?>

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu: "Bizim yerimiz halkımızın yanı"

Kahramankazan belediye başkanı selim çırpanoğlu, mahalle ziyaretleri kapsamında fethiye mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Siyaset - 4 ay önce

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Fethiye Mahallesi sakinleriyle buluştuğu ziyarette, "Bizim yerimiz halkımızın yanı. Memleketime hizmet etmek benim için büyük bir gurur ve Allah bize bu fırsatı nasip etti. Bunun hakkını vermek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu, vatandaşların taleplerinin çözümü için mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Fethiye Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Çırpanoğlu, çözüm odaklı çalışmalar için değerlendirmelerde bulundu.

Şeffaf ve ulaşılabilir bir yönetim anlayışı benimsediğini belirten Çırpanoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Seçim öncesi ne vaat ettiysek hepsini yerine getiriyoruz. Bazen maddi değerle ölçülemeyecek şeyler vardır; huzur gibi. Önceden ilçemizde bir huzursuzluk hakimdi, ancak şimdi Kahramankazan’da herkes özgürce siyasetini yapıyor, işini sürdürüyor, belediyemize rahatça girip çıkabiliyor. Asfalt konusunda Kahramankazan, 25 ilçe arasında bir numara. 10 aylık görev süremizde önemli işler başardık, ancak daha fazlasını yapacağız. Yeni ihaleyle kapsamlı asfalt çalışmaları gerçekleştireceğiz. Her yıl düzenli olarak bu ziyaretleri sürdüreceğiz. Bizim yerimiz halkımızın yanı. Memleketime hizmet etmek benim için büyük bir gurur ve Allah bize bu fırsatı nasip etti. Bunun hakkını vermek için var gücümüzle çalışacağız."

Başkan Çırpanoğlu, ziyaretlerin devam edeceğini belirterek vatandaşların taleplerinin çözümü için gerekli adımları atacaklarını söyledi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Sakarya’da uyuşturucu operasyonları: 76 kilo metamfetamin ele geçirildi

2025-02-04 12:49 - Asayiş

MARMARİS'TE SU FATURALARINA İSYAN BÜYÜYOR

2025-02-07 11:50 - Marmaris

Muğla’nın Ocak ayı ihracatı 80,5 milyon dolar

2025-02-04 11:31 - Ekonomi

MUĞLA TARİHİNİ BÜYÜLEYEN MUHTEŞEM EFSANELERİ

2025-02-10 11:23 - Turizm

Abdülkerim Bardakcı, bilinçli kart görme sebebiyle PFDK’ya sevk edildi

2025-02-04 23:52 - Spor

DALAMAN BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

2025-02-07 15:22 - Ulaşım

GEBZE OSB-DARICA SAHİL METRO HATTINDA YENİ DÖNEM

2025-02-08 11:42 - Ulaşım

LİMANLARIMIZDAN 531,7 TON YÜK ELLEÇLENDİ

2025-02-03 16:02 - Ulaşım

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN MALATYA’YA ARAÇ DESTEĞİ

2025-02-10 12:44 - Ulaşım

PROF. ERCAN: SANTORİNİ DEPREMLERİ MUĞLA VE AYDIN’I ETKİLEMEZ

2025-02-03 15:39 - Gündem

İlgili Haberler

İran Dini Lideri Hamaney: "Hiçbir saldırıya boyun eğmeyeceğiz"

23:11 - Siyaset

Trump: "İran’a önceden uyarı yaparak can kaybı ve yaralanma olmamasını sağladığı için teşekkür etmek istiyorum"

23:34 - Siyaset

Macron’dan Orta Doğu’da itidal çağrısı

22:01 - Siyaset

Trump: "İran’da vurduğumuz yerler tamamen yok edildi ve bunu herkes biliyor"

21:50 - Siyaset

Başkan Yetişkin: Herhangi bir gerekçe göstermeden istifa ettiler

18:34 - Siyaset

Günün Manşetleri

Böbrek Üstü Bezi Tümörlerinde Organ Koruyucu Yöntem

16:28 - Sağlık

Rüya Gördü, Mezarlığa Gönlünü Verdi

15:48 - Gündem

Eve Geç Gelme Tartışması Can Aldı

15:48 - Asayiş

Gurbetçiler ve Komşu Ülkeler Akın Ediyor

15:45 - Gündem

AB yeni İnsan Hakları Özel Temsilcisi atadı

15:32 - Siyaset