?>

Kayınpederi tarafından vurulan damadın durumu iyiye gidiyor

Aksaray’da kayınpederi tarafından tabancayla vurularak ağır yaralanan damadın sağlık durumu iyiye gidiyor. Yer göstermede savcıya olayı anlatan kayınpeder olay gecesi damadına gitmesi için yalvardığını, öldürmek için ateş etmediğini söyledi.

Asayiş - 8 ay önce

Aksaray’da kayınpederi tarafından tabancayla vurularak ağır yaralanan damadın sağlık durumu iyiye gidiyor. Yer göstermede savcıya olayı anlatan kayınpeder, olay gecesi damadına gitmesi için yalvardığını, öldürmek için ateş etmediğini söyledi.

Olay, 18 Eylül gecesi Fatih Mahallesi 4164 Şehit İsmail Dağ Sokak’ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, eşiyle kavga ettikten sonra babası M.A.’nın evine giden Fadimana Ok gece yarısı babasıyla birlikte dışarı çıktı. Bu sırada dışarda araç içinde bekleyen damat R.O. araçtan inerek kayınpederi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine R.O. araçtaki sopayla kayınpederine saldırırken, kayınpeder M.A. da belindeki silahı çekerek damadına ateş ederek yaraladı. Bu sırada Fadimana Ok araya girerek engel olmaya çalışırken babanın elindeki silahın ateş alması sonucu yaralandı. Kadın kanlar içinde yere yığılırken yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Fadimana Ok burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken damat R.O.’nun olay günü alındığı yoğun bakımdaki tedavisinin ardından sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Olay yerinden kaçtıktan sonra polis ekiplerince yakalanan kayınpeder M.A. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Cuma günü olay yerine getirilerek tatbikat yaptırıldı. O gece yaşananları anlatan M.A., “Oğlan bana sopayla vurdu. Arabasına kurşun sıktım, uzaklaşsın gitsin diye. Orada istesem onu ön camdan vururdum. Git oğlum, git dedim. Git diye yalvardım. Yalvardım ama gitmedi. Kızım baba yapma dedi o arada silah elimde patladı kızım düştü. Ben de o arada şurada damadın bacaklarına sıktım. Ama ben onu öldürmedim, istesem öldürürdüm. Canlıydı yani. Bu arada benim çocuğum gitmiş” dedi. Kayınpeder M.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Mudanya’da "Avrupa Haraketlilik Haftası" heyecanı

2024-09-17 20:12 - Genel

Jandarma; tarım işçileri, yaşlı ve engelli vatandaşları ziyaret etti

2024-09-20 10:29 - İnsan

Adana’da “Süper Hücre” bugün de etkili olacak

2024-09-22 09:23 - Gündem

Erzurum - Artvin sınırında modern bir cazibe merkezi: Sonsuz havuz

2024-09-18 09:19 - İnsan

Adana Havalimanı’nda TEKNOFEST hazırlıkları sürüyor

2024-09-21 15:47 - Teknoloji

MUĞLALI KADINLAR ERKEKLERDEN DAHA UZUN ÖMÜRLÜ

2024-09-20 14:46 - Yaşam

Haluk Canatar, Yüzme Federasyonu Başkanlığı’na adaylığını açıkladı

2024-09-18 17:48 - Spor

BÜYÜKŞEHİR VE DALAMAN BELEDİYESİNDEN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

2024-09-21 17:10 - Gündem

Edirne’de Trakyalı çiftçi Bakan Yumaklı ile pazarlık yaptı

2024-09-17 19:28 - Ekonomi

EGE VE AKDENİZ’İN GİZLİ CENNETİ DATÇA

2024-09-21 15:22 - Kültür Sanat

İlgili Haberler

Virajda iki motosiklet kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

22:38 - Asayiş

İzmir’de denize giren genç boğuldu, arkadaşları sinir krizi geçirdi

22:19 - Asayiş

Zonguldak’ta bal üreticisinin barakası yandı

22:12 - Asayiş

Silivri’de kafe alevlere teslim oldu: Faciadan dönüldü

21:36 - Asayiş

Samsun’da otomobil takla attı: 1 yaralı

21:34 - Asayiş

Günün Manşetleri

Mutfakta Yılan Paniği

15:32 - Asayiş

4 Yaşındaki Yusuf'un Kalbi Onarıldı

15:15 - Sağlık

Premier Lig’de sezonun futbolcusu Muhammed Salah seçildi

14:57 - Spor

Doğu'nun Saklı Cenneti İlkbaharla Renklendi

12:29 - Gündem

Aşırı Sıcaklar Beslenme Alışkanlıklarını Değiştiriyor

12:23 - Sağlık