?>

Kağıthane’de balık ekmek şöleni: 25 bin kişiye 6 tona yakın balık ekmek, helva ve gazoz ikramı

KAĞITHANE BELEDİYESİ HAFTA SONU HASBAHÇE ETKİNLİK ALANI’NDA İSTANBULLULARA BALIK EKMEK ZİYAFETİ SUNDU.

Genel - 2 saat önce

Kağıthane Belediyesi balık ekmek festivaliyle Hasbahçe Etkinlik Alanı’nda İstanbulluları ağırladı. 25 bin kişiye 6 tona yakın balık ekmek, helva ve gazoz ikram edildi.

Kağıthane Belediyesi hafta sonu Hasbahçe Etkinlik Alanı’nda İstanbullulara balık ekmek ziyafeti sundu. Usta şefler tarafından 25 bin kişiye 6 ton balık ekmek ayrıca helva ve gazoz ikram edildi. Her sene düzenlenen balık ekmek festivali renkli görüntülere sahne oldu. Alanı dolduran vatandaşlar, lezzeti tatmak için uzun kuyruklar oluşturdu. Festivale kemençe eşliğinde yöresel müzikler ve halk oyunları da renk kattı. Kağıthaneliler, sanatçı Engin Orta’nın seslendirdiği türkülere horonla eşlik etti. Programa İstanbul Valisi Davut Gül, Kağıthane Kaymakamı Niyazi Erten, Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Gül ve Başkan Öztekin mangalın başına geçerek vatandaşa balık ekmek ikram etti. "Yaklaşık 6 ton balık ekmeği vatandaşlarımıza ikram ediyoruz"

Programda Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, "Kağıthane Belediyesi olarak yaklaşık 6 ton balığımızı vatandaşlarımıza ikram etmiş olacağız, 20 binden fazla hemşehrimizi ağırlıyoruz. Karne tatilindeyiz çocuklarımız için güzel bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Her yıl geleneksel olarak balık ekmek ikramında bulunuyoruz. Soğuk havalarda, sıcak ortamlarda ailelerimiz ve çocuklarımızla buluşuyoruz" şeklinde konuştu "Balık işin bahanesi aslolan bir araya gelmek"

Vali Davut Gül ise yaptığı konuşmada, "Kağıthane Belediyemizin ev sahipliğinde düzenlenen, yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı balık festivali için başta Mevlüt Başkanımız olmak üzere emeği geçenlere, tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Balık işin bahanesi aslolan bir araya gelmek. Kağıthane’nin birliği, bütünlüğü ve kardeşliği çok güzel" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

ERGUN; ÖĞRENCİLER YURTLARDA GÜVENDE Mİ?

2026-01-23 12:27 - Genel

Emlak Sektöründe Harç Krizi

2026-01-22 15:58 - Ekonomi

MUĞLA’DA BELEDİYE BİNALARI TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATILDI

2026-01-21 11:56 - İnsan

6 YIL 8 AY HAPİS CEZASI BULUNAN GÖÇMEN KAÇAKÇISI YAKALANDI

2026-01-19 10:23 - Asayiş

Kaza sonrası hayatını kaybeden vatandaş, bağışlanan organlarıyla 7 hastaya umut oldu

2026-01-22 14:53 - Sağlık

Fırtına elektrik tellerini kopardı, çıkan yangın büyümeden söndürüldü

2026-01-22 00:09 - Asayiş

DATÇA’DA VİRAJI ALAMAYAN TIR DEVRİLDİ: 1 YARALI

2026-01-24 00:44 - Asayiş

Engelli Haklarında Tasarruf Krizi

2026-01-24 20:01 - Marmaris

‘Yeşil Vatan’ kısa film özel ödülü Muğla’ya

2026-01-20 11:16 - Gündem

Muğla UMKE’ye tam donanımlı lojistik araç

2026-01-22 13:19 - Sağlık

İlgili Haberler

Çorum’da kar festivali vatandaşların akınına uğradı

19:05 - Genel

Samsun Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına Hacı Eyüp Güler seçildi

18:17 - Genel

Bursa’da belediye başkanlarından güç birliği

17:30 - Genel

Haldun Dormen Edirnekapı Mezarlığı’nda toprağa verildi

16:49 - Genel

Marmara Denizi’ne 50 yıl önce düşen uçağın yeni parçaları bulundu

16:46 - Genel

Günün Manşetleri

Çaldıkları motosikleti çalıştıramayan hırsızlar zarar verip bıraktı

14:55 - Asayiş

Başkan yolda kalan yolcuları evlerine ulaştırdı

14:52 - Genel

Kasap dükkanına silahlı saldırı: 2 yaralı

14:37 - Asayiş

Gıda işletmelerine yönelik denetim

14:28 - Genel

Fenerbahçe, Göztepe maçı hazırlıklarını tamamladı

14:27 - Spor