?>

KESOB’un konut projesi için kurduğu kooperatifin genel kurulu yapıldı

S. S. Kayseri esnaf ve sanatkarlar odaları birliği konut yapı kooperatifi’nin olağan genel kurulu düzenlendi.

Genel - 6 ay önce

S.S. Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Konut Yapı Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurulu düzenlendi. KESOB Başkanı Şeyhi Odakır, toplantı sonunda kooperatif ortaklarına teşekkür ederek, kurulun hayırlara vesile olmasını diledi.

Kayseri Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu’nda düzenlenen Genel Kurul toplantısına TESKOMB Genel Başkan Vekili Mustafa Alan, oda başkanları ve kooperatif ortakları katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılan genel kurulda gündemde yer alan maddeler okunarak, oybirliği ile kabul edilip karara bağlandı. Şehrin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır, konuşmasında konut projesinin detaylarına yer verdi. Esnaf ve sanatkarlara hizmet etmeye, proje üretmeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Odakır; "Genel kurulumuza katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Alınan kararlarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu yıl konutlarımız için hazırlık aşamamız olacak, inşallah gelecek yıl konutlarımızın temeli için çalışmalara başlamayı planlıyoruz. Konutlarımız için arsalarımızı aldık. Konutlar Şehir Hastanesi’ne yakın bir yerde inşa edilecek. Verdiğimiz hiçbir sözü yerine getirmediğimiz olmadı. Bir kez daha söz veriyoruz, konutlarımızı mümkün olan en kısa sürede tamamlayıp teslim etmeyi, mutluluğunuza ortak olmayı temenni ediyoruz. Tekrardan teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

TESKOMB Genel Başkan Vekili Mustafa Alan da konuşmasında KESOB Başkanı Şeyhi Odakır’ın bugüne dek hayata geçirdiği projelere değinip tebrik etti ve mevcut konut projesinin de başarıyla tamamlanacağını belirterek, genel kurulun hayırlara vesile olmasını diledi. Genel kurul, alınan kararların ve ortakların dilek temennilerini dile getirmesinin ardından sona erdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Meram’da görsel şov yeniden başladı

2025-06-20 14:11 - Gündem

Amasyalı çiftçi halılarını tırpanla yıkadı: "Halı yıkamada çığır açtık"

2025-06-16 09:50 - İnsan

MUTTAŞ İLE 2025’İN İLK 5 AYINDA 202 BİN YOLCU TAŞINDI

2025-06-20 15:19 - Ulaşım

Maltepe’de felsefe rüzgarı esti

2025-06-15 13:18 - Genel

Ula'da Servis Minibüsü Kazası

2025-06-19 10:07 - Asayiş

Avcılar’da sanal bahis nedeniyle yüksek meblağlarda borcu olan polis memuru intihar etti

2025-06-16 22:01 - Asayiş

Tunceli’de karne heyecanı

2025-06-20 15:07 - Eğitim

MUĞLA MİLLETVEKİLİ ERGUN “TRAFİK CEZALARIYLA EKONOMİ YÜRÜTÜLEMEZ”

2025-06-21 12:58 - Genel

Uzmanlardan LGS değerlendirmesi: "2025 LGS’de Türkçe, matematik ve fen sorularının belirleyici olduğu görülüyor"

2025-06-15 18:02 - Eğitim

Muğla İl Sağlık Müdürü Görevden Alındı

2025-06-14 19:23 - Gündem

İlgili Haberler

Kar yağışı altında futbol müsabakası dronla görüntülendi

14:31 - Genel

Yeni yılın ilk sabahında namazda buluştular

14:35 - Genel

Niğde’de yeni yılın ilk bebeği Aslı Nur oldu

14:32 - Genel

Fikirler üretime, emekler başarıya dönüştü: Dijital Kampüs’te yetişen 235 genç sertifikalarını aldı

14:19 - Genel

Madran Dağı zirvesi beyaza büründü

14:20 - Genel

Günün Manşetleri

Genel Müdür Abdulkadir Çay’dan yeni yıl mesajı

14:23 - Gündem

Yatağanlı hayırseverden Filistin’e bağış

09:41 - Genel

Bodrum’da maddi hasarlı kazanın kavgası büyük oldu

20:10 - Asayiş

Dalaman’da Doğalgaz İçin 2026 Hazırlıkları Başladı

14:50 - Genel

Kar yağışı durdu, esnafın mücadelesi başladı

13:27 - İnsan