?>

Kılıçdaroğlu’nun avukatından CHP Genel Merkez binasının teslimine ilişkin emniyete dilekçe

CUMHURİYET HALK PARTİSİ (CHP) GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN AVUKATI CELAL CELİK, PARTİ GENEL MERKEZ BİNASININ TESLİMİ KONUSUNDA ANKARA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE 23 VE 24 MAYIS’TA İKİ AYRI DİLEKÇE VERDİ.

Siyaset - 2 ay önce

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Celik, parti Genel Merkez binasının teslimi konusunda Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’ne 23 ve 24 Mayıs’ta iki ayrı dilekçe verdi.

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 36. Hukuk Dairesi tarafından CHP kurultay davasında, Özgür Özel ile parti yönetiminin tedbiren görevden uzaklaştırılmasına ve Kemal Kılıçdaroğlu ile yönetiminin görevi devralmasına karar verilmişti. Edinilen bilgilere göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Avukatı Celal Çelik, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’ne 23 ve 24 Mayıs’ta iki ayrı dilekçe verdi. Çelik, Ankara Emniyet Müdürlüğünden, CHP’nin temsil yetkisinin Kılıçdaroğlu ve yönetimine ait olmasına rağmen önceki parti ilgilileri tarafından Genel Merkez binasının boşaltılmadığını bildirerek destek talebini iletti. "Genel Merkezin tarafımıza teslimi konusunda gerekli işlemlerin yapılmasını talep ederiz"

Avukat Çelik yazdığı dilekçede, ‘’Tüm yapıcı girişimlere ve milletvekillerinin görüşme çabalarına rağmen milletvekillerinin dahi Genel Merkez içine alınmadığı, daha ötesi uzunca bir süre yapıcı diyalog kurulmaya çalışılmasına karşın sonuç alınamadığı anlaşılmış olmakla Parti Genel Merkezinin tarafımıza teslimi konusunda gerekli işlemlerin yapılmasını talep ederiz’’ ifadelerine yer verdi.

HABER KAYNAĞI : İHA
Haftanın Öne Çıkanları

Mersin Valiliği’nden kanlı saldırı açıklaması

2026-05-19 01:59 - Asayiş

Muğla’da 19 Mayıs coşkusu Büyükşehir etkinlikleriyle yaşanacak

2026-05-18 20:16 - Kültür Sanat

Marmaris’te çocuklara portatif havuz sevinci 

2026-05-19 17:04 - Marmaris

19 MAYIS COŞKUSU GENÇLERLE YAŞANACAK

2026-05-18 09:00 - Resmi İlanlar

Elazığ’da özel sağlık kuruluşlarına yönelik operasyonda hastane sahibi gözaltına alındı

2026-05-18 22:34 - Asayiş

CHP’de 81 İl ve İlçe Başkanı Tek Ses Oldu

2026-05-22 21:11 - Gündem

Samsun’da 19 Mayıs’ta Buray coşkusu

2026-05-19 23:37 - Magazin

Dedublüman’dan Kocaeli’de duygu yüklü gece

2026-05-18 23:07 - Magazin

Pinhani Ordu’da sahne aldı

2026-05-18 23:16 - Magazin

Sinop’ta İlyas Yalçıntaş konseri

2026-05-20 09:03 - Magazin

İlgili Haberler

Çankaya Belediye Başkan Vekili Haldun Güler oldu

16:08 - Siyaset

Başkan Geçit, " Rotamız Cami neşesi" etkinliğinde çocukların coşkusuna ortak oldu

16:02 - Siyaset

Malatya, Cop31 sürecine önemli bir ev sahipliği yaptı

15:30 - Siyaset

Şırnak’ta 36 okul için doğal gaz talebi Bakan Tekin’e iletildi

15:15 - Siyaset

Adalet Bakanı Gürlek, Suudi mevkidaşı Al Smani ile bir araya geldi

14:43 - Siyaset

Günün Manşetleri

Yaşlı çift alevlerin sardığı evden komşuların uyarısıyla çıktı

15:08 - Asayiş

34 yıldır su içemeyen yaşlı adam, 10 gündür yemek de yiyemiyor

15:07 - İnsan

Polisin durdurduğu araçta uyuşturucu hap ele geçirildi

14:06 - Asayiş

Tarla temizliği için yakılan ateş ormanlık alana sıçradı

14:01 - Asayiş

Kaliteli kekiğin dünya pazarında her zaman alıcısı var

13:44 - Ekonomi