?>

İznik’te sözler tutuluyor

?znik belediye başkanı kağan mehmet usta seçim öncesi verilen sözleri planlanan program çerçevesinde bir bir yerine getiriyor.

Genel - 2 yıl önce

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, seçim öncesi verilen sözleri planlanan program çerçevesinde bir bir yerine getiriyor.

İznik’e bağlı 46 mahallenin tüm ihtiyaçlarını ortak akıl ve planlanan programlar ile çözüme kavuşturan İznik Belediyesi seçim vaatlerini de hayata geçirmeye başladı. Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta’nın 17 milyon TL maliyet ile gerçekleşen 7 kırsal mahalleye 7 düğün salonu vaadi büyük ölçüde tamamlandı. Bunun yanı sıra merkez ve kırsal mahallelerde bordür, parke taşı ve kaldırım işleme çalışmaları da devam ediyor.

İlçenin Kaynarca, Karatekin, Çamdibi, Yörükler, Göllüce, Drazali ve Gürmüzlü Mahallelerinde inşalarının büyük ölçüde tamamlandığı düğün salonları kullanım alanları ile geniş ve ferah bir atmosfer sunacak. Tek katlı olan düğün salonları, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına uygun olarak planlandı. Bu anlamlı çalışmaların hizmete girmesiyle birlikte, ilgili mahallelerde çeşitli etkinlikler ve özel günler için kullanılabilecek modern mekânlar oluşturulmuş olacak.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, "Gerek seçim sürecinde ve süreç öncesi vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda planlarımıza aldığımız çalışmalarımızı bir bir hayata geçiriyoruz. Bu yeni düğün salonları da, mahallelerimizin sosyal hayatına önemli bir katkı sağlayacak. Hemşerilerimizin düğünlerini, nişanlarını ve diğer özel günlerini daha iyi bir ortamda yapabilecekler. Eskiyen kullanılamaz hale gelen salonların yerini bu salonlar alacak. İznik Belediyesi olarak 7 merkez ve 39 taşra mahallemizde planlarımız çerçevesinde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Ulucanlar’da ne canlar gitti

2024-05-06 11:10 - Gündem

100 YILLIK HASRET BÜYÜKŞEHİR İLE SONA ERİYOR

2024-05-06 13:52 - Gündem

FETHİYE’DE 40 DÖNÜMLÜK ALANA YENİ OTOGAR YAPILACAK

2024-05-03 13:24 - Gündem

Trafik Haftasında Uçurtma Şenliği düzenlendi

2024-05-05 23:13 - İnsan

DİŞ HEKİMLERİNE YEŞİL PASAPORT İÇİN VEKİL DESTEĞİ

2024-05-04 13:35 - Sağlık

EGELİ İŞ İNSANLARINDAN AZERBAYCAN’A ÇIKARMA

2024-05-06 16:10 - Gündem

"BİR DENİZ, 1000 ÇOCUK" PROJESİ

2024-05-07 18:28 - İnsan

YENİ MÜFREDAT TARTIŞMALARI SÜRÜYOR

2024-05-07 14:49 - Marmaris

DALYAN’DA MAHKEME KARARLARI UYGULANSIN

2024-05-06 11:33 - Gündem

Beyoğlu’nda Hıdırellez coşkusu

2024-05-05 22:31 - Genel

İlgili Haberler

BUDO’da olumsuz hava muhalefeti nedeniyle 8 sefer iptal edildi

00:25 - Genel

Yolda mahsur kalanların imdadına Kaymakam yetişti

23:57 - Genel

Murat Cahid Cıngı, 2025 yılında TBMM’de 11 kez ‘Kayseri’ dedi

23:35 - Genel

Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nden Emniyet Müdürü Kayhan Ay’a ziyaret

22:03 - Genel

Dünya nüfusu 8,2 milyarı aştı

19:19 - Genel

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan