?>

Karacabey Devlet Hastanesi’ne 12 doktor atandı

Karacabey devlet hastanesi’ne 3 pratisyen, 3 acil tıp uzmanı, 2 dahiliye uzmanı, 2 kadın doğum uzmanı, 1 cildiye ve 1 dil ve konuşma terapisti atandı.

Sağlık - 1 yıl önce

Karacabey Devlet Hastanesi’ne 3 pratisyen, 3 acil tıp uzmanı, 2 dahiliye uzmanı, 2 kadın doğum uzmanı, 1 cildiye ve 1 dil ve konuşma terapisti atandı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Gültekin Saygısever, yeni gerçekleşen atamalar ile birlikte Karacabey’de sağlık hizmetlerinin daha da güçleneceğini dile getirdi. Ataması yapılan hekimlerden 8 tanesinin göreve başladığını ve diğer 4 doktorunda en kısa sürede görevlerine başlayacağı bilgisini veren Başkan Saygısever, atamalar ile gelen personellerin, Karacabey Devlet Hastanesi’nin önemli bir ihtiyacını karşılayacağını söyledi.

AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Gültekin Saygısever, Karacabey Devlet Hastanesi’nde ihtiyaç duyulan doktor eksikliğinin büyük ölçüde giderildiğini belirtirken, “Girişimler neticesinde Karacabey Devlet Hastanesi’nde ihtiyaç duyulan birimlere 12 doktor ataması yapıldı. Karacabey’de son aylarda ciddi anlamda sıkıntıya sebep olan doktor eksikliğini büyük ölçüde gidermiş olduk. İlçemize hayırlı olsun. Vatandaşlarımız şundan emin olsunlar ki, hizmet noktasında mazeret üretmeden, gayret ve samimiyetle, canla başla çalışıyoruz. Gecemizi gündüzümüze katarak ilçemize ve vatandaşlarımıza hizmet için koşturuyoruz.” dedi.

Karacabey Devlet Hastanesi’ne yeni atanan 12 doktordan, Kadın Doğum Uzmanı Halil İbrahim Durak, Cildiye Doktoru Ali Bozdağ, Acil Tıp Uzmanı Emre Acar, Acil Tıp Uzmanı Orhan Çavdar, Dahiliye Uzmanı Büşra Güner Bozdağ, Pratisyen Hekim Meral Altıparmak, Pratisyen Hekim Aysel Denktaş Özdemir ve Dil Konuşma Terapisti Ayça Kurt’un göreve başladığı, ataması yapılan Kadın Doğum Uzmanı Tuğba Akkök Durak, Dahiliye Uzmanı Kader Zeybek Aydoğan, Acil Tıp Uzmanı Aysun Karslı ve Pratisyen Hekim Hüseyin Kılıçarslan’ın en kısa sürede göreve başlaması bekleniyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

İsrail ve ABD Bakanları İran'ın Askeri Tehditlerini Görüştü

2024-08-12 14:36 - Ulusal

DENİZLİ HONAZ’DA YERALTINDAKİ PAMUKKALE

2024-08-16 10:49 - Gezi

ÜLKE GENELİNDE “HEPİMİZ KIYIDA'YIZ EYLEMİ

2024-08-14 13:36 - Gündem

ÇİÇEK AÇINCA ÖLEN AĞAÇ

2024-08-14 16:15 - Genel

Bülent Uygun’un kızı şeker komasına girdi

2024-08-15 17:15 - Spor

İSTANBUL, DÜNYADA EN ÇOK GEZİLEN ŞEHİR

2024-08-12 11:06 - Gündem

Marmaris'te pazaryerinde trafik çilesi

2024-08-15 13:54 - Marmaris

TÜRKİYE’NİN TURİZMDEKİ LOKOMOTİFİ KAPADOKYA

2024-08-12 11:52 - Gezi

Cumhur İttifakı Marmaris’te Başkan Ünlü’ye yüklendi

2024-08-13 18:15 - Marmaris

KARŞIYAKA’DA BARINAKLARDAKİ HAYVANLARA YARDIM EDİN

2024-08-16 14:03 - Asayiş

İlgili Haberler

Uzman Psikologdan İlişki Sonrası İyileşme Uyarısı

13:22 - Sağlık

Besin alerjilerinde uzman uyarısı: Geç kalınan müdahale ölümcül olabilir

12:48 - Sağlık

Tekirdağ’da sağlık kadroları güçleniyor

12:41 - Sağlık

İlkokul öğrencilerine diş sağlığı eğitimi verildi

12:39 - Sağlık

Bakan Memişoğlu: "Türkiye Yüzyılı’nda sağlık sistemimizi güçlendirmeye devam edeceğiz"

21:02 - Sağlık

Günün Manşetleri

Köyceğiz Tazelenme Kampüsü’nde Prof. Dr. Tuna’dan konferans

12:02 - Eğitim

2 kişinin ölümüne sebep olan zanlılar tutuklandı

16:11 - Asayiş

9 dil biliyor, gören şaşırıyor

15:48 - Kültür Sanat

Yaşlılara kış uyarısı: Gizli susuzluğa ve enfeksiyonlara dikkat

15:00 - Sağlık

Sağlık Hizmetleri Bürosu’ndan Yarımada Genelinde Sağlık Desteği

14:52 - Sağlık