?>

Kent mobilyaları geldiği yere geri gönderildi

Kent mobilyaları geldiği yere gönderildi

İnsan - 9 ay önce

Bilecik’te 31 Mart yerel seçimi öncesinde Bayırköy Belediyesi’nden getirilerek, okul ve cami bahçelerine konulan oturma masaları ve banklar, Bayırköy Belediyesi’ne teslim edildi.

31 Mart yerel seçimleri sürecinde belde belediyesinden il belediyesine getirilen ve siyasi kampanya için kullanılması planlanan kent mobilyaları Bilecik Belediyesi tarafından Bayırköy Belediyesine teslim edildi. Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından üretilen yeni kent mobilyalarının şehirde yerini almasının ardından bank ve masalar Bayırköy Belediyesine teslim edilirken aynı zamanda bu tür iş birliklerinin artarak devam edeceği de açıklandı. “Hem Bilecik halkı hem Bakırköy halkının hakkı olan hizmetleri alması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz!”

Konuya dair bir açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı; “31 Mart yerel seçimlerinde güzel bir seçim süreci atlattık. Ancak bazı olumsuz durumlarla da karşılaştık. Bilecik Belediyesinin atlattığı usulsüzlük ve karanlık bir dönem olan 75 günlük süreçte sanki Bilecik Belediyesinin ekip ve ekipmanı yokmuşçasına Bayırköy’den Bilecik’e kent mobilyaları getirildi. Bayırköy halkının mallarını Bilecik’e getirerek siyasi kampanyalarında kullanmak istediler. Ancak bu yakışıksız hareketin karşılığını hem Bayırköy halkı hem de Bilecik halkı sandıkta çok güzel bir şekilde verdi. Bizler de göreve geldikten sonra Bayırköy halkının kent mobilyalarını Bayırköy belediyemize iade ettik. Yerlerine kendi atölyemizde öz imkânlarımızla ve kendi ekibimizle ürettiğimiz kent mobilyalarımızı koyduk. Halen de şehrimizi kent mobilyaları ile donatmaya devam ediyoruz. Aykut Başkanımızla da her zaman iletişim halindeyiz. Her alanda işbirliğini sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü atölyelerinde son bir yıl içinde üretimi yapılan 250 bank ve 100 adet piknik masası da başta dinlenme ve piknik alanları olmak üzere sokak ve cadde kenarları, okul ve cami bahçelerinde vatandaşların kullanımına sunuldu.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Büyükşehir’de Yetkili Sendika Karmaşası…

2024-08-06 15:58 - Gündem

Okan Buruk: “Cuma günü rekorlarla dolu yeni bir yıl için tekrar buluşacağız”

2024-08-07 20:20 - Spor

KATLİAM YASASINA KARŞI, “KENT HAYVAN GÖNÜLLÜLERİ”

2024-08-03 12:15 - Gündem

İsmail Haniye için Trabzon’da gıyabi cenaze namazı kılındı

2024-08-02 14:19 - Genel

ORMANCI TÜRKÜSÜ “AĞIT” AMA HERKES OYNUYOR  

2024-08-02 12:27 - Kültür Sanat

Eskişehir'de siyanürlü altın madeni herkesi zehirleyecek

2024-08-04 17:38 - ÇEVRE

Hakan Öner, Marmaris Kent Konseyi’nin Yeni Başkanı Seçildi

2024-08-03 21:55 - Marmaris

Camide bulduğu dövizleri polise teslim etti

2024-08-05 15:21 - Asayiş

Başkan Ünlü: Marmaris son yıllarda daha fazla geriye gitmiş

2024-08-08 15:25 - Marmaris

12 Eylül’de 100 yıldız kayacak

2024-08-08 12:07 - Yaşam

İlgili Haberler

Valilik personelinden Tunceli Valisi Tekbıyıkoğlu için veda videosu

23:02 - İnsan

"Okumaya Hikaye ve Masallarla İlkadım Projesi" sene sonu sergisi

22:32 - İnsan

Gaziantep’te motosiklet sürücüleri İsrail’i protesto etti

22:39 - İnsan

Van’da Filistin’e destek yürüyüşü düzenlendi

22:17 - İnsan

Nuran-Celal Gülşen MTAL Türk Mutfağı Haftası’na yöresel lezzetlerle katkı verdi

22:38 - İnsan

Günün Manşetleri

E-ticaret Verilerinin Satışı Ulusal Risk Taşıyor

15:06 - Ekonomi

Baba-Oğul Cinayetinde 7 Şüpheli Adliyede

15:06 - Asayiş

Fenerbahçe'de Hatayspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

14:45 - Spor

45 Yıllık Mutluluğun Sırrı

14:35 - İnsan

Türkiye E-İhracatta Rekor Kırıyor

14:30 - Ekonomi