?>

Kadınlar, Büyükşehir’le şehrin doğal güzelliklerini görme fırsatı buldu

Kahramanmaraş büyükşehir belediyesi’nin projelerinden “kadınlarla baş başa doğa gezileri” geçtiğimiz hafta sonu yeni katılımcılarla buluştu.

Kültür Sanat - 10 ay önce

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin projelerinden “Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri” geçtiğimiz hafta sonu yeni katılımcılarla buluştu. Doğanın huzur dolu atmosferiyle keyifli bir gün geçiren kadınlar, unutulmaz anlar yaşadı.

Başkan Fırat Görgel öncülüğünde hayata geçirilen sosyal ve kültürel faaliyetlerle vatandaşların takdirini kazanan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, en özel projelerinden “Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri”ni de katılımcılarla buluşturmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinin internet adresinden çevrimiçi yapılan başvuruların ardından geçtiğimiz hafta sonu doğa gezisi gerçekleştirildi. Doğanın huzur dolu atmosferiyle keyifli bir gün geçiren kadınlar; Ali Kayası’nın mest eden manzarasını seyretti, Yeşilgöz’ün berrak sularında ruhunu dinlendirdi ve Menzelet’te tekne turuyla unutulmaz anlar yaşadı. Doğayla iç içe vakit geçirerek moral motivasyonunu artıran kadınlar, sosyalleşme imkanı da buldu. Gezinin çok eğlenceli ve faydalı olduğunu, ayrıca projeden çok memnun kaldıklarını belirten katılımcılar, kadınlara verdiği değer ve destek için Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’e teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri’nin haftalık periyotlarla devam edeceği belirtildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MUĞLA’DA DENİZE GİRİLECEK 145 MUHTEŞEM YER

2024-08-23 16:13 - Turizm

Köyceğiz olağanüstü kuraklıkla karşı karşıya

2024-08-22 14:47 - Gündem

YANAN ORMANDA ÇAM BALI ÜRETİMİ ANCAK 40 YIL SONRA

2024-08-21 12:09 - Asayiş

Çankırı’daki orman yangını hızla büyüyor: 4 köy tahliye edildi

2024-08-19 20:19 - Asayiş

MARMARİS'İN EN LEZZETLİ NOKTASI: MACROCENTER KAPILARINI AÇTI!

2024-08-23 14:46 - Genel

Muğla’ya iki yeni KYK yurdu: Kapasite 14 bin 611’e ulaştı

2024-08-24 10:35 - Genel

Sakine Teyze’nin Pembe Dünyası

2024-08-21 19:58 - İnsan

Alevler söndü ama yüreğimiz yanıyor

2024-08-20 13:43 - ÇEVRE

Yedi Uyurlar ve efsaneler şehri: TARSUS

2024-08-22 12:37 - Gezi

Datça'da orman içi çöplüğe döndü

2024-08-20 14:19 - ÇEVRE

İlgili Haberler

Muğla’da anlamlı konser

21:50 - Kültür Sanat

Mor tarlada şenlik

20:24 - Kültür Sanat

Beyşehir’de yörük şöleni

17:48 - Kültür Sanat

Kırşehirli dağcılar Aladağlar’da eğitim kampı düzenledi

17:39 - Kültür Sanat

Bafra zembilleri göz kamaştırdı

17:39 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

"mor turizm" başladı

15:16 - Gündem

Beşiktaş’ta David Jurasek ilk antrenmanına çıktı

15:14 - Spor

Piknik Alanında Bizans Dönemi Bronz Disk Bulundu

15:11 - Kültür Sanat

Damada Yapılanlar Hem Güldürdü Hem Şaşırttı

10:16 - İnsan

Faiz İndirimi Beklentisi Satışları Hızlandırdı

10:14 - Ekonomi