?>

Kahta’da gençlik vizyonu masaya yatırıldı

KAHTA’DA GENÇLİK VİZYONU MASAYA YATIRILDI

Siyaset - 1 ay önce

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri, Sivil Toplum Merkez Üssü (STMÜ) Başkanı ve STK Uzmanı Ömer Faruk Terzi, Adıyaman’ın Kahta ilçesindeki gençlerle bir araya gelerek hem Gençlik Meclisi çalışmalarını yerinde inceledi hem de gençlik politikalarına dair önemli mesajlar verdi.

Kahta Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programa; Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Gaffar Çelebi, Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Elüstü, Kahta Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Bozan, belediye başkan yardımcıları ve Gençlik Meclisi üyeleri katıldı.

Program kapsamında Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Bozan tarafından yapılan sunumda; yürütülen projeler, gençlere yönelik faaliyetler ve hedeflenen çalışmalar detaylı şekilde paylaşıldı. Bozan, gençlerin karar alma süreçlerine daha aktif katılımını sağlamayı hedeflediklerini vurgulayarak, gençliğe sunulan desteklerden dolayı teşekkür etti.

Gençlerle samimi bir atmosferde buluşan Ömer Faruk Terzi, Kahta’da yürütülen gençlik çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek, bu buluşmadan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Terzi, gençliğin Türkiye’nin en büyük gücü olduğuna dikkat çekerek, "Gençlerimizin enerjisi, fikirleri ve hayalleri bizim en kıymetli hazinemizdir. Kendinizi geliştirmekten asla vazgeçmeyin. Sosyal ve kültürel alanlarda aktif olun, taleplerinizi ifade edin ve hedefleriniz doğrultusunda kararlılıkla ilerleyin. Kahta’daki gençlerimizin bilinçli ve aktif yapısı bizleri gururlandırdı" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Terzi, Kahta Belediyesi bünyesinde yürütülen Gençlik Meclisi çalışmalarının, yerel düzeyde gençlik katılımı açısından örnek bir model oluşturduğunu belirtti.

Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç ise konuşmasında gençliğe verdikleri önemi güçlü bir şekilde ortaya koyarak, "Bizler gençlerimizi yalnızca geleceğin değil, bugünün de söz sahibi bireyleri olarak görüyoruz. Kahta’yı gençlerimizle birlikte inşa edeceğiz. Eğitimden kültüre, spordan sosyal hayata kadar her alanda gençlerimizin yanında olmaya ve projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Yoğun katılım ve güçlü mesajların öne çıktığı program, karşılıklı görüş alışverişi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’TE YANGIN SONRASI UMUT YEŞERDİ

2026-04-18 14:53 - Marmaris

Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Feyza, ölü olarak bulundu

2026-04-18 00:51 - Asayiş

MARMARİS ULTRA TRAİL HEYECANI BAŞLIYOR

2026-04-17 16:29 - Marmaris

"DİJİTAL OYUNLARDA ŞİDDET, ÇOCUKLARDA SALDIRGANLIĞI TETİKLEYEBİLİR"

2026-04-18 13:15 - Sağlık

EĞİTİM- SEN’DEN ‘’EĞİTİMDE ŞİDDETE DUR’’ ÇAĞRISI

2026-04-15 14:12 - Marmaris

MHP MUĞLA’DA GÖREV DEĞİŞİMİ: İL TEŞKİLATI FESHEDİLDİ

2026-04-17 15:55 - Siyaset

ALTIN DEĞİL, SU KAÇAĞI ARIYORLAR

2026-04-18 10:49 - Ekonomi

Elazığ’da 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi: 1 tutuklama

2026-04-18 11:39 - Asayiş

Kaymakam Refiki Birkan Göktaş Marmaris’e Veda Etti

2026-04-18 10:59 - Genel

Türkiye’nin nüfusa kaydedilen ilk robotu şimdi de işe başladı

2026-04-18 12:23 - Teknoloji

İlgili Haberler

Almanya’nın BMGK geçici üyeliğine ilk kez seçilememesi ülkede eleştirilere yol açtı

17:10 - Siyaset

Kahta’da özel öğrencilere anlamlı destek

15:48 - Siyaset

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Sandıkcı ‘istifa’ etti

15:42 - Siyaset

İzmir’de koku isyanı, Başdaş: "5 dakikadır maskesiz duramıyoruz"

15:19 - Siyaset

Başkan Seçer: "Çağdaş belediyecilik, vatandaşı yönetime ortak etmektir"

15:21 - Siyaset

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem