?>

Kadın kooperatiflerinin yöresel ürünleri Ramazan’da tüketicilere sunuluyor

Hepsiburada, türkiye’nin dört bir yanından kadın kooperatiflerinin yöresel ürünlerini ramazan sofralarıyla buluşturmak için yeni bir kampanya başlattı.

Ekonomi - 10 ay önce

Hepsiburada, Türkiye’nin dört bir yanından kadın kooperatiflerinin yöresel ürünlerini Ramazan sofralarıyla buluşturmak için yeni bir kampanya başlattı. E-ticaret platformu Hepsiburada, Türkiye’nin dört bir yanından kadın kooperatiflerinin yöresel ürünlerini Ramazan sofralarıyla buluşturmak için yeni bir kampanya başlattı. Ramazan Hazırlık İndirimleri kapsamındaki Kadın Kooperatiflerinden Yöresel Lezzetler kampanyasında kadın kooperatiflerinin geleneksel yöntemlerle ürettikleri yöresel ürünlere avantajlı koşullarla ulaşılabiliyor.

Yapılan açıklamaya göre, Hataylı Hazek Kadın Kooperatifi’nin kömbeleri, Ankazen Kadın Kooperatifi’nin üzüm suyundan ürettiği 500 yıllık yöresel içecek Kırklareli Rumeli hardaliyesi, Ordu’dan Çamaş Hanımeli Kadın Kooperatifi’nin fındıklı ve sade süt reçelleri, Gaziantep’ten Gaga Store’un yüksek miktarda antioksidan, vitamin, protein içeren Moringa Çayı ve daha binlerce ürün keşfedilecek yöresel lezzetler arasında yer alıyor. Hepsiburada, iftar ve sahur sofralarında Türkiye’ye ait gizli kalmış lezzetleri keşfetmek isteyenlere geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Açıklamaya göre, e-ticaret platformu, 2017’de başlattığı Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programıyla bugüne kadar 300’ü kadın kooperatifi olmak üzere 62 bin girişimci kadını e-ticarete kazandırdı. Kadın kooperatifleri Hepsiburada’nın sunduğu yüzde 1 komisyon, ücretsiz kargo, ücretsiz ürün fotoğrafı çekimi olmak üzere pek çok destekten yararlanarak üretimlerini Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırabiliyor. E-ticaret platformu, kadın kooperatiflerinin e-ticarete girmesi önündeki bariyerleri kaldırarak ekonomik güçlenmelerine ve kadın odaklı sürdürülebilir yerel kalkınmaya destek oluyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te milyon dolarlık guletler tarlalarda üretiliyor

2025-02-19 16:21 - Marmaris

Marmaris Belediyesi’nden Sinpaş GYO’ya İzin İptali

2025-02-20 10:43 - Marmaris

Denizli için soğuk ve yağışlı hava uyarısı

2025-02-18 09:58 - Gündem

Marmaris Gölge Koyu’nda ağaçlandırma çalışması başladı

2025-02-14 18:22 - Genel

Marmarisli Çocuklar Türkiye Şampiyonası'na Gidiyor

2025-02-17 11:33 - Spor

Balıkesir’de Kent Lokantası törenle açıldı

2025-02-19 16:19 - Ekonomi

Marmaris sahilinin sevimli müdavimleri

2025-02-20 17:08 - Marmaris

SELÇUK ÖZDAĞ: YÜKSEK HIZLI TRENDE NEDEN İNTERNET YOK?

2025-02-14 14:54 - Ulaşım

MARMARİS'İN HER ANI BAŞKA GÜZEL

2025-02-17 13:20 - Marmaris

Muğla'da Destek Bütçesi %70 Arttı!

2025-02-20 15:43 - İnsan

İlgili Haberler

Sabiha Gökçen’e yolcu taşıma işi Bursaspor’a verilsin teklifi

17:23 - Ekonomi

Öğrenci iş birliği kulübünden ETSO’ya ziyaret

17:11 - Ekonomi

İzmir gevreği yeni fiyatıyla tezgahta

16:48 - Ekonomi

DAHİ Mersin Projesi Türkiye’ye örnek oluyor

16:21 - Ekonomi

Antalya Büyükşehir’den çiftçilere 6 yılda 403 milyon TL’lik elektrik desteği

14:19 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan