?>

Kapadokya’da unutulmaz konser

€?tango buenos aires” konseri izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Kültür Sanat - 9 ay önce

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere bu yıl 16 şehirde düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin yedincisi Nevşehir’de başladı.

Türkiye Kültür Yolu Festivali’ne ikinci kez ev sahipliği yapacak olan Nevşehir; 3-11 Ağustos tarihleri arasında konserler, sergiler, atölyeler, söyleşiler, gastronomi deneyimleri ve her yaşa uygun etkinliklerle renklenecek. 9 gün boyunca 50’ye yakın noktada 500’den fazla etkinlik halkla buluşacak. 11 Ağustos’a kadar devam edecek olan festival süresince konserler, sergiler, atölyeler ve gastronomi deneyimleri gibi birçok etkinlik düzenlenecek. Ayrıca, Göreme beldesinde ünlü sanatçı Bengü de sahne alarak festivale renk katacak. Nevşehir Kültür Yolu Festivali, sadece bir müzik etkinliği değil, aynı zamanda kültürel bir deneyim sunarak herkes için keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor. Nevşehir Kültür Yolu Festivali çerçevesinde Paşabağları Vadisi’nin muhteşem atmosferinde, Devlet Çoksesli Korosu ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası tarafından gerçekleşen ’Tango Buenos Aires’ konseri izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin yedinci durağı olan Nevşehir Kültür Yolu Festivali birinci gününde çok özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Koro şefi Burak Onur Erdem yönetimindeki Devlet Çoksesli Korosu ve Cemi’i Can Deliorman şefliğindeki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Martin Palmeri’nin tango formundaki missası ’Tango Buenos Aires’ adlı eserini seslendirdi. Kültür Yolu Festivali kapsamındaki konser, 3 Ağustos Cumartesi akşamı Kapadokya’nın eşsiz güzelliği içindeki Paşabağlar Vadisi’nde gerçekleşti.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Hamaney: "Haniye’nin İntikamını Almayı Vazifemiz Olarak Görüyoruz"

2024-07-31 15:03 - Ulusal

Şeyma Subaşı’ya Bakanlık’tan ‘Gizli reklam’ cezası: 550 bin lira ödeyecek

2024-07-30 15:22 - Magazin

Yunanlıların Marmaris’teki kutsal adası: Kameriye

2024-07-29 15:00 - Yaşam

KATLİAM YASASINA KARŞI, “KENT HAYVAN GÖNÜLLÜLERİ”

2024-08-03 12:15 - Gündem

Eski Bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, rehin aldığı anneannesini vurarak öldürdü

2024-08-01 01:56 - Asayiş

İsmail Haniye için Trabzon’da gıyabi cenaze namazı kılındı

2024-08-02 14:19 - Genel

ORMANCI TÜRKÜSÜ “AĞIT” AMA HERKES OYNUYOR  

2024-08-02 12:27 - Kültür Sanat

Hakan Öner, Marmaris Kent Konseyi’nin Yeni Başkanı Seçildi

2024-08-03 21:55 - Marmaris

YATAĞAN’DA RES’E KARŞI ÇIKAN HALKTAN PROTESTO

2024-07-31 13:07 - Gündem

Fethiye’de otomobille çarpışan motosikletin 15 yaşındaki sürücüsü öldü

2024-07-29 22:51 - Asayiş

İlgili Haberler

Uluslararası İslam Sanatları Fuarı, Yıldız Holding’in desteğiyle ziyarete açıldı

17:54 - Kültür Sanat

Şeyh Şaban-ı Veli dualarla yad edilecek

17:18 - Kültür Sanat

Yalova Bonsai Müzesi, Ulusal Bonsai Sempozyumu’nda ilgi gördü

16:37 - Kültür Sanat

Çeşme’de 2. Kitap Takas Şenliği

15:56 - Kültür Sanat

SBB Kent Orkestrası’ndan konser

15:16 - Kültür Sanat

Günün Manşetleri

Mayıs Ayı Ödemeleri Toplam 6,2 Milyar Lira

15:34 - Ekonomi

Erdoğan'ın Kıbrıs Ziyaretine Sakaryalı İş İnsanı Koç Eşlik Etti

15:07 - Genel

Göçmen Kaçakçıları da İHA Takibine Takıldı

14:48 - Asayiş

Çay ocağındaki kuzen cinayetinin sebebi mahkemede ortaya çıktı: "Asıl hedef bendim"

14:40 - Asayiş

Rus Turist Alarm Yarattı

14:07 - Asayiş