?>

KBÜ’de Merkezi Projeler Bilgilendirme Toplantısı gerçekleşti

Karabük üniversitesi bilimsel araştırma projeleri koordinasyon birimi tarafından “merkezi projeler bilgilendirme toplantısı” düzenlendi.

Eğitim - 1 yıl önce

Karabük Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi tarafından “Merkezi Projeler Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.

Bilgilendirme toplantısında Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Eftal Şehirli ve Dr. Öğr. Üyesi Ömer Dulkadir sunumlarında Yenilikçi İttifaklar, Mesleki Mükemmeliyet Merkezleri (CoVEs), Mesleki Eğitim Alanında Kapasite Geliştirme başlıklı konular üzerinde durdu.

Karabük Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonu’nda gerçekleşen Merkezi Projeler Bilgilendirme Toplantısına, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, akademik ve idari personel katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş etkinliğin açılış konuşmasında, üniversitenin hedefleri olduğunu ve bunu sık sık dile getirdiklerini belirterek, “Rektörümüz de zaman zaman bunu hep ifade ediyor. Niteliği arttırmak, akademik parametrelerle öne çıkmak, ismimizi duyurmak. Mesela araştırma grupları kuruyoruz, aynı alanda çalışan insanları bir araya getiriyoruz. Amacımız daha çok çıktı üretmek, daha çok parametrelerinizi yükseltmek, verimi attırmak. Bu da projelerle oluyor. Proje tabanlı çalıştığımız zaman ortaya kayda değer bir şeyler çıkıyor. Şevki kırmayacağız, defatle dinleyeceğiz” dedi.

Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatör Yardımcısı Şehirli toplantı öncesinde yaptığı röportajda, akademisyenlere ve idari personele bir sunum gerçekleştireceklerini belirterek, “Ömer Hoca ile beraber katılmış olduğumuz, Ulusal Ajans tarafından yapılan Merkezi Projeler başlığı altında, üç ayrı proje türü hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştireceğiz. Sunumların başlıkları Mesleki Mükemmeliyet Merkezleri, Yenilikçi İttifaklar ve Mesleki Eğitim Alanında Kapasite Geliştirme şeklinde. Bu sunumumuzla beraber üniversitemizin özellikle akademik personeli için uluslararası iş birliğini artırmak, öğretim üyelerimize bu konuda teşvik etmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Ulucanlar’da ne canlar gitti

2024-05-06 11:10 - Gündem

100 YILLIK HASRET BÜYÜKŞEHİR İLE SONA ERİYOR

2024-05-06 13:52 - Gündem

MARMARİS'TE YABAN DOMUZLARININ VAHŞİ SALDIRISI

2024-05-09 18:44 - Marmaris

Trafik Haftasında Uçurtma Şenliği düzenlendi

2024-05-05 23:13 - İnsan

DİŞ HEKİMLERİNE YEŞİL PASAPORT İÇİN VEKİL DESTEĞİ

2024-05-04 13:35 - Sağlık

EGELİ İŞ İNSANLARINDAN AZERBAYCAN’A ÇIKARMA

2024-05-06 16:10 - Gündem

"BİR DENİZ, 1000 ÇOCUK" PROJESİ

2024-05-07 18:28 - İnsan

YENİ MÜFREDAT TARTIŞMALARI SÜRÜYOR

2024-05-07 14:49 - Marmaris

Beyoğlu’nda Hıdırellez coşkusu

2024-05-05 22:31 - Genel

DALYAN’DA MAHKEME KARARLARI UYGULANSIN

2024-05-06 11:33 - Gündem

İlgili Haberler

Geleceğin iletişimcileri kep attı

17:48 - Eğitim

Anadolu Üniversitesi "Küresel Sürdürülebilirlik ve Kalkınma Kongresi"nde temsil edildi

17:37 - Eğitim

Manisa Celal Bayar Üniversitesi 824 mühendis mezun etti

17:34 - Eğitim

ESOGÜ Tıp Fakültesi 2025 mezunlarını verdi

17:33 - Eğitim

MCBÜ İletişim Fakülteli genç mezunlar hayata hazır

16:44 - Eğitim

Günün Manşetleri

Böbrek Üstü Bezi Tümörlerinde Organ Koruyucu Yöntem

16:28 - Sağlık

Rüya Gördü, Mezarlığa Gönlünü Verdi

15:48 - Gündem

Eve Geç Gelme Tartışması Can Aldı

15:48 - Asayiş

Gurbetçiler ve Komşu Ülkeler Akın Ediyor

15:45 - Gündem

AB yeni İnsan Hakları Özel Temsilcisi atadı

15:32 - Siyaset