?>

Kavga ihbarına giden polislere öğrencilerden sürpriz kutlama

Amasya’nın taşova ilçesinde kavga ihbarı nedeniyle bir okula giden polis ekipleri, öğrenci ve öğretmenlerin sürpriz polis günü kutlamasıyla karşılaştı. Kavga eder gibi görünen öğrenciler kendilerini ayırmak için aralarına giren polisleri görünce bir anda türk bayrağı açıp onları alkışladı.

İnsan - 3 hafta önce

Amasya’nın Taşova ilçesinde kavga ihbarı nedeniyle bir okula giden polis ekipleri, öğrenci ve öğretmenlerin sürpriz Polis Wünü kutlamasıyla karşılaştı. Kavga ediyor rolü yapan öğrenciler, kendilerini ayırmak için aralarına giren polisleri görünce bir anda Türk bayrağı açıp onları alkışladı.

Taşova Şehit Polis Ahmet Yaşar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarda bir grup öğrencinin okul bahçesinde kavga ettiğini belirten öğretmenler, ayırmakta güçlük çektiklerini anlatarak polisten yardım istedi. Taşova İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, okula gittiklerinde öğrencileri ayırmak için aralarına girdi. Polisleri gören öğrenciler, bir anda Türk bayrağı açıp onları alkışladı. Bir anda neye uğradığını şaşıran polis memuru, "Bu bahse konu yerde kavga konusu olumsuz. Öğrenci arkadaşlar polis haftamızı kutlamak için bize bir sürpriz yaptılar" sözleriyle telsizden durumu emniyete bildirdi. Telsizden gelen "Öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz" cevabına ise öğrenciler alkışlarla karşılık verdi.

Okul müdürü Serkan Ünal, "Öğrencilerimizin isteği üzerine bir etkinlik organize ettik. Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 180. yıl dönümünü öğrencilerimiz kutlamak istediler. Bizim sloganımız ‘Kavga dövüş değil, çiçekti.’ Biz de zor şartlarda vatani görevini icra eden, yağmur çamur demeden çalışan polislerimize bir şekilde teşekkür etmek istedik. Küçük bir hediye, küçük bir tatlı ikramında bulunduk. Polis teşkilatımızın kuruluşunun 180. yıl dönümünü canı gönülden kutluyorum" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

36 Bin Metrekarelik Gençlik Parkı İnşaatı Başladı

2025-04-07 09:33 - Gündem

Marmaris’te otopark çilesi otogarda da devam ediyor

2025-04-05 15:29 - Marmaris

Muğlalı Doktor Antalya'da Hayatını Kaybetti

2025-04-09 10:43 - Asayiş

Kastamonu’da yunus balıklarından görsel şölen

2025-04-05 13:41 - Gündem

Kütahya OBM’ye 122 geçici işçi alımı için kura çekimi yapıldı

2025-04-04 09:57 - Ekonomi

Ak Parti Muğla Milletvekili Mete’den örnek davranış

2025-04-04 16:16 - Marmaris

Artvin’de yaylaya giden koyun sürüsü karayolunu işgal etti

2025-04-04 09:20 - Gündem

Ticari yatta göçmen kaçakçıları ve düzensiz göçmenler yakalandı

2025-04-09 21:18 - Asayiş

MARMARİS'TE OTEL YANGININDA 24 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

2025-04-04 11:51 - Marmaris

Mehmet Çevik: "Bursa’yı kaybetmek istemiyorum"

2025-04-05 15:29 - Magazin

İlgili Haberler

Yaşlı ve Engelli Sağlıklı Yaşam Merkezi’ne inceleme

22:22 - İnsan

Başkan Kul: "Amacımız halkımızla doğrudan iletişim kurmak"

20:53 - İnsan

Gören bir daha bakıyor: Çapa makinesi motoruyla 15 günde klasik otomobil yaptı

18:45 - İnsan

Yüksekova’daki kazada hayatını kaybedenler gözyaşları arasında toprağa verildi

18:34 - İnsan

Diyarbakır’da "Trafik Haftası" kutlamaları

18:10 - İnsan

Günün Manşetleri

Müşteriler Tarçın'lı Taksi İstiyor

15:33 - İnsan

Sahildeki Gizemli Cisim Alarm Yarattı

13:28 - Gündem

Justin Timberlake Türkiye'de Konser Verecek!

13:26 - Kültür Sanat

Filistinli Çocuğu Öldüren Katile 53 Yıl Hapis Cezası

13:09 - Asayiş

Süper Lig'de Bugünkü Maçların VAR Hakemleri Belli Oldu

12:27 - Spor