?>

Jewel Premium İncek konutları "Lansman’ın Kralı" konseptiyle tanıtıldı

ünsal grup tarafından inşa edilen ‘jewel premium incek' konutlarını tanıtımı ‘lansman'ın kralı' konseptiyle gerçekleştirildi.

Ekonomi - 2 ay önce

Ünsal Grup tarafından inşa edilen ’Jewel Premium İncek’ konutlarının tanıtımı ’Lansman’ın Kralı’ konseptiyle gerçekleştirildi.

Ankara’nın Gölbaşı ilçesine bağlı İncek semtinde yer alan ve Turgut Özal Bulvarı’nda ulaşım alanlarına yakınlığıyla dikkat çeken proje, toplam 82 bin metrekare alanda inşa edildi. Lansmanlar’ın Kralı konseptiyle düzenlenen tanıtım töreni, bir kralın yer aldığı ve Jewel Premium İncek konutlarını incelediği reklam filminin gösterimiyle başladı. Gösterimin ardından Ünsal Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Ünsal, projeye dair törende açıklamalarda bulundu. "Ülkemize kalıcı değerler bırakmak için var gücümüzle gayretle çalışıyoruz"

Ünsal Grup’un 44 yıllık bir firma olduğunu söyleyen Ünsal, "İnşaat sektöründe Türkiye’nin lokomotif firmalarından birisiyiz. Yapmış olduğumuz konut projeleriyle bugüne kadar binlerce aileyi yuva sahibi yaptık. Ülkenin ticaretine katkı sağlamak amacıyla yapmış olduğumuz ticari üniteler, alışveriş merkezleri var. Çocuklarımız için okullar yurtlar yaptık" açıklamasında bulundu. "Ankara’da ve Antalya’da bugün itibariyle yaklaşık 7 projeyi yürütüyoruz"

Ünsal, konut sektöründe Türkiye’nin birçok yerinde lansmanı yapılan Jewel Premium İncek projesi gibi büyük projeler gerçekleştirdiklerini dile getirerek, "Ankara’da ve Antalya’da bugün itibariyle yaklaşık 7 projeyi yürütüyoruz. Bu projelerde karma projelerden, ofislerden villalardan oluşup, 2+1, 1+1 gibi konutlar üretiyoruz. Yılda yaklaşık ortalama bin konut üretim hacmimizle ülkenin konut ihtiyacına katkı sağlıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Ankara’nın İncek ve Beytepe bölgelerinde inşaatları süren projelerin olduğu bilgisini paylaşan Ünsal, yine Ankara’nın Akyurt, Etimesgut bölgelerinde yeni başlayacak projeler olacağını da açıkladı. Aynı zamanda Ankara’ya beş yıldızlı bir otel projesi kazandırmanın gururunu yaşadıklarını da söyleyen Ünsal, otel projesinin açılışını da en yakın zamanda gerçekleştireceklerini söyledi. "Jewel Premium İncek Projemiz Ankara’nın bir marka projesi"

Ünsal, Jewel Premium İncek Projesi’nin birçok aileye yuva olacağına ve yaşam standartlarını yukarı çekeceğine değinerek, projeye ilişkin şu ifadelere yer verdi:

"Jewel Premium İncek Projemiz Ankara’nın bir marka projesi. Bin 166 konut 10 blok, içerisinde ticari alanları, sosyal tesisleri, yürüyüş parkurları ve her türlü spor aktivitesinin olduğu bir proje."

Ünsal, projenin 2025 Şubat ayında başladığını ve 2027’nin sonu itibariyle tamamlanmış olacağını aktararak, konutların 2028’in ilk çeyreğinde ise teslim edileceğini ve bu şekilde projede yaşamı başlatmış olacaklarını ifade etti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris'te Kaldırım ve Yaya Yolları Otoparka Döndü

2025-09-25 10:03 - Marmaris

Ava gitmesini istemeyen annesini av tüfeğiyle öldürdü

2025-09-25 11:12 - Asayiş

MHP Muğla Teşkilatından Protokol Ziyaretleri

2025-09-24 12:09 - Siyaset

Edirne’de konser veren Kıraç, Güllü’yü andı

2025-09-27 13:48 - Magazin

Taylandlı Apinya, Denizli’ye gelin gelerek müslüman oldu

2025-09-27 12:33 - Magazin

Sanat Güneşi Zeki Müren Osmangazi’de en sevilen şarkılarıyla anıldı

2025-09-25 12:37 - Magazin

Menteşe’de İkinci Kent Lokantası Hizmete Girdi

2025-09-22 15:14 - Genel

Zeki Müren, vefatının 29. yılında anıldı

2025-09-24 18:57 - Magazin

CHP Genel Başkanı Özel, Muğla’daki mitingde konuştu

2025-09-29 09:14 - Siyaset

Muğla Belediye Başkanı Aras'a Saldırı İhbarı

2025-09-24 15:42 - Siyaset

İlgili Haberler

Erzincan Tarıma Dayalı İhtisas Besi OSB için Altyapı ve Fizibilite Projesi Protokolü imzalandı

17:48 - Ekonomi

LES-EXPO 2026, yük mühendisliği paydaşlarını buluşturacak

17:24 - Ekonomi

Denizlili kadın girişimciler DTO’da bir araya geldi

16:05 - Ekonomi

Kuşadası’nda çocukların gelişimi için periyodik süt dağıtımı devam ediyor

15:45 - Ekonomi

Dünya Kadın Girişimcilik Günü’nde kadın girişimciler unutulmadı

15:38 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Odun kesmek isterken, ayağını kesti

14:14 - Asayiş

Jurecka: "Fenerbahçe’den puan alacağımıza inanıyoruz"

14:00 - Spor

Kivide 13 bin 800 ton hasat

12:26 - Ekonomi

Rusya: "Ukrayna Voronej’e ABD yapımı ATACMS füzeleri ateşledi"

12:15 - Siyaset

Kış mevsiminin vazgeçilmezi turşu tezgahları süslemeye başladı

11:54 - Genel