?>

Kayseri OSB’deki yangın fabrikaya ’yangın sprink sistemi’ kurarken çıkmış

Kayseri organize sanayi bölgesi'nde geçtiğimiz gün bir mobilya fabrikasında çıkan yangında fabrikada büyük çapta hasar meydana gelirken; ak parti genel başkanvekili mustafa elitaş, yangının güvenlik sistemi yapılırken sıçrayan kıvılcımın neden olduğunu söyledi.

Asayiş - 20 saat önce

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kayseri’de bir mobilya fabrikasında çıkan ve büyük çapta hasara yol açan yangına güvenlik sistemi yapılırken sıçrayan kıvılcımların neden olduğunu açıkladı.

Melikgazi ilçesindeki Kayseri OSB 30. Cadde üzerinde 22 Temmuz’da bir mobilya fabrikasında çıkan ve ekiplerin yoğun çalışması sonucu kontrol altına alınarak söndürülen yangında büyük çapta hasar meydana gelmişti. AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, yangına güvenlik sistemi yapılırken sıçrayan kıvılcımların neden olduğunu açıkladı. Elitaş açıklamasında, "Geçen hafta Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde bir mobilya fabrikasında yangın çıktı. Fabrika bitmiş. Kullandığı malzemeden dolayı anında gitmiş. Yangının çıkış sebebi fabrikayı yangında emniyetli hale getirmek için sprink sistemini kurarken kaynaktan çıkan kıvılcım. Bu iş yangına karşı korunaklı tesisler kurmamızın ehemmiyetini gösteren bir iş. İş yeri açarken o şartları yerine getirmiş olabilseydik, o şartları yerine getirebilmek için kaynak yapılacak yerde tedbirlerimizi alsaydık böyle olmazdı. Orası x firmasının değil, hepimizin değeri. O kayıp hepimizin kaybı. Orada istihdam edilen insanların acıları, emeklerinin boşa gitmesi hepimizin yüreğini sağlıyor. Yok olan fabrika, tüm kaynaklarımızın yok olması demek" ifadelerine yer verdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Kavgayı ayırmaya çalışırken öldüresiye dövülen genç 1 haftadır yaşam mücadelesi veriyor

2025-07-24 16:58 - Asayiş

Marmaris'teki Meslek Okulları Gündemde

2025-07-29 11:42 - Marmaris

Selimiye'de Kaybolan Jako Papağan İçin 60 Bin TL Ödül

2025-07-25 17:01 - Marmaris

Bakan Memişoğlu’nun ziyaret ettiği Kader Dereli, Yoğun Bakıma Servisi’ne alındı

2025-07-24 16:00 - Sağlık

Mersin’de silahlı saldırıya uğrayan 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti

2025-07-29 16:59 - Asayiş

Hakemlerden Emniyet Müdürü Seyhan'a Ziyaret

2025-07-23 17:03 - Marmaris

Ters şeritten U dönüşü yapan otomobil motosikletle çarpıştı: 2 yaralı

2025-07-24 00:11 - Asayiş

Düzce - Sakarya sınırında orman yangını

2025-07-26 15:52 - Gündem

Denizli’deki ‘otobüs yolu’ projesi tartışmalara neden oldu

2025-07-28 09:59 - Gündem

Akçadağ kağıt fabrikası yeniden üretime başlıyor

2025-07-29 09:59 - Ekonomi

İlgili Haberler

Esenyurt’ta çevreye zarar verip bekçilere taşkınlık çıkaran 2 kadın gözaltına alındı

10:23 - Asayiş

Yangında yaklaşık 5 hektarlık alan zarar gördü

10:36 - Asayiş

Yerköy’de trafikte sıkı denetim gerçekleştirildi

10:32 - Asayiş

Batman’da uyuşturucu tacirlerine operasyon düzenlendi: 8 kişi tutuklandı

10:06 - Asayiş

İşçileri taşıyan otobüs eşeğe çarparak devrildi: 15 yaralı

09:53 - Asayiş

Günün Manşetleri

Genç yüreklerden alevlerle savaşanlara vefa örneği

14:24 - İnsan

Sahte basın kartlarına dikkat!

14:17 - Asayiş

21 Günlük Bebek ATT'nin Telefonda Yönlendirmesiyle Hayata Döndü

14:10 - Sağlık

58 Yaşındaki Adam Evinin Önünde Ölü Bulundu

14:05 - Asayiş

Yangın Alanları 10 Yılda Doğaya Geri Dönecek

13:56 - Genel