?>

Kayseri Serbest Bölge 2025 Yılı Olağan Genel Kurulu gerçekleşti

KAYSERİ SERBEST BÖLGE (KAYSER A.Ş.), 2025 YILINA AİT 30. OLAĞAN MALİ GENEL KURUL TOPLANTISI’NI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Ekonomi - 2 saat önce

Kayseri Serbest Bölge (KAYSER A.Ş.), 2025 yılına ait 30. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu başkanlığında düzenlenen toplantı, şirket ortaklarının yoğun katılımıyla tamamlandı.

Toplantıda; Kayseri Serbest Bölgesinin 2025 yılı faaliyetleri ve mali durumu değerlendirilerek, önemli projelere imza atılacak ve Kayseri Serbest Bölgesi’ni daha iyi, daha değerli aşamalara getirecek çalışmalar üzerine bir yol haritası belirlendi. Genel kurulda görüşülen tüm gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi; bu durum sanayicilerin, ortakların ve yönetimin sergilediği güçlü sinerjiyi ve karşılıklı güveni bir kez daha gözler önüne serdi.

Toplantı kapsamında, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun Okunması ve Müzakeresi, 2025 yılı Bilanço ve Gelir Tablosu Hesaplarının Okunması, Müzakeresi ve Tasdiki, 2025 yılı Kar Dağıtımının Belirlenmesi, Yönetim Kurulu Üyelerinin İbraları, 2025 yılı Hesap ve İşlemlerine Yönelik Bağımsız Denetçi Raporuna İlişkin Bilgi Sunulması, Bağımsız Denetçi Seçimi, Yönetim Kurulu Üyelerinin Huzur Haklarının Tespiti maddeleri görüşülerek karara bağlandı. "Kayseri ihracatının yüzde 25’ini sırtlıyoruz"

Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, KAYSER A.Ş.’nin başarılı ilerleyişinin güzel gelişmelerle taçlanacağını belirterek, şu ifadelere yer verdi; "Kayseri Serbest Bölgesi’nde yönetimde 5. yılımızı doldurmuş bulunuyoruz. Serbest Bölgemiz, özellikle son 5 yıl içerisinde çok büyük bir atılım gerçekleştirdi ve önemli yatırımlara ev sahipliği yaptı. Bugün Kayseri toplam ihracatının yüzde 25’lik kısmını tek başımıza üstleniyoruz. Bünyemizde, Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan son derece başarılı firmalar barındırıyoruz. Üretim ve istihdam odaklı çalışmalarımıza son sürat devam edeceğiz. 30. Olağan Genel Kurul Toplantımızın şehrimize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyor; Kayseri’mizin ve ülkemizin sanayisine omuz veren, gelişimimize destek olan herkese teşekkür ediyorum."

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Yazın cildinizi korumanın altın kuralları

2026-07-09 15:39 - Sağlık

KALDIRIMLARI KORUMAK İÇİN KONULAN DUBALAR BİRER BİRER KIRILIYOR

2026-07-09 14:59 - Marmaris

Gölyazı’da Sezen Aksu gecesi

2026-07-06 12:54 - Magazin

SİTELER MAHALLESİ'NDE AŞURE BEREKETİ

2026-07-07 13:43 - Marmaris

İskenderun’da Mahsun Kırmızıgül rüzgarı esti

2026-07-06 09:55 - Magazin

MARMARİS’İN YENİ CUMHURİYET BAŞSAVCISI ALPER ERSAN GÖREVİNE BAŞLADI

2026-07-06 12:23 - Marmaris

MARMARİSLİ İŞLETMECİ MERTER DÜNYA EVİNE GİRDİ

2026-07-06 16:31 - Marmaris

CHP’de 7 il başkanı ve yönetimi görevden alındı

2026-07-11 09:58 - Siyaset

Otomobil takla atarak şarampole uçtu: 3 yaralı

2026-07-06 00:13 - Asayiş

Medya Sektörüne İstihdam Desteği!

2026-07-11 09:43 - Gündem

İlgili Haberler

Fındık toplama hızını 3-4 kat artırıyor: Profesörden "file örtü" önerisi

11:15 - Ekonomi

Şanlıurfa’da 461 işletmeye 3 milyon 361 bin lira ceza kesildi

10:54 - Ekonomi

Düzce’den 4 bin 135 ton orman ürünü ihraç edildi

10:28 - Ekonomi

Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Doğan: "Tarımın geleceği için vergi yükü hafifletilmeli"

09:41 - Ekonomi

Oğuz Alper Öktem, milli sporcu oluyor

18:19 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Çeşme’nin turizm geleceği için stratejik yol haritası hazırlandı

14:56 - Ekonomi

ABD Savaş Gemisi ’USS Roosevelt’ Mersin Limanı’na demirledi

14:27 - Asayiş

‘Kirli havuz ve deniz suyu yaz ishallerini tetikleyebilir’

13:46 - Sağlık

Hesabı ödemediklerini yapılan haber sonrası fark ettiler

13:41 - Asayiş

Uyuşturucu ticaretinden 2 kişi adliyeye sevk edildi

13:29 - Asayiş