?>

Kayseri OSB otomasyon ile sayaçları uzaktan okuyor

Kayseri organize sanayi bölge müdürlüğü, yapılan alt yapı yatırımları sonucunda oluşturulan otomasyon ile elektrik doğal gaz ve su sayaçlarını uzaktan okuma sistemine kavuşturdu. Yapılan yatırım; iş gücü ve ulaşım maliyetlerini azalttığı gibi zamandan da büyük ölçüde tasarruf sağladı.

Genel - 3 ay önce

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, yapılan alt yapı yatırımları sonucunda oluşturulan otomasyon ile elektrik doğal gaz ve su sayaçlarını uzaktan okuma sistemine kavuşturdu. Yapılan yatırım; iş gücü ve ulaşım maliyetlerini azalttığı gibi zamandan da büyük ölçüde tasarruf sağladı.

Yapılan alt yapı değişikliğine ilişkin açıklamada bulunan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, 24 Haziran 2022 tarihinden bugüne kadar Kayseri OSB sanayicisine sundukları hizmetin kalitesini artırmak için çaba gösterdiklerini belirtti.

Elektrik, doğal gaz sayaçlarının tamamıyla uzaktan okuma sistemine kavuşturulduğunu belirten Başkan Yalçın, mevcut su sayaçlarının da 3’te birinin uzaktan okunabildiğini söyledi.

Yalçın, "Kayseri OSB sorumluluk bölgesi içinde 1425 adet elektrik sayacımız bulunmakta olup tamamı uzaktan okunabilmektedir. Uzaktan okuması yapılan elektrik sayaçlarımızdan 15 dakika bir periyodik olarak alınan bilgiler veri tabanlarımıza kayıt edilmektedir. Bölgemizde doğal gaz hizmeti sunduğumuz 1062 abonemizin sayaçlarının tamamı da uzaktan okunabilmektedir. Bölgemizde 1415 adet su aboneliğine ait sayaçlarımızın ise 403 adedi uzaktan okumaya uygun hale getirilmiştir. Su sayaçlarımızın tamamı 2025 yılı sonuna kadar uzaktan okuma sistemine kavuşmuş olacaktır." dedi.

Yaptıkları alt yapı yatırımları ile Kayseri OSB sanayicisinin konforunu artırdıklarını ifade eden Başkan Yalçın, "Uzaktan sayaç okuma sistemimizin tamamlanmasının ardından e-OSB çalışmalarımız da son aşamaya ulaşmış olacak. Elektrik, doğal gaz ve su hizmetinin bölgemizden alan sanayicilerimizin tüketim miktarlarını, geçmiş tüketim oranlarını ve ödemelerini oturdukları yerden takip edebileceklerdir. Bunun yanı sıra arıza durumunda kısa sürede bildirim alabilme ve hızlı müdahale etme imkânı oluşturulmuştur" diye konuştu.

Gündemlerinde olan projelerde ekseriyâsının 2025 yılında tek tek hazır gelmeye başlayacağını ifade eden Başkan Yalçın, Kayseri OSB sanayicisi için durmaksızın çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

MARMARİS PAZARLARI CEP YAKIYOR

2025-02-28 14:36 - Marmaris

Denizli’de gece seferleri ile kesintisiz ulaşım başladı

2025-03-04 18:43 - Gündem

Marmaris Belediyesi’nden her gün 3 çeşit iftarlık

2025-03-02 20:47 - Genel

Köyceğiz’de öğretmenlere eğitim

2025-03-03 10:21 - Teknoloji

Muğla, ITB Berlin Turizm Fuarı’nda Tanıtıldı

2025-03-06 09:45 - Genel

Mardin’de iki mahallede daha içme suyu sorunu çözüldü

2025-03-05 12:23 - Gündem

Milas’ta Oto Galerinin Önünde Silahlı Saldırı

2025-02-27 16:36 - Asayiş

Marmaris, Berlin Turizm Fuarı’nda

2025-03-04 18:27 - Ekonomi

Kuşadası’nda turunç meyvesi Kuşadalı kadınların ellerinde tatlanıyor

2025-02-28 17:03 - Genel

Kırşehir’de ’Dijital Sıfır Atık Laboratuvarı’ açıldı

2025-03-05 17:40 - Eğitim

İlgili Haberler

Başkan Çerçioğlu’ndan öğrencilere tatil hediyesi

17:46 - Genel

Fethiye’de orman yangını gönüllüleri ile toplantı yapıldı

17:40 - Genel

Erzincan’daki projeler basınla paylaşıldı

16:56 - Genel

Söke’de Levent Tuncel ve Ferdi Zeyrek hayrına lokma döküldü

16:50 - Genel

Niğde Protokolü ’Köy Buluşması, Gönül Buluşması’ programına katıldı

16:21 - Genel

Günün Manşetleri

Yaz mevsiminin gelmesiyle gondol turlarına talep arttı

11:16 - İnsan

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü kaza yaptı

11:14 - Asayiş

Sigara içen çocuklar otları tutuşturdu

11:06 - Asayiş

Otomobil mağazaya daldı

17:58 - Asayiş

İş yeri kurşunlayan 2 kişi tutuklandı

17:36 - Asayiş