?>

Kayseri OSB’de daha temiz caddeler için yatırım hız kesmedi

KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ; YAPILAN YENİ YATIRIMLAR SAYESİNDE, CADDE VE SOKAKLARIN TEMİZLENMESİNDE HIZ VE VERİMLİLİĞİ HEM DE TASARRUFU ÖNDE TUTTU. BU AMAÇLA SON 3 YILDA 6 YENİ HİZMET ARACI VE EKİPMAN SANAYİCİNİN HİZMETİNE KAZANDIRILDI.

Genel - 5 saat önce

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü; yapılan yeni yatırımlar sayesinde, cadde ve sokakların temizlenmesinde hız ve verimliliği hem de tasarrufu önde tuttu. Bu amaçla son 3 yılda 6 yeni hizmet aracı ve ekipman sanayicinin hizmetine kazandırıldı.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, artan kapasite nedeniyle oluşan iş yükünün dengelenmesi bakımından yeni araç-gereç ve ekipman alımı noktasında çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Yalçın; "Kayseri OSB Çevre Yönetim Müdürlüğü tarafından yürütülen çevre temizlik faaliyetleri kapsamında günlük çöp toplama miktarımız 60 tona ulaşmıştır. Artan iş yükünün karşılanabilmesi ve yıpranan araçların yenilenmesi maksadıyla yeni araç alımları yapılmıştır" dedi. Başkan Yalçın, araç ve ekipman yenilemesi ile önemli ölçüde tasarruf yaptıklarını vurgulayarak; "Eskimiş ve görev yapamaz hale gelen araçlarımızı yenileyerek, hem yakıttan hem de zamandan tasarruf sağladık. Yeni ekipman alımları yaparak personelimizin iş yapma kapasitesini artırdık. Aldığımız tüm araçlar ve ekipmanlar sanayicilerimize en iyi hizmeti sunmak içindir" şeklinde konuştu. Başkan Yalçın; "Bu kapsamda 2023 yılında yıpranan çöp araçlarımızın yerine 2 adet yeni sıkıştırmalı çöp kamyonu aldık. Bölgemizde yaptığımız saha denetimleri ve sanayici taleplerinin değerlendirilmesi maksadıyla kullandığımız 2 adet hizmet aracımızı da 2024 yılında yeniledik. Sanayici parsellerinden ve cadde sokaklardan atıkların toplama işleminde kullanılmak üzere 1 adet açık kasa kamyon aldık" ifadelerini kullandı.

2025 yılı içerisinde yeni vakumlu yol süpürge kamyonunu araç filosuna kazandırdıklarını kaydeden Başkan Yalçın; "Cadde ve kaldırımların temizliğini daha hızlı yapabilmek ve gazel toplama işlemini hızlandırmak adına 2 adet sırt tipi üfleyici ve park bahçede budama işlemlerinde kullanılmak üzere 2 adet motorlu testere alımını gerçekleştirdik" diye konuştu. Başkan Yalçın açıklamasını, Kayseri OSB Çevre Yönetim Müdürlüğü personeline öz verili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek noktaladı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MİLLETVEKİLİ ERGUN “KAĞIT ÜSTÜNDE İŞSİZLİK DÜŞÜYOR SOKAKTA GERÇEK İŞSİZLİK YÜKSELİYOR”

2025-11-03 12:11 - Genel

Polis memuru kalbine yenik düştü

2025-11-05 00:09 - Asayiş

PROF. DR. METİN ERGUN’DAN YENİ YIL ZAMLARINA TEPKİ: “VATANDAŞIN CEBİNE BİR DARBE DAHA”

2025-11-05 11:15 - Ekonomi

Cumhuriyet Balosu Sonrası ADD’ye Üye Akını

2025-11-06 15:16 - Marmaris

Muğla Hokey Cumhuriyet Kupası’nda şampiyonlar belli oldu

2025-11-03 12:16 - Spor

15 Kilometrelik Söğüt–Bayır Yolu Trafiğe Açıldı

2025-11-03 14:44 - Marmaris

Fethiye’de paraşüt kazası, Rus turist hayatını kaybetti

2025-11-04 09:28 - Asayiş

Belediye Çalışanı İş Kazasında Hayatını Kaybetti

2025-11-06 18:28 - Asayiş

UEFA Avrupa Ligi: Viktoria Plzen: 0 - Fenerbahçe: 0

2025-11-07 01:00 - Spor

MARMARİS’İN HANGİ MAHALLELERİNDE ELEKTRİK KESİNTİSİ OLACAK?

2025-11-03 12:18 - Marmaris

İlgili Haberler

Arabuculuk sorunların çözüm noktası oldu

15:30 - Genel

Koçarlı Belediye Başkanı Arıcı, destek mesajı verdi

15:33 - Genel

Vali Eldivan: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırası, bu topraklarda var olduğumuz sürece daima yaşayacaktır"

15:29 - Genel

Kocaeli Valisi Aktaş, Atatürk’ün ölümünün 87. yılı için okutulan mevlide katıldı

15:17 - Genel

Aydın Büyükşehir, Atatürk için hayır gerçekleştirdi

15:11 - Genel

Günün Manşetleri

German Onugkha gollerine devam ediyor

14:53 - Spor

Birbirlerine sarılarak ölmüşler

14:46 - Asayiş

Polis Öğrencilerine Saldıran Zabıtaya Tutuklama

14:43 - Asayiş

Evinde uyuşturucu ele geçirilen kadın tutuklandı

14:08 - Asayiş

Tek Başına Yaşayan Erol Dede, Evine Girenler Tarafından Öldürüldü

14:05 - Asayiş