?>

Karabük Belediyesi evliliğe adım atan gençlere desteğini sürdürüyor

Karabük belediyesi, evlilik hazırlığı yapan çiftlere ve dar gelirli ailelere yönelik sürdürdüğü sosyal destek uygulamalarıyla gençlerin yanında olmaya devam ediyor.

İnsan - 2 ay önce

Karabük Belediyesi, evlilik hazırlığı yapan çiftlere ve dar gelirli ailelere yönelik sürdürdüğü sosyal destek uygulamalarıyla gençlerin yanında olmaya devam ediyor.

Belediye tarafından kamuoyuna duyurulan destek paketi kapsamında, düğün salonu tahsisi ile gelinlik ve damatlık yardımları aralıksız şekilde sürdürülüyor. Uygulama, kentte yaşayan dar gelirli gençler ve emekli ailelerin çocukları ile belediye personeli ve çocuklarını kapsıyor.

Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri Karabük Belediyesi’ne ait düğün salonu, belirlenen gruplara ücretsiz olarak tahsis ediliyor. Ayrıca evlenecek çiftlere gelinlik ve damatlık desteği sağlanarak, evlilik sürecindeki maddi yük hafifletiliyor.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Evlilik, hayatın en önemli kararlarından biridir. Bu süreçte gençlerimize destek olmak bizim için sadece bir sosyal sorumluluk değil, aynı zamanda en samimi görevlerimizdendir. Dar gelirli hemşehrilerimizin çocuklarına sağladığımız düğün salonu ve gelinlik-damatlık desteğiyle aile kurma yolundaki yüklerini bir nebze olsun hafifletiyoruz. Karabük Belediyesi olarak vatandaşlarımızın hayatına dokunan çalışmalarımıza aynı kararlılıkla devam edeceğiz" dedi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’te riskli binasını yıktırdı, komşu bina yüzünden üç yıldır çivi çakamıyor

2025-07-07 13:11 - Genel

Marmaris Domuz İstilası Altında

2025-07-09 16:26 - Marmaris

Atatürk Üniversitesi’nde yerli ilaç üretimi ve yerli uçak motorlarının testi hamlesi

2025-07-08 14:07 - Teknoloji

Rektör Hacımüftüoğlu, basınla buluştu

2025-07-08 16:46 - İnsan

Başkan Acar Ünlü Hakim Karşısına Çıktı

2025-07-10 16:48 - Asayiş

Seydikemer'de Tarla Kavgası Kanlı Bitti

2025-07-08 11:01 - Asayiş

Çöp ev temizlendi, yedi yıllık kabus son buldu

2025-07-07 09:24 - Gündem

Muğla Büyükşehir'den Kırsal Mahallelere Yol Yatırımı

2025-07-09 14:51 - Gündem

Muğla ile Çin arasında turizmde yeni iş birliği adımları

2025-07-04 11:24 - Kültür Sanat

 BODRUM'DA TEKNE ALEVLERE TESLİM OLDU

2025-07-04 13:38 - Asayiş

İlgili Haberler

Çayırova’da ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye desteği

21:12 - İnsan

Çorum’da sağlık için yürüdüler

19:44 - İnsan

Prof. Dr. Gül Durmuşoğlu Köse, son yolculuğuna uğurlandı

18:18 - İnsan

Baybatur, kamu kurumlarının il müdürleri ile muhtarları buluşturdu

18:13 - İnsan

Siirt’te "Hz. Peygamber ve Aile Ahlakı" konulu konferans düzenlendi

18:11 - İnsan

Günün Manşetleri

İntihar önlenebilir bir halk sağlığı sorunu

14:23 - Sağlık

Kamyonetini 1 ton fındık karşılığında sattı

14:21 - Genel

3.885 Adet Hapla Yakalanan 2 Kişi Tutuklandı

14:13 - Asayiş

FETÖ Şüphelisi Doktor Polisin Takibiyle Yakalandı

14:10 - Asayiş

Eşini bayılıncaya kadar sokak ortasında dövdü

13:54 - Asayiş