?>

Kayınpeder ile damat arasındaki silahlı kavga kanlı bitti: 1’i ağır 2 yaralı

ANKARA’DA KENDİSİNİ EŞİNDEN AYIRDIĞINI İDDİA EDEN DAMAT, KAYINPEDERİNİ SİLAHLA AĞIR YARALADI. BABASININ VURULDUĞUNU GÖREN OĞLU İSE BIÇAKLA SALDIRDIĞI ENİŞTESİNİ BACAĞINDAN YARALADI

Asayiş - 1 ay önce

Ankara’da bir şahıs, kendisini eşinden ayırdığını iddia ettiği kayınpederini silahla vurarak ağır yaraladı. Babasının vurulduğunu gören şahıs ise, bıçakla saldırdığı eniştesini bacağından yaraladı.

Olay, Mamak ilçesi Şehitler Caddesi’nde meydana geldi. İddialara göre Muharrem G., kısa bir süre önce eşi Murat G.’den şiddet gören kızını kendi evine getirdi. Durumdan dolayı aralarında husumet başlayan kayınpeder ile damat caddede karşılaşınca tartışma çıktı. Tartışmanın büyüdüğü olayda Murat G., kayınpederine tabancayla üç el ateş etti. O sırada babasının yanında olan oğlu ise eniştesini bıçakla bacağından yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan ve karnından yaralanan Muharrem G.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği, saldırgan damadın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma çerçevesinde Muharrem G.’nin oğlu gözaltına alındı. "Saldırgan da bıçakla yaralandı"

Olayın tanıklarından esnaf Gökhan Aktaş, "Akrabalar arasında olan bir olay diye duyduk. Tartışma yaşandı, ardından da silah sesleri geldi. O sırada hepimiz kaçıştık. Daha sonra ekipler geldi, müdahale etti. Vurulan kişi tanıdığımız bir ağabeyimizdi. Silahla vuruldu. Saldırgan da bıçakla yaralandı. Vurulan kişi kendinde değildi. Yaralıları hastaneye götürdüler" dedi. "Eşini dövüyormuş"

Bir başka esnaf ise, "Damadı, kayınpederini silahla vurdu. Babasının vurulduğunu gören oğlu da eniştesini bıçakladı. Saldırgan eşini dövüyormuş. Bu yüzden husumetlilermiş. Aynı zamanda da hepsi akrabalarmış. Bıçaklanan kişinin durumunda ciddi bir şey yoktu, bacağından bıçaklanmıştı. Kayınpederinin durumu ise ağırdı. Ardından ekipler geldi. Vurulan kişi çok kan kaybetmişti. 3 el silah duyduk" diye konuştu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS’TE YANGIN SONRASI UMUT YEŞERDİ

2026-04-18 14:53 - Marmaris

Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Feyza, ölü olarak bulundu

2026-04-18 00:51 - Asayiş

"DİJİTAL OYUNLARDA ŞİDDET, ÇOCUKLARDA SALDIRGANLIĞI TETİKLEYEBİLİR"

2026-04-18 13:15 - Sağlık

ALTIN DEĞİL, SU KAÇAĞI ARIYORLAR

2026-04-18 10:49 - Ekonomi

Elazığ’da 8 adet ruhsatsız silah ele geçirildi: 1 tutuklama

2026-04-18 11:39 - Asayiş

Kaymakam Refiki Birkan Göktaş Marmaris’e Veda Etti

2026-04-18 10:59 - Genel

Türkiye’nin nüfusa kaydedilen ilk robotu şimdi de işe başladı

2026-04-18 12:23 - Teknoloji

Atatürk Üniversitesi’nde "Moleküler Biyoloji ve Genetik" zirvesi

2026-04-18 09:16 - Teknoloji

(Düzeltme) Kanye West’ten dünya rekoru: 150 milyonluk sahnede 100 bin kişiye konser verecek

2026-04-18 15:04 - Magazin

Kanye West’ten dünya rekoru: 150 milyonluk sahnede 100 bin kişiye konser verecek

2026-04-18 09:16 - Magazin

İlgili Haberler

Bağcılar’da yangından dönen itfaiye aracı devrildi: 3 yaralı

19:28 - Asayiş

Kayseri’deki taksici cinayetinde sanıklara haksız tahrik indirimi

19:22 - Asayiş

Yumurta dükkanını saran alevlere iş makinesiyle müdahale

19:18 - Asayiş

Samsun’da 5. kattan düşen 1,5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

19:13 - Asayiş

Derede akıntıya kapılan 11 yaşındaki çocuk kurtarıldı

19:11 - Asayiş

Günün Manşetleri

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

14:13 - Asayiş

Kahramanmaraş’ta 4.4 büyüklüğünde deprem

13:39 - Asayiş

Erken teşhis ile MS hastalarının hayat kalitesi korunuyor

12:39 - Sağlık

Alkollü sürücünün kullandığı araç askeri birliğin bahçesine uçtu

12:29 - Asayiş

Kemiği kraker gibi yediler

12:19 - Gündem