?>

Kalbim Seninle Derneği, Büyükorhan çocuklarına şehrin fırsatlarını taşıdı

Kalbim seninle dayanışma derneği, şehirden uzak kırsal bölgelerde yaşayan çocuklara umut ve neşe taşıyan anlamlı bir organizasyona imza attı. Hatay depremi sonrasında çocuklara moral ve destek olmak amacıyla kurulan dernek, bursa’nın büyükorhan ilçesine bağlı görecik yaylası’nda, yaklaşık 250 ilköğretim öğrencisinin katılımıyla büyük bir etkinlik gerçekleştirdi.

Genel - 7 ay önce

Kalbim Seninle Dayanışma Derneği, şehirden uzak kırsal bölgelerde yaşayan çocuklara umut ve neşe taşıyan anlamlı bir organizasyona imza attı. Hatay depremi sonrasında çocuklara moral ve destek olmak amacıyla kurulan Dernek, Bursa’nın Büyükorhan ilçesine bağlı Görecik Yaylası’nda, yaklaşık 250 ilköğretim öğrencisinin katılımıyla büyük bir etkinlik gerçekleştirdi.

Büyükorhan İlçesi ve çevre köylerdeki çocukları şehirdeki imkanlarla buluşturmayı hedefleyen organizasyona Eflatun Yoga ve Yaşam Okulu da çocuk yogası atölyeleri ile destek verdi. Gün boyunca yüz boyama, balonlar, kutu oyunları, şişme oyun parkurları, sihirbaz gösterileri ve yoga etkinlikleriyle dolu bir gün geçiren çocuklar, organizasyon sonunda futbolcu Sercan Yıldırım’ın imzalı futbol toplarına kavuşarak büyük sevinç yaşadı. Etkinliğe Kalbim Seninle Derneği Başkanı Sebla Pamir Güler, Dernek yönetim kurulu üyeleri, Eflatun Yoga Okulu Kurucu Eğitmeni Burcu Saraçoğlu Aşan ve eğitmenleri katılırken, Büyükorhan Belediye Başkanı Kamil Turhan da çocuklarla bir araya geldi. Dernek Başkanı Sebla Pamir Güler, " Hayalimiz, sadece afet bölgelerinde değil, imkanlara erişimi kısıtlı tüm çocuklara umut olmak. Bu piknik, sadece bir eğlence değil, çocuklara ‘siz de değerlisiniz’ diyebilmenin bir yoluydu" dedi.

Kalbim Seninle Derneği, gelecek projeleriyle daha fazla çocuğa dokunmaya ve dayanışmayı büyütmeye devam etmeyi hedefliyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İngiltere’den Türkiye’ye seyahat uyarısı

2025-06-12 15:43 - Gündem

Amasyalı çiftçi halılarını tırpanla yıkadı: "Halı yıkamada çığır açtık"

2025-06-16 09:50 - İnsan

Maltepe’de felsefe rüzgarı esti

2025-06-15 13:18 - Genel

Ula'da Servis Minibüsü Kazası

2025-06-19 10:07 - Asayiş

Avcılar’da sanal bahis nedeniyle yüksek meblağlarda borcu olan polis memuru intihar etti

2025-06-16 22:01 - Asayiş

Anne ve babadan en acı veda

2025-06-12 14:44 - Genel

Çankırı’da yaban hayatı kamerada

2025-06-13 15:38 - Gündem

Uzmanlardan LGS değerlendirmesi: "2025 LGS’de Türkçe, matematik ve fen sorularının belirleyici olduğu görülüyor"

2025-06-15 18:02 - Eğitim

Muğla İl Sağlık Müdürü Görevden Alındı

2025-06-14 19:23 - Gündem

"Stres yönetimi sınav başarısının yarısıdır"

2025-06-12 14:46 - Eğitim

İlgili Haberler

İsrail hükümetine ait sosyal medya hesabından İran’daki protestolara destek paylaşımı: "İran’ın tamamı, İran halkınındır"

02:51 - Genel

BUDO’da olumsuz hava engeli: 6 sefer iptal edildi

02:07 - Genel

MKT Karadeniz Görev Grubu’nun komutası Türkiye’ye geçti

23:46 - Genel

Anadolu Üniversitesi Rektörü Adıgüzel, basın mensuplarıyla buluştu

22:45 - Genel

Devlet Memurları Konfederasyonu Genel Sekreteri Cengiz: "Kariyer meslek mensupları, maddi ve manevi tatminsizlik nedeniyle kurumu terk etmektedir"

22:04 - Genel

Günün Manşetleri

Menteşe’de sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşatıyor

15:41 - İnsan

Sivrice polisinden üşüyen minik dostlarına kedi evi

14:34 - Gündem

Okul sporları gençler halter müsabakaları tamamlandı

14:17 - Spor

Sabiha Gökçen Havalimanı 2025 yılını rekorlarla kapadı

14:05 - Ekonomi

17 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

13:59 - Asayiş