?>

Kick Boks Türkiye Birinciliğinin açılış seremonisi yapıldı

SİVAS’TA BAŞLAYAN OKUL SPORLARI GENÇLER A-B KİCK BOKS TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDERKEN, ŞAMPİYONANIN SEREMONİSİ SİVAS GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ ŞAHİN ERTEM VE TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYONU BAŞKANI SALİM KAYICI’NIN KATILIMIYLA YAPILDI.

Spor - 5 ay önce

Sivas’ta başlayan Okul Sporları Gençler A-B Kick Boks Türkiye Birinciliği tüm hızıyla devam ederken, şampiyonanın seremonisi Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem ve Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı’nın katılımıyla yapıldı.

Türkiye Kick Boks Federasyonu ile Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde yapılan Okul Sporları Gençler A-B Kick Boks Türkiye Birinciliği sürüyor. Taha Akgül Spor Salonu’nda devam eden heyecan dolu şampiyonaya 59 il ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden bin 75 sporcu katılım sağladı. Bu kapsamda bugün sabah başlayan şampiyonanın seremonisi Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, federasyon yetkilileri, antrenörler ve sporcuların katılımıyla yapıldı. Sporcuların tören yürüyüşüyle başlayan seremoni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Açılış seremonisinde konuşan Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem, sporculara başarılar diledi. Ertem, "Sivas’ta 59 il ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden bin 75 sporcunun katılımıyla müsabakalara başladık. Şampiyonaya gelen tüm sporculara, hakemlere ve antrenörlere başarılar diliyorum. Spor şehri Sivas’ımızda böyle bir şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluyuz. Bizler Sivas’ta ulusal ve uluslararası çok sayıda müsabakalara ev sahipliği yapıyoruz. Sivas ilinin başarı sıralamasında Türkiye 2.’si olduğunun da bilgisini veriyorum. Şampiyonaya katılan tüm sporcularımıza tekrardan başarılar diliyorum" dedi. Salim Kayıcı: "Okul sporları çok önemli"

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı ise okul sporları müsabakalarının önemine değinerek, "Sivaslılara öncelikle teşekkür ediyorum. Bizlere çok iyi bir şekilde ev sahipliği yapıyorlar. Kick Boks camiası gerçekten çok büyük bir camia. Lisanslı sporcu sayısında kick boks ailesi olarak birinci sıradayız. Okul sporları bizde çok önemli. Bu şampiyonaya katılan sporcularımıza da başarılar diliyorum" diye konuştu.

Açılış seremonisinin ardından maçlar devam etti. Şampiyona 15 Şubat Pazar günü sona erecek.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Marmaris’in Güzellik Rotası: Yasemin Uçan Beauty

2026-02-06 17:36 - Marmaris

Mehmet Çevik’ten samimi itiraflar: "Sahne aşkım hiç bitmedi"

2026-02-08 13:59 - Magazin

Selçuk Balcı Başkentli sanatseverlerle buluştu

2026-02-07 22:59 - Magazin

Balıkesir’de, "Selanik’ten Balıkesir’e Atatürk Ezgileri" konseri

2026-02-11 12:18 - Magazin

Karadeniz Ereğli’de unutulmaz konser

2026-02-06 10:06 - Magazin

Emniyetten Kritik Uyarı

2026-02-12 11:03 - Gündem

Uludağ’da Sefo çılgınlığı

2026-02-07 12:04 - Magazin

Evinde ölü bulunan Datçalı doktor toprağa verildi

2026-02-06 17:29 - Asayiş

Marmarisli Şefler Dayanışma Kahvaltısında Buluştu

2026-02-07 12:20 - Marmaris

Kırşehir Beyazay Şubesinden TBMM ziyareti

2026-02-11 13:01 - İnsan

İlgili Haberler

Ethem Balcı Mersin’e gitti

07:58 - Spor

Ulukaya ve Koç’tan Erzincanspor’a yeni sezon desteği

07:37 - Spor

Erzincanlı milli badmintoncular China Open’da son 16’ya kaldı

07:02 - Spor

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında evinde 3 maç sonra kazandı

22:57 - Spor

Marco Asensio, 10 numaralı formasıyla Kadıköy’de

22:55 - Spor

Günün Manşetleri

Kayıp şahıs ormanda yaralı halde bulundu

17:34 - Asayiş

Yük asansörü minibüsün üzerine devrildi

17:26 - Asayiş

Şüpheli şahısların üzerindn uyuşturucu ve silah çıktı

17:09 - Asayiş

Kafası kapıya sıkışan 4 yaşındaki çocuğun imdadına itfaiye yetişti

16:54 - Asayiş

YKS birincilerinden Tuğsem Bahar başarısının sırrını anlattı

16:50 - Eğitim