?>

Karısını öldürüp kaçan Hasan Dim, geniş güvenlik önlemleriyle adliyeye sevk edildi

Tekirdağ'ın süleymanpaşa ilçesinde geçtiğimiz hafta eşi elif dim'i döverek öldüren ve ardından kaçan hasan dim, kırsal karacakılavuz mahallesi'nde jandarma ekiplerince yakalandı.

Asayiş - 9 ay önce

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde geçtiğimiz hafta eşi Elif Dim’i döverek öldüren ve ardından kaçan Hasan Dim, kırsal Karacakılavuz Mahallesi’nde jandarma ekiplerince yakalandı. Zanlı, yakalanma sırasında intihar girişiminde bulunsa da jandarma ekiplerinin sabırlı ikna çabaları sonucunda teslim oldu. Hasan Dim, polis eşliğinde, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Olay, Süleymanpaşa ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi’nde geçen hafta cuma akşamı meydana geldi. İddiaya göre Hasan Dim, 2 çocuğunun annesi olan eşi Elif Dim ile evde yalnız oldukları sırada tartışmaya başladı ve bu tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Hasan Dim, eşini darp ederek öldürdü ve olayın ardından kaçtı. Kaçışının ardından güvenlik güçleri tarafından başlatılan arama çalışmaları sonucunda, zanlı Süleymanpaşa ilçesine bağlı Karacakılavuz Mahallesi’nde yakalandı. Zanlı yakalanma anında intihar girişiminde bulundu ancak jandarmanın başarılı çabaları sayesinde ikna edilerek gözaltına alındı.

Hasan Dim, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından polise teslim edildi ve adliyeye sevk edilmek üzere zırhlı araçla Tekirdağ Adliyesi’ne getirildi. Zanlının adliyeye sevki sırasında çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı.

Hasan Dim’in adalet önünde hesap vermesi bekleniyor.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris sahilde antrenman yapan çocuklar şikayet edildi

2024-08-27 13:49 - Marmaris

MUĞLA’DA DENİZE GİRİLECEK 145 MUHTEŞEM YER

2024-08-23 16:13 - Turizm

Muğla Dalyan'da yiyeceğin gözdesi: Mavi Yengeç

2024-08-26 15:09 - Yaşam

Köyceğiz olağanüstü kuraklıkla karşı karşıya

2024-08-22 14:47 - Gündem

YANAN ORMANDA ÇAM BALI ÜRETİMİ ANCAK 40 YIL SONRA

2024-08-21 12:09 - Asayiş

MARMARİS'İN EN LEZZETLİ NOKTASI: MACROCENTER KAPILARINI AÇTI!

2024-08-23 14:46 - Genel

Marmaris'te su yogası ve nefes çalışması

2024-08-27 12:49 - Marmaris

Muğla’ya iki yeni KYK yurdu: Kapasite 14 bin 611’e ulaştı

2024-08-24 10:35 - Genel

Yedi Uyurlar ve efsaneler şehri: TARSUS

2024-08-22 12:37 - Gezi

Sakine Teyze’nin Pembe Dünyası

2024-08-21 19:58 - İnsan

İlgili Haberler

İskoçya’da Nakba Günü yürüyüşünde "Özgür Filistin" sesleri

19:04 - Asayiş

8. kattan düşen şahıs hayatını kaybetti

19:07 - Asayiş

Haymana’da çiftliğe giren kurtlar 92 kuzuyu telef etti

18:36 - Asayiş

Traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti

18:37 - Asayiş

Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

18:38 - Asayiş

Günün Manşetleri

Gebelik Zehirlenmesine Karşı Kritik Uyarılar

17:00 - Sağlık

Uzmanlardan Koroner Kalp Hastalığı Uyarısı

16:52 - Sağlık

sağanak yağış sele neden oldu

16:15 - Asayiş

Rus İHA'sı Sivilleri Hedef Aldı

16:01 - Dünya

İlk Tahliye Uçağı Trablus'tan İstanbul'a İndi

15:52 - Gündem